Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Aanonymous
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
ja zadovoljan Džekom, bože moj opet bolje jedan nego ni jedan 

Jedino ako je Pelle budala pa da covjeka koji je dao 7 golova u zadnjih 6 utakmica ostavi na klupi u jednoj od najbitnijih utakmica ove sezone.JackTheStripper je napisao/la:Slijedeca utakmica, ne gine mu klupa. Nažalost.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Jesu se usmrdili ovi španski hobiti,samo pokusavaju nekakvu sabotazu da naprave,ali nedaju se Balkanci.. 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Svi promasaji Dzeke nisu ni do koljena ovom Joveticevom

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- invincible1921
- Kontakt:
Ja ne pamtim da je neko imao ovoliko pokusaja ko Dzeko veceras, jest da se isproamsivao ali apsolutno mu ne mogu nista, ubi ih Dzekson 

Pazza Inter Amala
Samo bih volio znati koliko je Edin imao suteva veceras... Mozda cak i dvocifren broj
-
- Kontakt:
Pusti igrace ce garcia napadacanerkolfc je napisao/la:Jedino ako je Pelle budala pa da covjeka koji je dao 7 golova u zadnjih 6 utakmica ostavi na klupi u jednoj od najbitnijih utakmica ove sezone.JackTheStripper je napisao/la:Slijedeca utakmica, ne gine mu klupa. Nažalost.

Ovdje fali jos samo Hart da da gol. Redaljka Spursa
Koliko je City efikasniji kao tim bez Aguera to je neopisivo

Koliko je City efikasniji kao tim bez Aguera to je neopisivo
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako mi je krivo samo zbog ovih promsaja, morao je min. imati Hattrick na kraju tekme, ovako izlazi samo sa jednim golom..
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Imao je 4 promasaja. A 2 od tih je 100% morao dati. Znaci hattrik bez problema.
Dobar Dzeko veceras,dobar..Izboren penal plus gol plus 90% zasluga za posljednji gol..Nekoliko sjajnih proigravanja saigraca,puno pokusaja ( doduse nije bas bio najpreciziji veceras,mora se priznati )..Sesti gol u sedam utakmica,sta reci..Januar Edinov mjesec ubjedljivo..Ocekujem ga u izboru za igraca mjeseca,i naravno ispunjenje nase gradjanske duznosti (
) ..A realno,i zasluzio je da bude player of the month..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Mogao je dati 3,4...mogao i Aguero 3,4... a opet sigurnih 5 komada u mrezi totenhama, STRASNO.
Zadnja izmjena: ZutiMrav, dana/u 29 jan 2014, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Da li je neko čuo zvaničnog spikera na stadionu? Ko je izabran za igrača utakmice?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Nisu to Bosanci pa da odmah kritikujuJackTheStripper je napisao/la:Džaba, nakon svakog promašaja, navijači mu pjevaju.![]()
![]()

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Dzeko odličan, ne može svaka u gol, trudi se pravi šanse ja prezadovoljan pa u zadnjih 10 tak tekmi je zabio u svakoj osim u onoj prošloj.
Večeras gol, asist, penal i crveni na njemu. Malo li je
Sent from my iPhone using Tapatalk
Večeras gol, asist, penal i crveni na njemu. Malo li je
Sent from my iPhone using Tapatalk
Definitivno igrac utakmice, mada je mogao dati jos koji gol... U svakom slucaju odlicno je odigrao pogotovo drugo poluvrijeme...
Kad igraju protiv Jozea Morine?