Od ovih ce neko igrati 4-to kolo, eto kakav je ovogodisnji Wimbldon

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Upravu si,jos jedan turnir iz serije 500 koji ce se upisati kao GS za Djokovica ili Nadala,mislim da su i jedan i drugi osvojili po bar 3,4 takva turnira gdje prakticki nikakve konkurencije nije bilo.Felixians4 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 13:461. i 2. na svijetu na rankingu nisu na Wimblyu. Jedan jer je Rus,a drugi ozlijeđen(isto je malo Rus),nije ni Rublev kao igračina top10 jer je Rus. Naravno,nema Feda,Raonica,Nishikorija,Thiema,delPo jbg i Tsonga kraj, Stan i Murray daju zadnje atome... I onda u dan turnira Hurkacz nespretno izgubi u preokretima, a Čilić i Berrettini prisiljeni se povući. S njima dvojicom koji imaju brutalnu efikasnost upravo na travi, na centralnom terenu(prvi put i to dozvolili,bolje da nisu ispada) trenirali Đoković i Nadal kojima sada naravno posebno prijeti opasnost da i oni budu izbačeni. Nadalje,Đokoviću možda neće dozvoliti Ameriku ni Australiju nanovo itd.
Nema bodova za Wimblya,a ionako su nakaradne sisteme po tom pitanju uradili tako da je ovo sve goli k
Nema govora o tome da sam ciljao na to,ali naravno da će Federerovci igrati na tu kartu,to i rade zadnjih godina neprestano bez imalo srama koliko god ih svi argumenti po pitanjima usporedbe konkurencije demantirali 1/1. Upravo sam i napisao da moguće da i Nadal i Djoker budu OUT jer su oni netom pred Wimbly igrali s Matteom i Marinom.L-Train je napisao/la: ↑28 jun 2022, 13:54Upravu si,jos jedan turnir iz serije 500 koji ce se upisati kao GS za Djokovica ili Nadala,mislim da su i jedan i drugi osvojili po bar 3,4 takva turnira gdje prakticki nikakve konkurencije nije bilo.Felixians4 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 13:461. i 2. na svijetu na rankingu nisu na Wimblyu. Jedan jer je Rus,a drugi ozlijeđen(isto je malo Rus),nije ni Rublev kao igračina top10 jer je Rus. Naravno,nema Feda,Raonica,Nishikorija,Thiema,delPo jbg i Tsonga kraj, Stan i Murray daju zadnje atome... I onda u dan turnira Hurkacz nespretno izgubi u preokretima, a Čilić i Berrettini prisiljeni se povući. S njima dvojicom koji imaju brutalnu efikasnost upravo na travi, na centralnom terenu(prvi put i to dozvolili,bolje da nisu ispada) trenirali Đoković i Nadal kojima sada naravno posebno prijeti opasnost da i oni budu izbačeni. Nadalje,Đokoviću možda neće dozvoliti Ameriku ni Australiju nanovo itd.
Nema bodova za Wimblya,a ionako su nakaradne sisteme po tom pitanju uradili tako da je ovo sve goli k
Druzio se sa ovim Thompsonovcom iz Medjugorja,ocekuje se pozitivan test.
Wimbledon 2021. Nije porazio niti jednog osvajača velikog turnira i samo 1 top 10 protivnikFelixians4 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:00Nema govora o tome da sam ciljao na to,ali naravno da će Federerovci igrati na tu kartu,to i rade zadnjih godina neprestano bez imalo srama koliko god ih svi argumenti po pitanjima usporedbe konkurencije demantirali 1/1. Upravo sam i napisao da moguće da i Nadal i Djoker budu OUT jer su oni netom pred Wimbly igrali s Matteom i Marinom.L-Train je napisao/la: ↑28 jun 2022, 13:54Upravu si,jos jedan turnir iz serije 500 koji ce se upisati kao GS za Djokovica ili Nadala,mislim da su i jedan i drugi osvojili po bar 3,4 takva turnira gdje prakticki nikakve konkurencije nije bilo.Felixians4 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 13:461. i 2. na svijetu na rankingu nisu na Wimblyu. Jedan jer je Rus,a drugi ozlijeđen(isto je malo Rus),nije ni Rublev kao igračina top10 jer je Rus. Naravno,nema Feda,Raonica,Nishikorija,Thiema,delPo jbg i Tsonga kraj, Stan i Murray daju zadnje atome... I onda u dan turnira Hurkacz nespretno izgubi u preokretima, a Čilić i Berrettini prisiljeni se povući. S njima dvojicom koji imaju brutalnu efikasnost upravo na travi, na centralnom terenu(prvi put i to dozvolili,bolje da nisu ispada) trenirali Đoković i Nadal kojima sada naravno posebno prijeti opasnost da i oni budu izbačeni. Nadalje,Đokoviću možda neće dozvoliti Ameriku ni Australiju nanovo itd.
Ajde nekidan je onaj klaun tvrdio da Đoković po tko zna koji put ima smiješan ždrijeb što je lako oborivo,sad ti nabroji ta 3,4 Slama koja bi bili slabija od 3,4 Federerova. Pogotovo za Đokovića to nećeš moći pronaći,a za Rafu ima onaj US Open 2017.
Polufinale i finale SHapo i Matteo, sedmi i deseti nositelj. Prvo kolo Draper,drugo Anderson.BosniaBoston je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:14Wimbledon 2021. Nije porazio niti jednog osvajača velikog turnira i samo 1 top 10 protivnikFelixians4 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:00Nema govora o tome da sam ciljao na to,ali naravno da će Federerovci igrati na tu kartu,to i rade zadnjih godina neprestano bez imalo srama koliko god ih svi argumenti po pitanjima usporedbe konkurencije demantirali 1/1. Upravo sam i napisao da moguće da i Nadal i Djoker budu OUT jer su oni netom pred Wimbly igrali s Matteom i Marinom.
Ajde nekidan je onaj klaun tvrdio da Đoković po tko zna koji put ima smiješan ždrijeb što je lako oborivo,sad ti nabroji ta 3,4 Slama koja bi bili slabija od 3,4 Federerova. Pogotovo za Đokovića to nećeš moći pronaći,a za Rafu ima onaj US Open 2017.
više neću uzvraćati s uvredama. možemo argumentima, a ovo vaše, offline za to se pada na kolnik,a lako je skupno udarati ad hominem online.
A vidi ovog,posebna sorta pokvarenjaka. Prigodan naziv imaju fanatici Rogera. Pokušat ću zadržati ovo malo razuma i ne nasjedati na konstantna vrijeđanja i provokacije.
pa jest to neki idealni mix da se ne ubije toliko prednost jakog servisa i niskog odskoka,a da ima razmjena i nadmudrivanja van staromodne klasike serve/net-passing ,bar meni mada razumijem skroz one koji kukaju da je sporo i preveć "prebacivanja" bla-bla. različiti smo,to je draž. inače "zemljaši" super prošli u 1.kolu. naravno,poispadali npr. zapata,rune itd.akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 18:21negledljiv je Wimbledon dok se ova trava u sto vecoj mjeri ne pretvori u zemlju a to ce biti za 4-5 dana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.