Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

xGGMU
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la xGGMU » 15 jul 2013, 15:28

Garay je igrač sa iskustvom, odigrao je i više nego dobru prethodnu sezonu, i u uefinim takmičenjima je bio odličan. Tako da ovo pojačanje ako dođe do istog i ima smisla sa obzirom na sklonosti povredama naših ključnih centralnih braniča i neiskustva naših odbrambenih igrača u usponu. Raduje me to što je Moyes izjavio da Jones nastavlja karijeru sa pozicije centralnog odbrambenog što je po meni i pozicija koju mora i treba igrati, naslijednik Vidića i budući kapiten ekipe. Garay ima 26 godina ako se ne varam i to je par dobrih sezona pred njim, jest cifra takva kakva je, ali eto.. Ako Moyes misli da treba, onda treba!

Što se tiče Fabregasa, navodno je potvrđen taj bid, iako je nerealan, 30 miliona je mala cifra da ga se izmami iz Barcelone i čisto sumnjam da će ista prodavati još veznjaka ovog prelaznog roka..
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 15 jul 2013, 15:31

@rooney ali opet moze se na stoperskim pozicijama krpit u sredini ne moze ali nikako , sad ne znam koliko ima istine oko fabregasa on bi igru unapredio sad je samo pitanje koliko ce proci dok ne pocne plakati za spanijom , nama treba dugorocno rijesenje koje on sigurno nije , bilo bi samoubistvo krenuti u sezonu bez jos jednog veznjaka .
Glory Glory Man United !!! :D

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 15 jul 2013, 18:01

Kakav Garay, pobogu. Pa, United ima pet odličnih stopera. Znači, Garay nije kvalitetniji/perspektivniji ni od jednog od njih. Njegovo dovođenje nema nikave veze sa logikom. Ne mogu četvorica istovremeno bit povrijeđeni, nema šanse. Ako će to bit prvi (ili jedini, ne daj Bože) ozbiljniji Moyesov transfer, onda sam ja razočaran. Plus, nisu u pitanju ni mali novci.

Ipak, mislim da su to čista nagađanja i iskreno se nadam da od toga nema ništa. Zapravo, kad mogu špekulisat o Fabregasu, zašto ne bi mogli i o Garayu. Tako je svako ljeto, živi cirkus.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 15 jul 2013, 18:11

rio_Ferdy88 je napisao/la: Zar nije tako, to što si napisao je samo uljepšana verzija toga da je United **** i da ne mogu nikoga dovesti, a kamoli jednog Fabregasa i da se samo sramote sa ovom ponudom :mrgreen:
Ja ću ti reći - teško da ga možete dovesti. Tri su stvari u pitanju: želja Barcelone da proda još jednog veznog igrača (poslije Alcantare), želja Fabregasa da pređe u ManU (kod njega stvarno vjerujem da postoji neka vrsta odanosti prema Arsenalu), veoma usporen i natenane način pregovora vaše uprave.
Mada je činjenica da ovoj ekipi fali ta ekstra klasa u veznom redu. Od sljedeće sezone očekujem lagani pad Carricka, nešto malo boljeg Cleverleya i ostatak da ostane kakav jest. Teško će se bez Fergusonove magije pokriti takvo stanje.

Modrić bi tu sjeo ko naručen.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 jul 2013, 18:23

Wisey je napisao/la: Ja ću ti reći - teško da ga možete dovesti.
Reci nam nešto što ne znamo :mrgreen: mislim da je to savršeno jasno svakom navijaču Uniteda ;)

Samo ne vidim svrhu da se onda uopće upućuje ponuda za Fabregasa, valjda uprava Uniteda i Moyes znaju bolje od nas kakve su im šanse za njegovo dovođenje :|
Wisey je napisao/la:Mada je činjenica da ovoj ekipi fali ta ekstra klasa u veznom redu. Od sljedeće sezone očekujem lagani pad Carricka, nešto malo boljeg Cleverleya i ostatak da ostane kakav jest.

Teško da će ostati isto stanje, jer je i sam Moyes rekao da je prioritet pojačati vezni red i da želi tog goalscoring veznjaka tako da će tu sigurno biti još akcije, a ostaje i Fellaini kao opcija, ako se ne uspije sa drugima u koje bi mogli ubrojati i Modrića ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

arsliv
Kontakt:

Post Postao/la arsliv » 15 jul 2013, 19:18

http://www.leptiricabioskop.com/filmovi ... ited-2011/" onclick="window.open(this.href);return false;

jako dobar film o Manu baziran na istinitoj prici, pa ako neko hoce da ubije vrijeme neka mu se nadje. pozz

dadVe10
Kontakt:

Post Postao/la dadVe10 » 15 jul 2013, 19:31

Garay je dobar igrač, jako dobar odbrambeni, a to da nam ne treba odbrambeni mislim da se varate, Ferdinand i Vidic su vec u godinama, dok Smalling je cesto povrijeđen... Ja mislim da bi Jones i Garay bili odličan štoperski par i da bi se nadopunjavali, obojica jaki, dobri u skoku, Garay ima čak i finu tekniku.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 15 jul 2013, 20:05

Garay je izgleda kostao 17 mil funti.. Znaci pitanje odbrane dugorocno rijeseno. Sada se okrenuti vezi...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 15 jul 2013, 20:49

slika
Ovaj nastavlja :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 15 jul 2013, 20:51

Koji bog :lol:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 15 jul 2013, 21:55

Haha ovo mora na avatar. A Rooney i Ando inače sjede za odvojenim stolovima
100% sportski i krajnje opušten potpis

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 15 jul 2013, 22:56

RiNo je napisao/la: A Rooney i Ando inače sjede za odvojenim stolovima
@Cartman likes this. :lol:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 jul 2013, 23:24

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
:mrgreen:

Oni su dobili svedski stol za sebe, nema druge.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 16 jul 2013, 00:13

Cartman je napisao/la:
Patrice_Evra_3 je napisao/la:

Ma oni su u kuhinji, crkli bi konobari nosajuci im hranu :twisted:
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 16 jul 2013, 02:19

Ovo što ostali jedu su ostaci koje nisu mogli Rooney i Anderson, jer su pojeli sve živo u restoranu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 16 jul 2013, 03:01

motty je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Patrice_Evra_3 je napisao/la: @Cartman likes this. :lol:

Ma oni su u kuhinji, crkli bi konobari nosajuci im hranu :twisted:
Otišli oni šta na kašiku, šta će njima ovi štapići :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 jul 2013, 04:17

Dobismo i toliko očekivanog "veznjaka" 8-) :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 16 jul 2013, 09:36

Manchester United legend confirms United sill sign Fabregas

“United are going after Fabregas as keenly as they did Van Persie last year – Cesc will be their big summer buy,” the United and Ireland legend confidently predicted.

“And remember I told you here this time last year that United would get Robin van Persie? Well, they are going about getting Fabregas in much the same way.”

- Denis Irwin told on Sunday World column

Znaci pocelo je :lol:
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 16 jul 2013, 09:51

predobro da bi uspjelo.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 16 jul 2013, 10:29

sagu Fabregasa pratim bez zamaranja, ako bude bit' će odlično, ako ne bude ...
Početna ponuda je na mjestu, sad je do klubova-igrača da se to koriguje, iako idalje ne vidim zašto bi nam prodali Fabregasa, ali eto. Treba se okrenut Real Madridu i pokušat dovest Modrića ili Khediru, valjda će prodavat nekog od njih. Još 40+ dana prelaznog roka je pred nama, nadajmo se najboljem.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.