Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

hz1987
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la hz1987 » 30 jun 2013, 17:10

Juventus mi je najdrazi inostrani klub...al vala uzeti onog Teveza je najveca glupost. Pogotovo jer je frajer tezi pacijent u glavu - koliko je samo cekao da pronosa onu 10-tku na ledjima. Mogu misliti koliko mu je Dzeko bio trn u oku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 30 jun 2013, 17:12

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 35126.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Djeluje mi stvarno iskreno i mislim da su ti dani iza njega. To se vidjelo neki dan i na presici. ;)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 30 jun 2013, 17:16

Džeko mu j*ebo mater a ovaj hud se 40 minuta zagrijavao :lol:
Allegri je gospodin!

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 30 jun 2013, 17:47

Gazzetta: Matri blizu prelaska u Lazio.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 jun 2013, 18:24

L'Avvocato je napisao/la: Kad vidim da ljudi pisu kako ga Asa moze zamijeniti zapitam se pratel' ti isti ljudi fudbal ili samo pogledaju 2-3 utakmice po polusezoni. Igraca koji je polivalentniji od pola lige, koji trci po 11km na svakoj utakmici, zatvara sve praznine nazad i ulijece po potrebi u 16-erac, igra objema nogama i dominira takticki da zamijeni igrac koji ima sta? Fizicku spremnost i lijevu nogu? Cucemo se.
hoces se usudit pa rec da je Markizio bio bolji ( i korisniji) prosle sezone za ekipu nego Asamoa ? :o
tacno nemate granice kad je popljuvat ljude tipa Bonucija, Vucinica, Listajnera pa evo sad i Asamoe koji su poginuli ove sezone da bi odbranili tog diletanta koji 80% kao da nije ni bio na terenu. I vi pricate i cudite se kako nekog nije stid napadatMarkizija, a popljuvaste ljude koji su poginuli prosle sezone da se donese titula, igrali van svoje pozicije, davali odlucujuce golove da bi branili i velicali ovog "VEZNJAKA" od kojeg sudija, hej SUDIJA , ima vise dodira sa loptom za 60 minuta :o

ovo sto si rekao o polivalentnosti, zatvaranju, ulijetanju si mozda mislio na Asamou koji prvi put u zivotu igrao beka i bio kljucni igrac , medju najboljim, u jednom velikom dijelu sezone. A ovog "Polivalentnog" maknes 10 metara lijevo,desno,naprijed,nazad od onog dje naucio inace igra i ne postoji na terenu. Pretrcat cu i ja 11 kilometara, ubacit se naprijed i imat cu garant vise dodira od Bardija sudije ;)

i kaze sto napadas Markizija ? hocu bgm dokle god vi blatite igrace x puta zasluznije. Hajd Bonuci grijesi, al momak je ove sezone 3x korisniji od krampe, hajd Vucinic ne trci iako je uz Vidala donio titulu, al sad i na Asamou , prije na Listajnera...stice se dojam da ti nisi tekme pogledao nakon prvih 6-7 kola.

ps sto se tice Ljorente i Teveza, jbg fulat ce sanse - logicno napadaci su ali sigurno 50% manje nego do sad a to je odlicno.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 30 jun 2013, 18:30

Svi su bili zasluzeni za ove dvije titule a sada ko koliko je trco manje vise.
Impresivan sam s Chilenim... proslu tekmu s Spanijom odigra 120 min i dobio kramp i evo ga opet sada igra bez problema..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 30 jun 2013, 19:09

Ma King Kong je zvijer... 8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 30 jun 2013, 19:26

ultrasstyle_tz je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la: Kad vidim da ljudi pisu kako ga Asa moze zamijeniti zapitam se pratel' ti isti ljudi fudbal ili samo pogledaju 2-3 utakmice po polusezoni. Igraca koji je polivalentniji od pola lige, koji trci po 11km na svakoj utakmici, zatvara sve praznine nazad i ulijece po potrebi u 16-erac, igra objema nogama i dominira takticki da zamijeni igrac koji ima sta? Fizicku spremnost i lijevu nogu? Cucemo se.
hoces se usudit pa rec da je Markizio bio bolji ( i korisniji) prosle sezone za ekipu nego Asamoa ? :o
tacno nemate granice kad je popljuvat ljude tipa Bonucija, Vucinica, Listajnera pa evo sad i Asamoe koji su poginuli ove sezone da bi odbranili tog diletanta koji 80% kao da nije ni bio na terenu. I vi pricate i cudite se kako nekog nije stid napadatMarkizija, a popljuvaste ljude koji su poginuli prosle sezone da se donese titula, igrali van svoje pozicije, davali odlucujuce golove da bi branili i velicali ovog "VEZNJAKA" od kojeg sudija, hej SUDIJA , ima vise dodira sa loptom za 60 minuta :o

ovo sto si rekao o polivalentnosti, zatvaranju, ulijetanju si mozda mislio na Asamou koji prvi put u zivotu igrao beka i bio kljucni igrac , medju najboljim, u jednom velikom dijelu sezone. A ovog "Polivalentnog" maknes 10 metara lijevo,desno,naprijed,nazad od onog dje naucio inace igra i ne postoji na terenu. Pretrcat cu i ja 11 kilometara, ubacit se naprijed i imat cu garant vise dodira od Bardija sudije ;)

i kaze sto napadas Markizija ? hocu bgm dokle god vi blatite igrace x puta zasluznije. Hajd Bonuci grijesi, al momak je ove sezone 3x korisniji od krampe, hajd Vucinic ne trci iako je uz Vidala donio titulu, al sad i na Asamou , prije na Listajnera...stice se dojam da ti nisi tekme pogledao nakon prvih 6-7 kola.

ps sto se tice Ljorente i Teveza, jbg fulat ce sanse - logicno napadaci su ali sigurno 50% manje nego do sad a to je odlicno.
Marchisio 8 golova, 11 asistencija, Asamoah 3 gola 9 asistencija. :arrow:

Asamoha nije ni igrao drugi dio polusezone, vratio sa se Kupa Nacija Peluso ga izbacio iz startnih 11. Mrsko mi sad tražiti postove, ali dosta raje je se pitalo šta se dešava sa Asamoahom. Znači, odmah ovo tvoje "veliki dio sezone" objesi mačku o rep.

Marchisio je Juventusu donio 1/4 finale Lige šampiona simultankom u Glasgowu, tu sva priča prestaje o učinku Claudia.

Pljuj ti njega koliko hoćeš ionako te niko ne shvata ozbiljno, fakat bez veze sereš, pa onda ova dječija nazivanja igrača voljenog kluba nekim pogrdnim imenima i tako to, kakav si ba ti navijač? Siguran sam da imaš skoro 30 godina u dupetu, a tako se izražavaš, mene bi stid bilo.

Trollaš bez veze, svaki drugi post Marchisio ovo, Marchisio ono, ima čovjek i fb i twiter profil i javiš mu se ganola i sve mu kažeš, bespotrebno nas pereš na ruke.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 30 jun 2013, 19:32

Trequartista je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:

Marchisio 8 golova, 11 asistencija, Asamoah 3 gola 9 asistencija. :arrow:

Asamoha nije ni igrao drugi dio polusezone, vratio sa se Kupa Nacija Peluso ga izbacio iz startnih 11. Mrsko mi sad tražiti postove, ali dosta raje je se pitalo šta se dešava sa Asamoahom. Znači, odmah ovo tvoje "veliki dio sezone" objesi mačku o rep.

Marchisio je Juventusu donio 1/4 finale Lige šampiona simultankom u Glasgowu, tu sva priča prestaje o učinku Claudia.

Pljuj ti njega koliko hoćeš ionako te niko ne shvata ozbiljno, fakat bez veze sereš, pa onda ova dječija nazivanja igrača voljenog kluba nekim pogrdnim imenima i tako to, kakav si ba ti navijač? Siguran sam da imaš skoro 30 godina u dupetu, a tako se izražavaš, mene bi stid bilo.

Trollaš bez veze, svaki drugi post Marchisio ovo, Marchisio ono, ima čovjek i fb i twiter profil i javiš mu se ganola i sve mu kažeš, bespotrebno nas pereš na ruke.
slika
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 30 jun 2013, 19:36

Marotta dovedi ovog Diamantija živ bio, bolji od pola ovih naših "ofanzivaca." :D

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 30 jun 2013, 19:37

@ultrastyle

Ko ba blati Lichtastajnera? hahaha pa meni licno najdrazi igrac u klubu trenutno.

Bonuccija se kritikuje zbog dugih lopti, od kojih svega 2-3 u dvije utakmice pronadju metu, a vecina bude presjecena na centru. Kao i zbog kikseva koje je imao po samom dolasku u klub. Ove sezone je to sveo na gotovo minimum, pa smo ga svi generalno vise zgotivili.

Asa me strasno nervira jer igra samo na lijevu nogu. Borben je i to mu mogu priznati, trci fakat, ali nije klasa kakvom ga ovdje neki zele predstaviti. Da je bio toliko dobar kao sto ti kazes, uletio bi on umjesto Marchisia u vezu, ili Pogbe. Ali nije. To Conte najbolje zna. Ne ti, ne ja ili neko deseti. On igra lijevo samo zato jer nemamo nikoga boljeg na toj poziciji.

Vucka cu uvijek da kritikujem i to iz razloga jer posjeduje klasu za najvece domete, a to rijetko kada ispolji. Takve igrace nikada nisam gotivio, za razliku od onih koji onaj minimum talenta iskoriste i trudom izgrade karijeru.

Sto se tice Principina, ti ga hejtas maksimalno. Cuj vise dodira sudija imao i ti bi pretrcao 11km. Pa kako da covjek vrsi normalnu raspravu nakon toga? Lik je igrao kod svakog trenera u klubu jos od 2006-e (kako kod nas tako i u Empoliju i Reprezentaciji). Smijesno je bilo sta pricati nakon svega sto se sagleda. To sto neki ne vide sta on radi na terenu je problem perspektive i nerazumijevanja ove igre.

@Trequartista bravo :!:
Zadnja izmjena: L'Avvocato, dana/u 30 jun 2013, 19:39, ukupno mijenjano 2 puta.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 jun 2013, 19:38

Trequartista je napisao/la:Marotta dovedi ovog Diamantija živ bio, bolji od pola ovih naših "ofanzivaca." :D
Moram se ne složiti, nadam se da te Marotta ovom prilikom neće poslušati. :mrgreen:

Mada, ne sumnjam da ga žele, dedice su uvijek primamljive našoj upravi. :?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 30 jun 2013, 19:42

Ma neće on doći, zezam se ja ovo malo. Ne znam šta će nam. :D

A ustvari ipak ne znam, ako odu Matri i Quagliarella, a ne dođe Jovetić onda ne isključujem dovođenje Diamantija.

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 30 jun 2013, 19:46

Negjde sam cito da nam je Bonaventura na meti..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 jun 2013, 19:49

AvantiSignora je napisao/la:Negjde sam cito da nam je Bonaventura na meti..
Odavno se piše.

Logično, svi igrači koji imaju veze sa Atalantom ili Sampom su nam mete. :? :mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 30 jun 2013, 20:00

Joj sto je Gigiju tesko za gol iz slobodnjaka :D

Prandelli, Pirlo, Bonucci, svi oko njega i tjese ga :D

I vcrs je jos jednom pokazao da je najbolji svih vremena. Sta je samo branio 8-)
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 30 jun 2013, 20:20

slika

Dobra ova Arturova mlada :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 30 jun 2013, 20:31

Trequartista je napisao/la:Marotta dovedi ovog Diamantija živ bio, bolji od pola ovih naših "ofanzivaca." :D

Nemoj Diamanita ziv bio jos jedan polovnjak :lol: :lol: :oops:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 30 jun 2013, 20:48

Gigi Buffon 8-)
1946

MaliPrinc
Kontakt:

Post Postao/la MaliPrinc » 30 jun 2013, 21:48

Juve treba Lulića našu mašinu
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.