Nego, gledam na scentru vec krenulo spinovanje i pravljene zrtava od igraca zelje zbog lose organizacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Eric cantona je zbog udaranja navijaca dobio 2 sedmice zatvora i 9 mjeseci pauzekyrgios je napisao/la:Svako ko je kriv bice kaznjen, to što vi spominjete neke zatvore, stogodisnje suspenzije mozete macku o rep okacitPiromanBL je napisao/la: Ako navijas za zeljeznicar, nemas mi sta reci. Istina je da nisi ti kriv za one nerede, ali ako podrzavas onakvo ponasanje igraca svog tima, nije ti na pohvalu, cak naprotiv.
Nista neocekivano , Slavko ce odmoriti sigurno 3-4 najvaznijih igrača , Borcu se vracaju neki igrači.Taman ce biti na Areni , pa da vidimo kakva ce tekma bitiPrijedor je napisao/la:Radnik - Borac 1 14,00![]()
Ovim se treba pozabaviti možda čak i više od kažnjavana igrača. Šta je sa kažnjavanjima klubova jbt.Prijedor je napisao/la:Radnik - Borac 1 14,00![]()
On je dogovoren ima mjesec dana.tuzlak1987 je napisao/la:Eto nekog Spanca za mir u kuci
Mene sad najvise interesuje u kakvim su odnosima trener slavije i krstajic..... To su fudbalske legende susjedne nam drzaveclub21 je napisao/la:Ovim se treba pozabaviti možda čak i više od kažnjavana igrača. Šta je sa kažnjavanjima klubova jbt.Prijedor je napisao/la:Radnik - Borac 1 14,00![]()
Mjesec dana njega pokušavaju dovesti..tuzlak1987 je napisao/la:Eto nekog Spanca za mir u kuci
Čisto sumnjam da su u nekom extra dobrom odnosu osim kolekijalnog uvažavanja.Prijedor je napisao/la:Mene sad najvise interesuje u kakvim su odnosima trener slavije i krstajic..... To su fudbalske legende susjedne nam drzaveclub21 je napisao/la:Ovim se treba pozabaviti možda čak i više od kažnjavana igrača. Šta je sa kažnjavanjima klubova jbt.Prijedor je napisao/la:Radnik - Borac 1 14,00![]()
ovi će da zaj_ebu kladionicu. Bit će (1) 100 %.Prijedor je napisao/la:Radnik - Borac 1 14,00![]()
Havier.Alipasino je napisao/la:Jeko Hervas
Nisu ni stali pred utakmicu da popričaju. Eto u kakvim.Prijedor je napisao/la:Mene sad najvise interesuje u kakvim su odnosima trener slavije i krstajic..... To su fudbalske legende susjedne nam drzaveclub21 je napisao/la:Ovim se treba pozabaviti možda čak i više od kažnjavana igrača. Šta je sa kažnjavanjima klubova jbt.Prijedor je napisao/la:Radnik - Borac 1 14,00![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.