Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

STEVEN
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la STEVEN » 15 maj 2012, 01:13

Uz malo srece Kenny ce sutra otkaz dobiti, a na njegovo mjesto ce doci Cappelo ili Guardiola.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 maj 2012, 10:12

Da nam nije možda ovo novi trener:

slika

Usput, jako je bitno da Boston izbori playoff do početka prelaznog roka.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 15 maj 2012, 13:29

hanniz je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:stvarno bezveze vam je prica, prodat ovog onog, pa nama fali samo rezerva lucasu i enriqeu i jedno dobro krilo, kakvi golmani, napadaci, vezni...
Jesi ti pogledao bar jednu utakmicu ove sezone Liverpoola? Reina je katastrofalan, kao što @Carlo reče, posljednju dobru utakmicu je imao protiv Birminghama prije dvije godine. Chelsea, City, Arsenal, Wigan, QPR, WBA, Fulham, su samo neke od utakmica u kojima je Reina bio glavni krivac zbog kojeg nismo osvojili bod/ove odnosno FA Cup. Vezni red je očajan ove sezone, Gerrard nije onaj stari, Adamu hvali konstantna igra, a izmjene nemamo, Shelvey pokušava ali nije to to, za Henda da ne pričam. Napad je blago rečeno katastrofa ove sezone, oborili su sve negativne rekorde po broju postignutih pogodaka, i pored toga se neko nađe i kaže napadač nam nije potreban. :roll:
Pod prvo Reina nije cijelu sezonu katastrofalan i nije istina da nam treba zamjena za njega. Mozda je malo losiji nego prijasnjih sezona, ali je primio manje golova od jednog Cecha kojeg se Chelsea 100% nece odreci, a mi bi tako lagano se odrekli Reine. U zadnjoj liniji nam samo treba zamjena za Enriqea i to je to. To sto si rekao za vezni red stoji, ali kada se Lucas vrati bit ce to puno bolje. Iz ove sezone se dobro vidi da Spearing nemoze dobro zamjeniti Lucasa, te nam tu treba igrac. Od ostalih veznih koje imamo tu su: Shelvey, Gerrard, Adam i Henderson. U pravu si da nam fali jos jedna zamjena, ali nevjerujem da treba riskirati ko s Hendersonom. Sto se tice krila tu nam treba pravo dobar igrac (po mogucnosti desnjak). Downing je dobar igrac, ali ove sezone nije imo srece ni malo. Covjek je stvorio najvise 100% sansi ove sezone, ali ni jedna nije bila realizirana. Jednostavno nema sanse da se to ponovi i siguran sam da nam ne treba nam zamjena za njega. Od ostalih igraca na krilu tu je jos samo Bellamy koji bi trebo biti samo zamjena na pozicijama napadaca i krila. Cetvrto krilo bi bio Sterling :). Sto se tice napada tu imamo trojicu igraca (Suarez, Carroll, Bellamy) i Kuyta za kojeg niko nezna da li ce ostati na Anfieldu ili ne. Pogrijesio sam kad sam reko da nam ne treba napadac, ali nam tu treba samo back up napadac, koji moze dostojno zamjeniti sve ove igrace. Za sadasnje napadace sam 100% siguran da ce bit bar duplo bolji u realizaciji, jer od ovog gore ne moze nikako. Da kupujemo novu "zvijezdu" u napada nevjerujem da bi islo, znaci svi se trebamo malo spustiti na zemlju i vidjet da nema nista od Cavanija i slicnih zvijezdi i zvijezdica.
Walk on, with hope in your hearts.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 maj 2012, 13:50

Henderson je napisao/la:Da nam nije možda ovo novi trener:

slika

nakon sto se ova slika pojavila i ja sam prvo to pomislio... ne znam sta bi rekao clarke je vrhunski strucnjak ali nisam siguran je li bas materijal za menađera jest da je mourinho svojevremeno trvdio da bi clarke mogao voditi bilo koji tim iz premier lige.
ja sam 100% siguran da ce danas izaci vijest o raskidu saradnje između FSG i dalglisha, jer vjerujem u to da im je dalglish ponudio ostavku a ne vjerujem da ce amerikanci to odbiti.
You are someone else I am still right here

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 15 maj 2012, 15:10

fera je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Da nam nije možda ovo novi trener:

slika

nakon sto se ova slika pojavila i ja sam prvo to pomislio... ne znam sta bi rekao clarke je vrhunski strucnjak ali nisam siguran je li bas materijal za menađera jest da je mourinho svojevremeno trvdio da bi clarke mogao voditi bilo koji tim iz premier lige.
ja sam 100% siguran da ce danas izaci vijest o raskidu saradnje između FSG i dalglisha, jer vjerujem u to da im je dalglish ponudio ostavku a ne vjerujem da ce amerikanci to odbiti.
Boldano :lol: :lol:

Milion puta je dosad izjavio da mu je to bila najveca greska(htio se i vratit nakon par mjeseci, al' je Souness dotad vec unistio sve sto je KK napravio) i da nema sanse da je ponovi..tako da ti vjerovanje bas i nije jaca strana :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 maj 2012, 15:21

Definitivno je Capelo najbolje rješnje, čovjek zna svoj zanat a osim toga veoma je ljut na FA. :mrgreen:
Hypiu sam nažalost prekrižio jer je jutros potpisao trogodišnji ugovor sa Leverkuzenom. Dobra stvar kod tog potpisa je što smo dobili jedan prijateljski klub gdje možemo prodati ovaj otpad od igrača.
Dalje se spominje Martinez. Kod njega mi se sviđa to što bi vjerovatno doveo Mosesa sa sobom, fudbalskog Alena Iversona. :) Ovo ostalo i ne baš. Koliko sam primjetio on igra formaciju 3-4-3, a sad nisam baš siguran da je to zbog toga što mora ( nema dovoljan broj igrača ) nego što mu je to možda osnovni elemanat fudbalskog znanja. Ako bude tako pokušao igrati sa Liverpoolom, jadna nam je majka. On voli latino igrače, mi imamo takvu trojicu igrača ( nadam se od jula nakon što ode Maxi da ćemo ih imati dvojicu ). To su neki moji trenutni utisci o imenima koja se trenutno spominju.
Što se Kinga tiče, vjerujem da je dobio otkaz ali će se u medijima prenijeti informacija kako je on ponudio ostavku kako bi se smirili navijači.
Usput, na Arseni 1 je Liverpool TV.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 15 maj 2012, 15:24

Henderson je napisao/la:Dalje se spominje Martinez. Kod njega mi se sviđa to što bi vjerovatno doveo Mosesa sa sobom, fudbalskog Alena Iversona. :) Ovo ostalo i ne baš. Koliko sam primjetio on igra formaciju 3-4-3, a sad nisam baš siguran da je to zbog toga što mora ( nema dovoljan broj igrača ) nego što mu je to možda osnovni elemanat fudbalskog znanja. Ako bude tako pokušao igrati sa odbranom, jadna nam je majka. On voli latino igrače, mi imamo tkvu samo trojicu ( nadam se od jula nakon što ode Maxi da ćemo ih imati dvojicu ).
Ne brini, mnogo češće igra sa 4-2-3-1. Mislim da tu 3-4-3 igra protiv manjih ekipa, koliko god to zvučalo smiješno kada je u pitanju Wigan, odnosno onih za koje on smatra da su pobjedive, tipa Wolves. Svaki pravi menadžer mora ''u džepu'' imati rezervnu formaciju.

Kao što napisah jučer, sviđa mi se Martinez, mnogo podsjeća na Beniteza, ali nisam siguran da li je spreman za velike stvari, te ogroman pritisak od navijača, kakav je kod Liverpoola odavno.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 maj 2012, 15:28

Bertrand je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Dalje se spominje Martinez. Kod njega mi se sviđa to što bi vjerovatno doveo Mosesa sa sobom, fudbalskog Alena Iversona. :) Ovo ostalo i ne baš. Koliko sam primjetio on igra formaciju 3-4-3, a sad nisam baš siguran da je to zbog toga što mora ( nema dovoljan broj igrača ) nego što mu je to možda osnovni elemanat fudbalskog znanja. Ako bude tako pokušao igrati sa odbranom, jadna nam je majka. On voli latino igrače, mi imamo tkvu samo trojicu ( nadam se od jula nakon što ode Maxi da ćemo ih imati dvojicu ).
Ne brini, mnogo češće igra sa 4-2-3-1. Mislim da tu 3-4-3 igra protiv manjih ekipa, koliko god to zvučalo smiješno kada je u pitanju Wigan, odnosno onih za koje on smatra da su pobjedive, tipa Wolves. Svaki pravi menadžer mora ''u džepu'' imati rezervnu formaciju.

Kao što napisah jučer, sviđa mi se Martinez, mnogo podsjeća na Beniteza, ali nisam siguran da li je spreman za velike stvari, te ogroman pritisak od navijača, kakav je kod Liverpoola odavno.
Svejedno je ko će doći kao novi trener, ali mislim da će nakon njegovog dolaska snimiti jedan horor po imenu Liverpulski masakr by mutual contest. :)

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 15 maj 2012, 15:29

Ja nisam za Dalglishev otkaz, jer nije on kriv sto smo ove sezone pogodili toliko stativa i promasili tolike penale :(
Imao je on svojih gresaka, ali podsjecam koliko je Ferguson ceko na svoj prvi naslov sa Unitedom. Zasto mi nemozemo pokusat jos jednu sezonu sa njim kao trenerom, pa ako ne ide otkaz :).
Walk on, with hope in your hearts.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 15 maj 2012, 16:11

Kenny je ocigledno "dao ostavku" malo kasnije i potvrda toga.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 15 maj 2012, 16:19

Betinet ‏ @BetinetFootball
According to our **** in Boston - Kenny Dalglish has stepped down as manager of LFC, annoucement will be made today. #Dalglish #LFC
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 15 maj 2012, 17:07

Twitter
Expect an announcement within the next 30 minutes

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 15 maj 2012, 17:10

suarez7 je napisao/la:Twitter
Expect an announcement within the next 30 minutes
This Is Anfield ‏ @thisisanfield
So, it appears the meeting took place Monday afternoon. Dalglish returned to UK as he goes on holiday with family on Weds. #LFC
Da li ovo znači da je sve riješeno i da on ostaje? Ili se vraća u Liverpool da se oprosti od igrača?
...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 15 maj 2012, 17:51

HAZARD: IDEM U MANCHESTER
Jedina je još nepoznanica da li je Hazard odabrao Old Trafford ili Etihad, odnodno United ili City. - Evo sta nam konkurencija dovodi i ne treba biti cudno sto smo na ovom mjestu gdje jesmo, trebamo poceti pratiti koga dovodi Fulhem, Newcastle jer nazalost izgleda da cemo ovom transfer politikom sa njima vodit borbu za evro ligu..

Znao sam ja da ce biti nesto sa Kingom, ja mislim da je on sam podnio ostavku jer je on veliki covjek i kad je vidio da ne moze da pomogne odstupit ce za dobrobit kluba.. Sad ga jos vise postujem. Sve zavisi ko ce biti njegova zamjena, ja mislim da nebi trebali nikoga angazovat vec na Daglishevo mjesto gurnuti S. Clarka.. Po meni savrsen strucnjak koji u ovom momentu ima jako dobar odnos sa svim igracima i zna kakva je situacija u svlacionici i ko treba da ide, ostane itd..

Kuyt odbio da se vrati u Fejnord jer bi mu se plata smanjila za 80%

Didier Drogba and Luis Suarez to Play Friendly in Miami With Messi, Forlan and Other Stars (Y)

Momenat sezone:

slika

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 maj 2012, 18:05

slika

Steve Clark. Rođen 29.08.1963. godine. 48 godina. Kao trener uspio je da osvoji:
Premiership 2005. i 2006., FA Cup 2007., Liga Cup 2005., 2007., 2012.
Nekako mi sve vuče da nam je on novi menadžer.

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 15 maj 2012, 18:15

Rafael Benitez najbolje kotira na kladionici za nasljednika Daglisha.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 15 maj 2012, 18:40

@TonyBarretTimes:

Basically, as things stand, Dalglish has not been sacked and nor has he walked out.
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 15 maj 2012, 20:10

Ma ne ide Daglish sigurno, svidjalo se to nama ili ne. Dzaba se digla prasina. Kako stvari stoje sa transfer metama, iduce sezone nas ceka jos jedno razocarenje.
Nad nama nebo ima da gori!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 maj 2012, 20:29

King će vjerovatno ostati što me raduje.

Ben Smith BBC
Yes both Elm and Belhanda are targets for #LFC

Belhanda je danas rekao da će sljedeće sezone vjerovatno igrati ligu prvaka s Monpellierom, te je rekao da su šanse za to 60%. Nadam se da ćemo mu dati dovoljno veliku platu da dođe kod nas, ebiga, ne može se drugačije.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 maj 2012, 20:44

Ne znam što te raduje što će ostati. Osvojili smo kup koji ozbiljniji timovi igraju sa drugim, trećim sastavom i pri tome forsiraju nešto mlađe, da dobiju na iskustvu. Mi smo zagrizli ne bi li se 'dočepali' europe, jer je evidentno da nemamo sastav za ligu prvaka recimo, ili za ulazak u europa ligu po poziciji. Za to što nemamo sastav su krivci isključivo Commoli i Kennya. Čovjek jeste zadužio Liverpool, ali kada ne i de - ne ide. Taktiku nije promijenio ni nakon 20 i kusur godina, a tako ne može. U modernom fudbalu se ne igra ovako kako mi igramo. Forsiranje Engleza? Znamo da bez Španaca nema veznog reda, ali ipak se forsiraju igrači koji ne zaslužuju da igraju u Liverpoolu. Beniteza vratiti.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.