Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

ronaldo99
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la ronaldo99 » 28 jun 2022, 13:43

slika

Od ovih ce neko igrati 4-to kolo, eto kakav je ovogodisnji Wimbldon :tokralju:

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 28 jun 2022, 13:46

1. i 2. na svijetu na rankingu nisu na Wimblyu. Jedan jer je Rus,a drugi ozlijeđen(isto je malo Rus),nije ni Rublev kao igračina top10 jer je Rus. Naravno,nema Feda,Raonica,Nishikorija,Thiema,delPo jbg i Tsonga kraj, Stan i Murray daju zadnje atome... I onda u dan turnira Hurkacz nespretno izgubi u preokretima, a Čilić i Berrettini prisiljeni se povući. S njima dvojicom koji imaju brutalnu efikasnost upravo na travi, na centralnom terenu(prvi put i to dozvolili,bolje da nisu ispada) trenirali Đoković i Nadal kojima sada naravno posebno prijeti opasnost da i oni budu izbačeni. Nadalje,Đokoviću možda neće dozvoliti Ameriku ni Australiju nanovo itd.

Nema bodova za Wimblya,a ionako su nakaradne sisteme po tom pitanju uradili tako da je ovo sve goli k

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 28 jun 2022, 13:54

Felixians4 je napisao/la:
28 jun 2022, 13:46
1. i 2. na svijetu na rankingu nisu na Wimblyu. Jedan jer je Rus,a drugi ozlijeđen(isto je malo Rus),nije ni Rublev kao igračina top10 jer je Rus. Naravno,nema Feda,Raonica,Nishikorija,Thiema,delPo jbg i Tsonga kraj, Stan i Murray daju zadnje atome... I onda u dan turnira Hurkacz nespretno izgubi u preokretima, a Čilić i Berrettini prisiljeni se povući. S njima dvojicom koji imaju brutalnu efikasnost upravo na travi, na centralnom terenu(prvi put i to dozvolili,bolje da nisu ispada) trenirali Đoković i Nadal kojima sada naravno posebno prijeti opasnost da i oni budu izbačeni. Nadalje,Đokoviću možda neće dozvoliti Ameriku ni Australiju nanovo itd.

Nema bodova za Wimblya,a ionako su nakaradne sisteme po tom pitanju uradili tako da je ovo sve goli k
Upravu si,jos jedan turnir iz serije 500 koji ce se upisati kao GS za Djokovica ili Nadala,mislim da su i jedan i drugi osvojili po bar 3,4 takva turnira gdje prakticki nikakve konkurencije nije bilo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 28 jun 2022, 14:00

L-Train je napisao/la:
28 jun 2022, 13:54

Upravu si,jos jedan turnir iz serije 500 koji ce se upisati kao GS za Djokovica ili Nadala,mislim da su i jedan i drugi osvojili po bar 3,4 takva turnira gdje prakticki nikakve konkurencije nije bilo.
Nema govora o tome da sam ciljao na to,ali naravno da će Federerovci igrati na tu kartu,to i rade zadnjih godina neprestano bez imalo srama koliko god ih svi argumenti po pitanjima usporedbe konkurencije demantirali 1/1. Upravo sam i napisao da moguće da i Nadal i Djoker budu OUT jer su oni netom pred Wimbly igrali s Matteom i Marinom.

Ajde nekidan je onaj klaun tvrdio da Đoković po tko zna koji put ima smiješan ždrijeb što je lako oborivo,sad ti nabroji ta 3,4 Slama koja bi bili slabija od 3,4 Federerova. Pogotovo za Đokovića to nećeš moći pronaći,a za Rafu ima onaj US Open 2017.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 28 jun 2022, 14:01

Bilo bi lijepo da antivax idiot bude izbacen radi pozitivnog testa. :kafa:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 28 jun 2022, 14:03

Ja sam navijac Wawrinke.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 28 jun 2022, 14:10

Justin je napisao/la:
28 jun 2022, 14:01
Bilo bi lijepo da antivax idiot bude izbacen radi pozitivnog testa. :kafa:
Druzio se sa ovim Thompsonovcom iz Medjugorja,ocekuje se pozitivan test.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 28 jun 2022, 14:14

28 jun 2022, 14:00
L-Train je napisao/la:

Nema govora o tome da sam ciljao na to,ali naravno da će Federerovci igrati na tu kartu,to i rade zadnjih godina neprestano bez imalo srama koliko god ih svi argumenti po pitanjima usporedbe konkurencije demantirali 1/1. Upravo sam i napisao da moguće da i Nadal i Djoker budu OUT jer su oni netom pred Wimbly igrali s Matteom i Marinom.

Ajde nekidan je onaj klaun tvrdio da Đoković po tko zna koji put ima smiješan ždrijeb što je lako oborivo,sad ti nabroji ta 3,4 Slama koja bi bili slabija od 3,4 Federerova. Pogotovo za Đokovića to nećeš moći pronaći,a za Rafu ima onaj US Open 2017.
Wimbledon 2021. Nije porazio niti jednog osvajača velikog turnira i samo 1 top 10 protivnik
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 28 jun 2022, 15:28

Ma uz sve GS turnire poslije AO2020 treba da ide jedan ogroman asteriks. To je bar jasno :mrgreen:

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 28 jun 2022, 15:42

BosniaBoston je napisao/la:
28 jun 2022, 14:14
28 jun 2022, 14:00
L-Train je napisao/la:

Wimbledon 2021. Nije porazio niti jednog osvajača velikog turnira i samo 1 top 10 protivnik
Polufinale i finale SHapo i Matteo, sedmi i deseti nositelj. Prvo kolo Draper,drugo Anderson.

Federerov AO 2006. Davidenko peti nositelj 1/4 i potom Kiefer,21. te nepostavljeni Baghdatis(koji je igrao super i kasnije znao imati super izlete,jednom i na Wimblyu,mučio i Rogera i Rafu,ja nisam taj koji podcjenjuje ikog tek tako)

Iako evo preletio sam,Fed i nije imao nikad totalno otvoren put,uvijek kad mi se u finalu i otvorilo-Gonzalez 2007.(koji je isto specifičan i super igrač,2008.igrao finale OI i 2004. osvojio double s Massuom koji je uzeo i single), uvijek su tu bili Hewitt,Roddick,Nalbandian,Agassi pa onda mladi Nadal,Murray,Đoković ili 2017. kada je Čilić u finalu bio ozlijeđen,prije tog Raonic koji ga je okrenuo godini ranije u Wimblyu te Berdych. Na AO 2018. isto Čilić u super duelu(back to back uzeo s preokretima u petome protiv Nadala i Čiića). U polufinalu mu Chung(tada jako nadareni Korejac koji ej izbacio Novaka tada u raznim problemima),a 1/4 Berdych već u padu,no opet to nije pizdin dim. Dakle,prevario sam se i nasjeo na one koji omalovažavaju Fedovu konkurenciju,možemo rećći dakle da mu je taj 2006. Melbourne najlakši kao i Noletu 2021. Wimbly,a moglo bi se dogoditi i 2022. Nadalu US OPEN 2017.

Ipak,neusporedivo teže suparnike u završnicama su pobjeđivali Rafa i Nole,baš zbog samog Rogera ponajviše

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 jun 2022, 16:50

Sto kaze ronaldo dobijem nagon za cenifu kad citam tvoje postove..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 28 jun 2022, 17:04

delinjo je napisao/la:
28 jun 2022, 16:50
više neću uzvraćati s uvredama. možemo argumentima, a ovo vaše, offline za to se pada na kolnik,a lako je skupno udarati ad hominem online.

on topic: eh,ugasi se gaston. na wimbledonu od popirina imaš set i break prednosti pa izgubiš 10+gameova u nizu.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 jun 2022, 17:33

delinjo je napisao/la:
Moj dela kad sam ja sta pogresno govorio :)

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 28 jun 2022, 17:42

ronaldo99 je napisao/la:
28 jun 2022, 17:33
delinjo je napisao/la:
Moj dela kad sam ja sta pogresno govorio :)
A vidi ovog,posebna sorta pokvarenjaka. Prigodan naziv imaju fanatici Rogera. Pokušat ću zadržati ovo malo razuma i ne nasjedati na konstantna vrijeđanja i provokacije.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 28 jun 2022, 18:21

negledljiv je Wimbledon dok se ova trava u sto vecoj mjeri ne pretvori u zemlju a to ce biti za 4-5 dana
Don't believe the hype.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 28 jun 2022, 18:36

akisarajevo92 je napisao/la:
28 jun 2022, 18:21
negledljiv je Wimbledon dok se ova trava u sto vecoj mjeri ne pretvori u zemlju a to ce biti za 4-5 dana
pa jest to neki idealni mix da se ne ubije toliko prednost jakog servisa i niskog odskoka,a da ima razmjena i nadmudrivanja van staromodne klasike serve/net-passing ,bar meni mada razumijem skroz one koji kukaju da je sporo i preveć "prebacivanja" bla-bla. različiti smo,to je draž. inače "zemljaši" super prošli u 1.kolu. naravno,poispadali npr. zapata,rune itd.

jupi-gaston se ipak pribrao i slavio u 5 kontra popirina. cressya ako prođe faa,valjda mu se otvori do završnice. no,bit će krajnje komplicirano i vjerojatno stati sve u par lopti,centimetara u TB

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 jun 2022, 19:07

Ide ovaj Rafin mec u 5 setova, nista ovdje Rafa nije odigrao da se kaze da je bolji, mali ima vise winera od njega

Novak slabo usao u turnir evo i Rafa isto, ali svi znamo kad se provuku prvo drugo kolo da idu do kraja

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 jun 2022, 19:45

Rafa je izjavio juxer da je odlicno trenirao, duplo duze nego ocekivano i da je sretan po tom pitanju.

Gledo sam 2.5 seta i bio je fizicki ok(dalje ne znam).

Vjerovatno je nedostatak meceva i ritma sto je i logicno...

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 jun 2022, 19:50

Ma nije to vec jednostavno ovaj mali Cerundolo igra kao da je Roger, hem stize sve hem pogadja i to pogotovo forehendom raznosi

Nek dns ispane Rafa sutra nek ispane Novak pa da ovi britanski su.pci imaju malo jacu reviju od turnira

I ovako je turnir otisao u qurac

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 28 jun 2022, 19:55

Serundulo :lol:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.