Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Narin
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Narin » 17 jul 2013, 11:32

Ozren je napisao/la:
Narin je napisao/la:Ja ne znam i dalje što se toliko sikirate..
Chelsea doveo Schurrlea,koji jeste dobar igrač,ali nije kvalitet Hazarda npr i nije sada da će poboljšati igru Chelsea nešto drastično,i doveo onog Van Ginkela,odličan talenat,ali ne može se ni od njega očekivati da ove sezone bude oslonac u veznom redu..I da dovedu De Rossia,opet nije smak svijeta..
Što se tiče Strootmana,da je United bio pravo zainteresovan za njega,ja sam 100% siguran da bi ga i doveo,jer realno,između igranja prve postave u Romi i Unitedu,ja ne znam ko bi se odlučio za Romu,uz poštovanje prema tom timu,jedino ako ima neku dozu straha i nije siguran u sebe da je mogao uspjeti u Engleskoj,a ostalo..
....i vratili Lukakua sa posdube, KDB, Essiena, Kalasa, doveli Mourinha, Schwarzera, na dobrom putu da dovedu Rooneya,a evo od jutros se prica da bi mogli dovesti i Luiza Gustava!
Od tih,Lukaku i Kevin su igrači koji se mogu takmičiti za prvi tim..
Ovo je samo nagađanje..Mogu i ja sad reci,na dobrom smo putu da dovedemo Fabregasa,Balea i Ronalda..
I ako dođe De Rossi,šanse da dođe Gustavo su minimalne,da ne kažem nemoguće..

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 17 jul 2013, 11:39

Taj "player" je bio Mata ili Luiz. :lol:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 17 jul 2013, 11:59

Stvarnno ne mogu da vjerujem i nadam se da nije istina da smo ponudili vam Matu i Luiza,jer da je istina vjerujem da bi United ovu ponudu obje rucke prihvatio.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 17 jul 2013, 12:03

A ko ne bi prihvatio Matu :o
Nego, paničarite bespotrebno, ima još 40+ dana prelaznog roka, a finansijski smo neograničeni. Moyes je rekao dobre stvari, sumnjam da neće stat iza istih, ipak ko želi početi karijeru menadžera nakon Fergusona, najveći posao i izazov ikad u fudbalu po pitanju trenera, i odma na početku ne zadobit povjerenje i navijača i svih. Samo se opustite, Mi smo Mančester United, radimo što hoćemo! Kakve su to nebuloze da nam Roma uzima igrače? da je Strootman bio meta Moyesa, ovaj bi ga sigurno doveo ispred Rome.

Samo polako, idalje imamo odličan igrački kadar, znamo šta nedostaje, na tome se radi! bit' će!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 jul 2013, 12:10

BluesForever je napisao/la:Stvarnno ne mogu da vjerujem i nadam se da nije istina da smo ponudili vam Matu i Luiza,jer da je istina vjerujem da bi United ovu ponudu obje rucke prihvatio.
Naravno da je laz. Ja bih recimo iz ovih stopa dao Rooneya za Matu, ne morate tih 10 milki ni davati uopste.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 17 jul 2013, 12:13

Rooney88 je napisao/la:
BluesForever je napisao/la:Stvarnno ne mogu da vjerujem i nadam se da nije istina da smo ponudili vam Matu i Luiza,jer da je istina vjerujem da bi United ovu ponudu obje rucke prihvatio.
Naravno da je laz. Ja bih recimo iz ovih stopa dao Rooneya za Matu, ne morate tih 10 milki ni davati uopste.
Hvala Bogu, neko realan napokon.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 17 jul 2013, 12:13

Rooney88 je napisao/la:
Dao bi ti ali ne I Moyes :lol:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 17 jul 2013, 12:27

Ništa,

gotovo je,

United je propao.

Izgubili su od ovih što jedu insekte - automatski će biti treći u Premu, nisu doveli Strootmana - Roma je ipak jača destinacija, ode alfa i omega tima Rooney bez kojeg je tim nezamisliv, Moyes je već zaslužio otkaz jer radi pod pritiskom, propadoše u prosječnost :(

A opet, biće plakanja hejtera u maju, kao i obično :kafa:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 jul 2013, 12:31

neurofunk je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
Dao bi ti ali ne I Moyes :lol:
Jbga, razlikujemo se. ;)

Rooney tesko da moze napredovati vise i jako mi je zao sto to govorim ali on ne moze prokletu kilazu da sredi a kamoli da se vrati u formu. Ima tu jos lucidnosti s loptom u vidu pasova i njegovog samog znacenja ekipi ali tesko da moze pored RvP-a u prvih 11, Moyes tesko da ce igrati sa dva napadaca. RvP, Welbeck i Hernandez su sasvim dovoljni za formaciju koju on zeli + Kagawa iza bi bila odlicna kombinacija sa Baleom u timu recimo.

Ali ovaj nas prelazni rok mi nikako ne ulijeva sigurnost...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 17 jul 2013, 12:42

MoR je napisao/la:Ništa,

gotovo je,

United je propao.

Izgubili su od ovih što jedu insekte - automatski će biti treći u Premu, nisu doveli Strootmana - Roma je ipak jača destinacija, ode alfa i omega tima Rooney bez kojeg je tim nezamisliv, Moyes je već zaslužio otkaz jer radi pod pritiskom, propadoše u prosječnost :(

A opet, biće plakanja hejtera u maju, kao i obično :kafa:
Manchester United!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 17 jul 2013, 13:01

Meni samo nije jasno odakle vi crpite te informacije ko je nama potreban, a ko ne; i odakle znate šta i kako razmišlja Moyes :?

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 17 jul 2013, 13:26

Dobar je igrac Mata, ali daleko iza Runija, pa i kada nije u formi. Od Mate sam vise ocekivao. Igra on dobro, al ne i ekstra dobro. Kao da nema dovoljno agresivnosti, nema mentalitet velikog igraca.

On vjerovatno jeste bolji od Mancinih krila, ali ne pretjerano bolji. Ne bih ga uzeo, posebno ne kao zamjenu za Runija. Tih 10 miliona ne znace nista Junajtedu.

Luiz je onako nabrijan tip, agresivan, ima karizmu i dobar mentalitet.. Vjerujem da bi ga navijaci voljeli. Old Traford voli takve igrace. Al ni za njim ne vidim potrebu.

Ako Runi vec zeli da ide, za njega treba traziti 40 miliona funti. Ako ga zeli Barsa, neka posalju Fabregasa :). Ako ga zeli Arsenal, neka posalju Vilsira :). Ako ga zeli Liverpul, neka posalju Suareza. To su prave trampe, sve ostalo ne vrijedi.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 jul 2013, 13:39

It is believed the Blues have offered £10m plus either Spanish playmaker Juan Mata or Brazilian defender David Luiz.
Ako je istina da su nam za Rooneya ponudili 10 miliona plus Matu i mi odbili, onda fakat ovi nasi nisu normalni. To bi bila najveca kradja od transfera Torresa.

@Valencia: Ne znam koliko si ga gledao prosle sezone, ali lik je bio mozda najbolji igrac lige nakon Balea, Suareza i RVP-a. Zapravo nisam siguran ni da je bio nesto iza ovih, ali oni daju vise golova pa ih ljudi lakse primjete. Mata je zvijer. Mata iza RVP-a da igra, uhh.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 17 jul 2013, 13:49

Vidi sto su se ponadali. :D

Tesko je povjerovati u ovo. Nijedan logican razlog ne postoji za prodaju Mate. Najbolji igrac lige..ako rooney vrijedi 30 mil , onda mata vrijedi 50. Al vjerovatno nista od toga ,jos jucer Mou izjavio kako niko nece otici iz kluba, ima izjava.
pi.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 17 jul 2013, 13:50

Tweeds_10 je napisao/la:Vidi sto su se ponadali. :D

Tesko je povjerovati u ovo. Nijedan logican razlog ne postoji za prodaju Mate. Najbolji igrac lige..ako rooney vrijedi 30 mil , onda mata vrijedi 50. Al vjerovatno nista od toga ,jos jucer Mou izjavio kako niko nece otici iz kluba, ima izjava.
[Ozren mode on]Jasno je ko dan da Mata i Luiz odlaze iz kluba.[Ozren mode off]

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 17 jul 2013, 13:51

ee jbg sad' Mata vrijedi 50 mil :roll:

on je dobar igrač, ali ja ga nikako ne bih volio u Unitedu

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 17 jul 2013, 13:52

MoR je napisao/la:
Tweeds_10 je napisao/la:Vidi sto su se ponadali. :D

[Ozren mode on]Jasno je ko dan da Mata i Luiz odlaze iz kluba.[Ozren mode off]
:mrgreen:

Mislim da ManU ovim zeli prebaciti lopticu i pritisak na Chelsea, da malo uznemiri Matu i Luiza. Prljava su ovo posla. :mrgreen:
pi.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 17 jul 2013, 14:22

Zvanično: Strootman ode u Romu
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 17 jul 2013, 14:38

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Zvanično: Strootman ode u Romu
17 mil eura e nase uprave i govana
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jul 2013, 14:38

Mata i 10 mil za Rooneya i vi fkt povjerovali u ove nebuloze. :|
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.