FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 09 jan 2011, 00:28

Baljic je igračina i Željina legenda, neka gleda to ko kako hoće, naravno rijec je o Mirsadu :mrgreen: A za ovog šupka, vidi se da ga je Bog lijepo kaznio, pa je u finalu Lige prvaka ucio kako odvrtati flaše energetskog pića :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 09 jan 2011, 00:32

johnnyHZ je napisao/la:onda je npr muharemovic igrac bubamare,ili npr dzeko ako je igrao za UNIS dva mjeseca pa dosao u zelju UNISOV igrac itd.... prvi tim,igrac tog tima... pazi novinar nije nigdje napisao da je rijec o DJETETU zelje....... mislim tekst napisati pominjati njegovo djetinjstvo ,a ne pominjati klub gdje je odigrao utakmice za prvi tim... hmm
Ne zelim da ulazim u to novinarstvo i to sto vas zakidaju :lol: ,samo znam da je bio kod nas i ucio prve korake bas kao i Edin otisao u 19.god s tim da je Džeko debitovao a ovaj nije.

Jedina razlika je ta sto je Dzeko mrtvi Zeljovac a ovaj pjevac :lol: jos se nikad nije izjasnio (licno slusao njega jer mi je rodjak i kaze oba dva kluba su mu isto draga)
1921-2011

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 09 jan 2011, 00:36

Esii TM87 je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:onda je npr muharemovic igrac bubamare,ili npr dzeko ako je igrao za UNIS dva mjeseca pa dosao u zelju UNISOV igrac itd.... prvi tim,igrac tog tima... pazi novinar nije nigdje napisao da je rijec o DJETETU zelje....... mislim tekst napisati pominjati njegovo djetinjstvo ,a ne pominjati klub gdje je odigrao utakmice za prvi tim... hmm
Ne zelim da ulazim u to novinarstvo i to sto vas zakidaju :lol: ,samo znam da je bio kod nas i ucio prve korake bas kao i Edin otisao u 19.god s tim da je Džeko debitovao a ovaj nije.

Jedina razlika je ta sto je Dzeko mrtvi Zeljovac a ovaj pjevac :lol: jos se nikad nije izjasnio (licno slusao njega jer mi je rodjak i kaze oba dva kluba su mu isto draga)
nista, ja sam samo htio pokazati kakvi su nasi novinari,totalno nepismeni,nestrucni..... ovo je uzas...tako citam nedavno kako zeljo treba strane pravnike da uzmu pare od uefe (a zakonski imaju pravo na to od transfer) ,pa onda jos nebuloznih izvrtanja izjava igraca itd... u detalje nebih .... strasno ko je sve novinar.... ovo je bio samo primjer
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 09 jan 2011, 00:39

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Baljic je igračina i Željina legenda, neka gleda to ko kako hoće, naravno rijec je o Mirsadu :mrgreen: A za ovog šupka, vidi se da ga je Bog lijepo kaznio, pa je u finalu Lige prvaka ucio kako odvrtati flaše energetskog pića :mrgreen:
Usput da ne znaš gdje je, što bi rekao kolega, naučio prve fudbalske korake :mrgreen:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 jan 2011, 00:40

mah oguglas na njihove gluposti
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 09 jan 2011, 00:43

Dobar.Samo malo cinicno si htio pokazati ali dobro nista strasno navikli smo mi.
A novinari nasi k'o novinari...a zanimljivo dva najveca trensfera na podrucju bivse Yuge dolaze iz Željine skole 8-)
1921-2011

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 09 jan 2011, 02:05

Vi stvarno nemate pametnijega posla. Baljic navija za FK Sarajevo. Ovo znam jer sam u Istanbulu proveo mnogo vremena. I stvarno vam je prepucavanje bezveze. Iz Zelje je tad sa Baljicem otislo 5-6 igraca u Sarajevo jer se nije znalo da li ce klub uopste opstati.

Ovo nemam obicaj da radim ali moram jer je rijec o nasem novinarstvu. Novinarstvo nam je odron. 75% novinara nisu obrazovani, i svasta im moze u obraz stati. A sad o jednom novinaru kojeg svi dobro znate Topalbecirevicu. Zbog njega su momci iz Zelje prelazili u Sarajevo. Nista lose u tome. Neka su prelazili jer u Zelji je bilo veoma tesko trenirati. Sarajevo je islo u Katar na pripreme a Zeljo po dvoranama. A u medjuvremenu je Sabahudin Toplabecirevic pokusao da ugasi F.K. Zeljeznicar gurao je prijedlog da se tim preimenuje u Cenex nakon sto mu nije poslo za rukom da zajedno sa jos par provjernih imena ugasi Zeljeznicar i sve igrace pripoji F.K. Sarajevu. Tu je bio i jos jedan "novinar" Fahrudin Radoncic koji se cak uspio ugurati u upravu kluba.

Eh to su nasi novinari. Jedva jedan strani jezik pricaju. Dok ima onih koji pricaju po 4 i vise stranih jezik ali njihov rad je samo dobar kad se treba ukrasti.

Uostalom nemojte previse da cumurate. Istina je da je Baljic sa jos nekolicinom igraca presao u Sarajevo jer se tada radio o glavi klubu sa Grbavice. I da vise gotivi F.K. Sarajevo.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 09 jan 2011, 02:13

Pitarska posla...
Ni države ni vlasti sve nisu mogle da te ugase..., čak su i novinari pokušali
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 09 jan 2011, 11:05

... a jos da nije bilo rata nikad Baljic ne bi obukao bordo dres. Jer fk njanja je imalo tu privilegiju da ispaljuje vojne obveznike iz grada...uglavnom tatine i mamine sinove na nekakve turneje.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 jan 2011, 11:11

Buba hhodi vamo .. :D

Splinter
Kontakt:

Post Postao/la Splinter » 09 jan 2011, 11:14

bas lijepo sto se potegnu ova prica sad se zna ko je sta radio i gdje bio.
eto vam sad pjevac, hebo vas on...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 09 jan 2011, 11:14

PL BiH -1 je napisao/la:Vi stvarno nemate pametnijega posla. Baljic navija za FK Sarajevo. Ovo znam jer sam u Istanbulu proveo mnogo vremena. I stvarno vam je prepucavanje bezveze. Iz Zelje je tad sa Baljicem otislo 5-6 igraca u Sarajevo jer se nije znalo da li ce klub uopste opstati.

Ovo nemam obicaj da radim ali moram jer je rijec o nasem novinarstvu. Novinarstvo nam je odron. 75% novinara nisu obrazovani, i svasta im moze u obraz stati. A sad o jednom novinaru kojeg svi dobro znate Topalbecirevicu. Zbog njega su momci iz Zelje prelazili u Sarajevo. Nista lose u tome. Neka su prelazili jer u Zelji je bilo veoma tesko trenirati. Sarajevo je islo u Katar na pripreme a Zeljo po dvoranama. A u medjuvremenu je Sabahudin Toplabecirevic pokusao da ugasi F.K. Zeljeznicar gurao je prijedlog da se tim preimenuje u Cenex nakon sto mu nije poslo za rukom da zajedno sa jos par provjernih imena ugasi Zeljeznicar i sve igrace pripoji F.K. Sarajevu. Tu je bio i jos jedan "novinar" Fahrudin Radoncic koji se cak uspio ugurati u upravu kluba.

Eh to su nasi novinari. Jedva jedan strani jezik pricaju. Dok ima onih koji pricaju po 4 i vise stranih jezik ali njihov rad je samo dobar kad se treba ukrasti.

Uostalom nemojte previse da cumurate. Istina je da je Baljic sa jos nekolicinom igraca presao u Sarajevo jer se tada radio o glavi klubu sa Grbavice. I da vise gotivi F.K. Sarajevo.
Čuj navija za FK Sarajevo...Meni reko da navija za Želju.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 09 jan 2011, 12:03

Ja bih vas zamolio ako je ikako moguće pa prekinete priču o E.Baljiću.Vidite da anamo njih prizivate,a bili smo rahat barem mjesec dana. :(
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 09 jan 2011, 12:14

Hamo je napisao/la:Ja bih vas zamolio ako je ikako moguće pa prekinete priču o E.Baljiću.Vidite da anamo njih prizivate,a bili smo rahat barem mjesec dana. :(
Ma neka ih.. šta fali, imaju i oni pravo da pričaju o Želji. FK Željezničar je institucija, za sve ima mjesta...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 09 jan 2011, 12:51

AYAN je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Vi stvarno nemate pametnijega posla. Baljic navija za FK Sarajevo. Ovo znam jer sam u Istanbulu proveo mnogo vremena. I stvarno vam je prepucavanje bezveze. Iz Zelje je tad sa Baljicem otislo 5-6 igraca u Sarajevo jer se nije znalo da li ce klub uopste opstati.

Čuj navija za FK Sarajevo...Meni reko da navija za Želju.

e cuj ti bogati i Baho htio da ugasi zelju,cccccc :oops:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 09 jan 2011, 13:09

Ni drzave ni vlasti sve nisu mogle da te ugase,mi stojimo,prkosimo i u srcima te nasim nosimo!!!
1921-2011

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 09 jan 2011, 13:40

[quote="Esii TM87"]Ni drzave ni vlasti sve nisu mogle da te ugase,mi stojimo,prkosimo i u srcima te nasim nosimo!!![/quote[

ni novinari,zaboravio si :D
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 09 jan 2011, 13:42

padobranac1978 je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Ni drzave ni vlasti sve nisu mogle da te ugase,mi stojimo,prkosimo i u srcima te nasim nosimo!!![/quote[

NI CIA ni Vatikan ...ma niko

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 09 jan 2011, 13:47

Matori lazov opet o uspjesnijem i starijem ligasu :lol:
Narvno opet sa argumentima :shock:
Neprocjenjivo.Koliki kompleksas...jos mu se pridruzio padobranac (u raji poznat kao najveci kompleksas :mrgreen: )
1921-2011

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 jan 2011, 13:55

FCS-FCS je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Ni drzave ni vlasti sve nisu mogle da te ugase,mi stojimo,prkosimo i u srcima te nasim nosimo!!![/quote[

NI CIA ni Vatikan ...ma niko
kako pametnih ljudi ima medju p(k)itarima :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.