Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

SGLS
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la SGLS » 12 maj 2012, 13:20

Može li bilo koja ekipa u EPL zaigrati sutra u novim dresovima ?? Mislim smujili igrati ?? kad bi htjeli il to neda FA ?? :D
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 12 maj 2012, 13:23

Ne može Liverpool, recimo, jer je još pod ugovorom sa Adidasom. Ali će Norwich sutra debitirati sa novim. Ostali vjerovatno ne žele, dok je to već tradicija u Njemačkoj, npr.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 12 maj 2012, 13:26

Bertrand je napisao/la:Ne može Liverpool, recimo, jer je još pod ugovorom sa Adidasom. Ali će Norwich sutra debitirati sa novim. Ostali vjerovatno ne žele, dok je to već tradicija u Njemačkoj, npr.
Pa zato sam pito jer znam da je u njemackoj tako :D
Hvala :)

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 12 maj 2012, 13:29

SGLS je napisao/la:Može li bilo koja ekipa u EPL zaigrati sutra u novim dresovima ?? Mislim smujili igrati ?? kad bi htjeli il to neda FA ?? :D
Može, Chelsea će igrati u novim dresovima sutra.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 maj 2012, 13:33

Ne bih se slozio s tvojim misljenjem :D

Shelvey jest ofanzivno puno bolji igrac od Spearinga, al' zato je defanzivno tu negdje u rangu s Adamom dakle 2 klase ispod spearinga . I protiv cska londona je Henderson obavlj'o puno vise "prljavog" posla u vezi, dok je Shelvey vise operir'o prema naprijed..

Vidim stevena nema na slikama s treninga tako da ocekujem manje vise istu postavu ko protiv cska..
Jeste jarane, ali uporedi Shelveyovu igru protiv Norwicha i protiv Chelsija. Protiv Norwicha je igrao zadnjeg veznog i pretrčao je 10 257 metara, odigrao odlično u defanzivi ( protivnik nam nije 2 puta ošutao ka golu ) a čak je istrčao i dvije kontre ( jednom je pogodio prećku a drugi put promašio nemoguće ). Ono što hoću da napišem jeste da sa igračem od 19 godina možeš raditi šta hoćeš i kreirati od njega igrača po svojoj mjeri.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 maj 2012, 13:44

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... sfer-plans" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Pjetlovi

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 12 maj 2012, 14:29

Citam na LFC transfer spekulacijama da nasi skauti vec prate potencijalna pojacanja za narednu sezonu.. U posljednje vrijeme nas povezuju sa ovim igracima

Younes Belhanda 12 golova 4 asistencije plejmejker Cijena 15 miliona - Glavni igrac Montpelliera ove sezone sve je islo preko njega, u francuskoj se na njega gleda isto kao na Pastorea i Hazarda.. PSG ozbiljno zainteresovan za njega.

Dries Mertens 27 golova 24 asistencije, lijevo krilo, cjena 12 miliona.. Statistika sve govori mada holandska liga nije nesto al svakako dobar igrac..

N. Sahin Nije se naigrao u Madridu, za njega su jos zainteresovani Borusija i Bayern.. Beton igrac mada Murinjo kaze da nema nista od njegovog odlaska.

Evo jedna zanimljiva statistika:

Gerrard: 556 games 142 goals, 83 assists.
Xavi: 557 games 63 goals, 67 assists.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 maj 2012, 14:40

Ja sam negdje naletio na članak u kome stoji kako Dalglish neće imati puno novca na raspolaganju, jer se puno "mašalo" u prethodnim transfer rokovima. Koliko je to tačno - ne znam, al' smio bih se kladiti da neće biti nekih boli glava transfera na Anfieldu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 12 maj 2012, 14:43

Je li se Liverpool kvalifikovao za Europa ligu,jer je osvojio liga kup,ili mora zavrsiti sedmi da bi se kvalifikovao?
#miasanmia

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 12 maj 2012, 14:46

schweinsteiger je napisao/la:Je li se Liverpool kvalifikovao za Europa ligu,jer je osvojio liga kup,ili mora zavrsiti sedmi da bi se kvalifikovao?
idemo u EL bez obzira na poziciji u ligi samo nisam siguran da li idemo od prvog pretkola il od nekog drugog :? :? :?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 maj 2012, 14:48

Monolog je napisao/la:Ja sam negdje naletio na članak u kome stoji kako Dalglish neće imati puno novca na raspolaganju, jer se puno "mašalo" u prethodnim transfer rokovima. Koliko je to tačno - ne znam, al' smio bih se kladiti da neće biti nekih boli glava transfera na Anfieldu.
treba kopirati vašu transfer politiku i to je to :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 12 maj 2012, 14:52

Zanimljiva izjava kinga za lfc.tv u kojoj kaze da nikog nece prodavati osim Aurelia(kojem istice ugovor) . Kontam ako vec ne bude nesto previse para, mogli bi mi i na godinu gledat' Kuyta u svetom dresu...

Mesut Ozil 10
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 10 » 12 maj 2012, 14:53

http://www.defensacentral.com/real_madr ... al-madrid/" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto vam igracina stize :lol: :lol: :lol:

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 12 maj 2012, 14:57

Red Assassin je napisao/la:Citam na LFC transfer spekulacijama da nasi skauti vec prate potencijalna pojacanja za narednu sezonu.. U posljednje vrijeme nas povezuju sa ovim igracima

Younes Belhanda 12 golova 4 asistencije plejmejker Cijena 15 miliona - Glavni igrac Montpelliera ove sezone sve je islo preko njega, u francuskoj se na njega gleda isto kao na Pastorea i Hazarda.. PSG ozbiljno zainteresovan za njega.

Dries Mertens 27 golova 24 asistencije, lijevo krilo, cjena 12 miliona.. Statistika sve govori mada holandska liga nije nesto al svakako dobar igrac..

N. Sahin Nije se naigrao u Madridu, za njega su jos zainteresovani Borusija i Bayern.. Beton igrac mada Murinjo kaze da nema nista od njegovog odlaska.

Younes Belhanda njega pratim i mogu vam reci da je jako dobar igrac samo mozda napravi koji potez previse ponekad al sve u svemu je jako dobar igrac.
Za tog Driesa Martensa prvi put cujem al kako kaze statistika to je igračina samo odkud mu tolko golova ako igra krilo to me malo cudi al po statistiki je igraččina ! :D
A za Sahina necu komentirati jer mislim da od njega nema nista to je samo medijska bomba ! :D Neda njega JM ! :D

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 12 maj 2012, 14:59

Mesut Ozil 10 je napisao/la:http://www.defensacentral.com/real_madr ... al-madrid/

Eto vam igracina stize :lol: :lol: :lol:
Fala ti nek ostane tamo grijati tribinu njegove godine su prosle :D

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 12 maj 2012, 15:00

Ja kako sam citao na EOTK forumu pise se da ce vlasnici obezbjediti 50 miliona + prodaja nekih igraca 10-20 miliona
(Aquilani, J.Cole, mozda Kuyt) Po ovoj sezoni mislim da nam je nova krv prijeko potrebna, makar 2 mlada talentovana igraca.. Kako sada stvari stoje tragamo za vezmim i krilnim.. Doveli smo vec rezervnog napadaca.

Kako nam je Benitez otisao ne mozemo prnuti u EPL nek prica ko sta oce.. Svaka cast Daglishu legenda je i sve al da je bilo koji drugi covjek na klupi trebao bi dobiti nogu momentalno.. Znaci imao je sredstva i sve al nije ispunio ciljeve, treba dovesti nekog drugog.

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 12 maj 2012, 15:09

Mislim da nama treba samo jedan dobar playmaker i krilo drugo imamo ! Obranu imamo vrlo dobru, zadnjeg veznog imamo među najboljim u ligi gerrard nije vise on zato vec spomenuti playmaker i napad mislim da imamo vrlo dobar ako suarez i carroll nastave sa ovakvom formom ! :D
moje mišljenje ! :D

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 12 maj 2012, 15:24

Red Assassin je napisao/la:Citam na LFC transfer spekulacijama da nasi skauti vec prate potencijalna pojacanja za narednu sezonu.. U posljednje vrijeme nas povezuju sa ovim igracima

Frank Lampard : 557games 186 goals, 118 assis. :D (samo u dresu Chelseja)

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 12 maj 2012, 16:34

Who gives a fuck about fat frank?

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 maj 2012, 16:54

MarcusLFC je napisao/la:Who gives a fuck about fat frank?
:mrgreen:
Adam Digby @Adz77
Milan confirm free signing Riccardo Montolivo in one of Calcio's worst kept secrets ever. Means another #LFC return for Alberto Aquilani

Drago mi je što će se Aqua vratiti, samo se nadati da će biti zadovoljan i da će želiti ostati, ali naravno i dobijati šansu. S njim na terenu ćemo sigurno biti druga ekipa jer je nama ove sezone upravo falio veznjak koji će stvarati šanse za napadače.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.