Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Romariooo » 16 jul 2013, 10:53

sad kad je alcantara otisao u bayern,odlazak fabregasa je nemoguc,nema tu niti promil sanse da ode, a tesko da je ikada i bilo, united se mora okrenuti drugim veznjacima i traziti druga rjesenja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 16 jul 2013, 10:56

Dirk Devriese (agent Adnana Januzaja): "Mi znamo da je Adnan na listi mnogih klubova (uključujući Barcelonu i Juventus). Ali, moj igrač je izglasan za najboljeg fudbalera u ligi za rezerve i bio je zvijezda mnogih velikih turnira za mlade.

"Nije nikakvo iznenađenje što drugi klubovi pokazaju interesovanje za njega. Prije nekoliko sedmica Sir Alex Ferguson je rekao Adnanu kako on može igrati na tri pozicije na sredini terena. Radili su vrijedno na njegovim slabim tačkama.

"O novom ugovoru ćemo razgovarati za otprilike mjesec dana. Njegov sadašnji ugovor ističe 2014. Fergusonovo povlačenje uticalo je na prolongiranje pregovora, ali ako sve bude kako treba, Adnan će ostati na Old Traffordu još nekoliko godina.

"Klub ga je nagradio time što mu je dao timski broj i biće u rosteru za narednu sezonu."

Fino Juventus lešinari oko naših mladih igrača :roll:
Drago mi je što će Adnan ostat na OT, u narednih par sezona, ako sve bude išlo kako treba, bit' će jedan od bitnijih igrača!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 16 jul 2013, 11:02

ne bih se baš mnogo nadao oko Fabregasa, ali bilo bi super da dođe.

@xGGMU što će nam ba Khedira :?:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 jul 2013, 11:58

Zasto ne bi probali dovest Modrica? Real ima i previse veznih sada.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 16 jul 2013, 12:07

a valjda bi ga pustili za neku finu ponudu jer su doveli Isca, Asiera...a koga imaju u sastavu ne treba navoditi...

Nani bi trebao dobiti produzenje ugovora...
http://www.goal.com/en/news/596/exclusi ... ID=HP_BN_1

Izgled OT-a

slika

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 16 jul 2013, 13:07

eto Garay nam dodje 100%,e sad taj vezni ,nemoguce je da barsa pusti Fabregasa jer im je otisao thiago znaci nama ostaje Felaini,Modric?,Cabaye. Ako Nani produzi ugovor onda krilo necemo uzimati ipak tu imamo VAlenciu ,nanija,zahu,younga a moze nam i pomoci rooney,kagawa,januzaj,giggs
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 jul 2013, 13:57

Ma daleko je to od 100%. Sa Unitedom se nikad nista ne zna. Stvarno ne zelim da vjerujem da je klub toliko lud da dovodi Garaya u ovom trenutku. Ne bi volio da dodje Thiago Silva, a ne on. Stoper nam ne treba.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 16 jul 2013, 14:04

evo Strootman u Romu presao
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 16 jul 2013, 14:07

slika

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 16 jul 2013, 14:43

U iscekivanju pojacanja jedna prigodna numera...

[youtube][/youtube]
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 16 jul 2013, 14:54

joj kralja :lol: :lol: :lol:

aa ovo za Strotmana ,je li zvanično u Romi ?

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 16 jul 2013, 15:59

Gusar1995 je napisao/la:joj kralja :lol: :lol: :lol:

aa ovo za Strotmana ,je li zvanično u Romi ?
nema nigdje zvanične vijesti, samo su neki portali prenijeli:

Various reports claim that Roma have wrapped up a deal for the PSV Eindhoven player and he will fly to Rome today to complete the move. He will reportedly cost the Serie A side €17m, plus €2m in bonuses, and earn €2.2m a season over the next four years.

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 16 jul 2013, 16:20

neo je napisao/la:U iscekivanju pojacanja jedna prigodna numera...

[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:

Evo izgleda, Barcelona odbila ponudu za Fabregasa

Tito Vilanova: "Dobili smo ponudu, razgovarao sam sa Fabregasom o mogućem transferu. On mi je rekao da želi ostati u našoj ekipi i da je ovdje sretan te se želi nastaviti boriti za veću minutažu u klubu. Želi uspjeti u Barceloni."

Procitah na : Manchester United Supporters Club Croatia

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 jul 2013, 16:41

ma i nisam nesto uzbudjen zbog Garaya, nikad on meni nije bio neki igrac :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 16 jul 2013, 16:53

Bosniacum Lilium je napisao/la:ma i nisam nesto uzbudjen zbog Garaya, nikad on meni nije bio neki igrac :roll:
Niko nije uzbudjen zbog njeg jer nam je ne potreban , ali polako jos nema nigdje da je zvanicno dosao .

Vilanova izjavio da Fabregas ostaje u Barci , treba se okrenuti Modricu i pokusati ga dovesti Realu vala i nije vise potreban .
Glory Glory Man United !!! :D

JCHB
Kontakt:

Post Postao/la JCHB » 16 jul 2013, 18:29

Patimo se mjesec dana da dovedemo Thiaga i onda dodje Bayern i gospodski ga kupi..
Sto se tice Garaya ne znam koji ce nam ****, a ovo za Fabregasa je cista glupost, sada kad je Tiago u Bayern otisao nemaju valjda o cemu da pisu pa ce o tome, a i Vilanova je jutros fino rekao da Fabregas ima zelju da ostane i uspije u Barsi.
Sada kad vjerovatno ni Strootman nece doci nema potrebe da uzimamo igrace tipa Garay i sl. Volio bi kada bi bar Modrica nekako doveli, ali to je tesko. Sada kad je sve propalo sto se ocekivalo, nadam se da bi Pjanic mogao da nam dodje.
Ako nista, neka bar prodaju ove panjeve tipa Anderson, Young...

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 16 jul 2013, 19:30

Sky **** understand Wayne Rooney is unhappy at Manchester United and is looking to leave.

**** close to Rooney claim the 27-year-old is "angry and confused" about his treatment by the club.

Reporter Kaveh Solhekol told Sky Sports News: "Rooney believes he is at the peak of his career and has no intention of becoming a squad rotation player or by playing second fiddle to anyone at Old Trafford.

"He believes he has nothing left to prove after nine successful seasons - yet that is what is being suggested by reports in the media which have interpreted the club's statement as meaning he's currently on trial for the coming season.

"Since he's returned from the pre-season tour due to injury, Rooney has been in touch with the club and spoken to David Moyes on the phone - he is angry and confused at the way he's been treated." [SkySports]

dadVe10
Kontakt:

Post Postao/la dadVe10 » 16 jul 2013, 19:32

meni je ovaj potez sa Garayom dobar, jer su i Vidić i Ferdinand stari a Smalling stalno povrijeđen. U budućnosti vidim Jones-a i Garay-a kao štoperski par. A što se tiče Fabregasa, znalo se to da on neće doći, on želi da se nametne u Barceloni a isto tako i u reprezentaciji, jer veću šansu i za reprezentaciju Španije ima da igra ako je iz Rela i Barce, to je općepoznato. Žao mi što izgleda Strootman prelazi u Romu, naši izgleda ili nisu bili zainteresovani niti konkretni, on će biti igračina poput van Bommela, vjerovatno i bolji. Treba naći nekog dobrog i jakog veznog, kojeg englezi zovu box to box player a mislim da nam Modrić ne bi valjao jer on po meni nije igrač za velike klubove poput nas ili Reala, ne snalazi se... I treba Rooneya prodat, ako on ne želi više da igra, uzet dobre pare za njega i eto, a ne da ode za godinu kao slobodan igrač, nije on važniji od kluba, ko neće igrat nek ide napolje. Niko nije nezamjenjiv. Pozdrav za sve Unitedovce, pošto sam novi ovdje. :D

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 16 jul 2013, 19:34

Kako ce se Moyes izboriti sa ovim problemima, zaista je dobio prevruc krompir...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 jul 2013, 19:38

Paradajz je napisao/la:Kako ce se Moyes izboriti sa ovim problemima, zaista je dobio prevruc krompir...
Ko je onda trebao dobiti :roll: (jer ne razumijem stvarno sta zelis reci, jel` se brines za njega ili sta :? )

Sta bi trebao dobiti otkaz i prije pocetka sezone :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 4 gosta.