Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne zelim da ulazim u to novinarstvo i to sto vas zakidajujohnnyHZ je napisao/la:onda je npr muharemovic igrac bubamare,ili npr dzeko ako je igrao za UNIS dva mjeseca pa dosao u zelju UNISOV igrac itd.... prvi tim,igrac tog tima... pazi novinar nije nigdje napisao da je rijec o DJETETU zelje....... mislim tekst napisati pominjati njegovo djetinjstvo ,a ne pominjati klub gdje je odigrao utakmice za prvi tim... hmm
nista, ja sam samo htio pokazati kakvi su nasi novinari,totalno nepismeni,nestrucni..... ovo je uzas...tako citam nedavno kako zeljo treba strane pravnike da uzmu pare od uefe (a zakonski imaju pravo na to od transfer) ,pa onda jos nebuloznih izvrtanja izjava igraca itd... u detalje nebih .... strasno ko je sve novinar.... ovo je bio samo primjerEsii TM87 je napisao/la:Ne zelim da ulazim u to novinarstvo i to sto vas zakidajujohnnyHZ je napisao/la:onda je npr muharemovic igrac bubamare,ili npr dzeko ako je igrao za UNIS dva mjeseca pa dosao u zelju UNISOV igrac itd.... prvi tim,igrac tog tima... pazi novinar nije nigdje napisao da je rijec o DJETETU zelje....... mislim tekst napisati pominjati njegovo djetinjstvo ,a ne pominjati klub gdje je odigrao utakmice za prvi tim... hmm,samo znam da je bio kod nas i ucio prve korake bas kao i Edin otisao u 19.god s tim da je Džeko debitovao a ovaj nije.
Jedina razlika je ta sto je Dzeko mrtvi Zeljovac a ovaj pjevacjos se nikad nije izjasnio (licno slusao njega jer mi je rodjak i kaze oba dva kluba su mu isto draga)
Usput da ne znaš gdje je, što bi rekao kolega, naučio prve fudbalske korakeFk_zeljo_1921 je napisao/la:Baljic je igračina i Željina legenda, neka gleda to ko kako hoće, naravno rijec je o MirsaduA za ovog šupka, vidi se da ga je Bog lijepo kaznio, pa je u finalu Lige prvaka ucio kako odvrtati flaše energetskog pića
Čuj navija za FK Sarajevo...Meni reko da navija za Želju.PL BiH -1 je napisao/la:Vi stvarno nemate pametnijega posla. Baljic navija za FK Sarajevo. Ovo znam jer sam u Istanbulu proveo mnogo vremena. I stvarno vam je prepucavanje bezveze. Iz Zelje je tad sa Baljicem otislo 5-6 igraca u Sarajevo jer se nije znalo da li ce klub uopste opstati.
Ovo nemam obicaj da radim ali moram jer je rijec o nasem novinarstvu. Novinarstvo nam je odron. 75% novinara nisu obrazovani, i svasta im moze u obraz stati. A sad o jednom novinaru kojeg svi dobro znate Topalbecirevicu. Zbog njega su momci iz Zelje prelazili u Sarajevo. Nista lose u tome. Neka su prelazili jer u Zelji je bilo veoma tesko trenirati. Sarajevo je islo u Katar na pripreme a Zeljo po dvoranama. A u medjuvremenu je Sabahudin Toplabecirevic pokusao da ugasi F.K. Zeljeznicar gurao je prijedlog da se tim preimenuje u Cenex nakon sto mu nije poslo za rukom da zajedno sa jos par provjernih imena ugasi Zeljeznicar i sve igrace pripoji F.K. Sarajevu. Tu je bio i jos jedan "novinar" Fahrudin Radoncic koji se cak uspio ugurati u upravu kluba.
Eh to su nasi novinari. Jedva jedan strani jezik pricaju. Dok ima onih koji pricaju po 4 i vise stranih jezik ali njihov rad je samo dobar kad se treba ukrasti.
Uostalom nemojte previse da cumurate. Istina je da je Baljic sa jos nekolicinom igraca presao u Sarajevo jer se tada radio o glavi klubu sa Grbavice. I da vise gotivi F.K. Sarajevo.
Ma neka ih.. šta fali, imaju i oni pravo da pričaju o Želji. FK Željezničar je institucija, za sve ima mjesta...Hamo je napisao/la:Ja bih vas zamolio ako je ikako moguće pa prekinete priču o E.Baljiću.Vidite da anamo njih prizivate,a bili smo rahat barem mjesec dana.
AYAN je napisao/la:Čuj navija za FK Sarajevo...Meni reko da navija za Želju.PL BiH -1 je napisao/la:Vi stvarno nemate pametnijega posla. Baljic navija za FK Sarajevo. Ovo znam jer sam u Istanbulu proveo mnogo vremena. I stvarno vam je prepucavanje bezveze. Iz Zelje je tad sa Baljicem otislo 5-6 igraca u Sarajevo jer se nije znalo da li ce klub uopste opstati.
Ovo nemam obicaj da radim ali moram jer je rijec o nasem novinarstvu. Novinarstvo nam je odron. 75% novinara nisu obrazovani, i svasta im moze u obraz stati. A sad o jednom novinaru kojeg svi dobro znate Topalbecirevicu. Zbog njega su momci iz Zelje prelazili u Sarajevo. Nista lose u tome. Neka su prelazili jer u Zelji je bilo veoma tesko trenirati. Sarajevo je islo u Katar na pripreme a Zeljo po dvoranama. A u medjuvremenu je Sabahudin Toplabecirevic pokusao da ugasi F.K. Zeljeznicar gurao je prijedlog da se tim preimenuje u Cenex nakon sto mu nije poslo za rukom da zajedno sa jos par provjernih imena ugasi Zeljeznicar i sve igrace pripoji F.K. Sarajevu. Tu je bio i jos jedan "novinar" Fahrudin Radoncic koji se cak uspio ugurati u upravu kluba.
Eh to su nasi novinari. Jedva jedan strani jezik pricaju. Dok ima onih koji pricaju po 4 i vise stranih jezik ali njihov rad je samo dobar kad se treba ukrasti.
Uostalom nemojte previse da cumurate. Istina je da je Baljic sa jos nekolicinom igraca presao u Sarajevo jer se tada radio o glavi klubu sa Grbavice. I da vise gotivi F.K. Sarajevo.
NI CIA ni Vatikan ...ma nikopadobranac1978 je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:Ni drzave ni vlasti sve nisu mogle da te ugase,mi stojimo,prkosimo i u srcima te nasim nosimo!!![/quote[
ni novinari,zaboravio si
kako pametnih ljudi ima medju p(k)itarimaFCS-FCS je napisao/la:NI CIA ni Vatikan ...ma nikopadobranac1978 je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:Ni drzave ni vlasti sve nisu mogle da te ugase,mi stojimo,prkosimo i u srcima te nasim nosimo!!![/quote[
ni novinari,zaboravio si
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.