Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ma talasika mrtva od stopera. Rugani je za njega Nesta. Isti slucaj kao sa pijanicom Vidalom i placenikom Pogbom.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma realno Bonucci je panj.Profitirao covjek od 352 formacije koja mu je izgradila karijeru a onda klepio Milan za 7 miliona godisnje.Life is good.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
A jeste vi meni smjesni......i da je najbolji ili najgori na svijetu sta mu znaci kad je Milan trenutno odron....
Re: RE: Re: Serie A
Jedina istinajelle je napisao/la:A jeste vi meni smjesni......i da je najbolji ili najgori na svijetu sta mu znaci kad je Milan trenutno odron....
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Pa normalno....ja ne vidim nit da je Juventus slabi njegovim odustvom niti da je Milan jaci njegovim prisustvom....to je poenta svega....trenutno stanje....kakv je bio prije 2 god i kakv ce bti za 2 god koga libo racku
Mozda da pokrenemo igru pogađanja sta ce se pisat za Dybalu iduce ljeto?milanist je napisao/la:Ma talasika mrtva od stopera. Rugani je za njega Nesta. Isti slucaj kao sa pijanicom Vidalom i placenikom Pogbom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Razlika izmedju Bonuccija i Juventusa trenutno je u tome sto prvi mora sve ponovo da dokaze, a Juventus ne treba nesto pretjerano dokazivati tj lakse je Juventusu to sve dovesti u red, dok je Bonucci na velikoj kocki. Mada nije on tu ni birao, Milan mu je bio jedina opcija. Sada sto on to pokusava da predstavi na drugi nacin to je ono klasici Italijanski stil, svi imaju veci ego. Ali prodan je prvom ko je naletio, a mogao da ponudi platu.
Pa eto ima sada 2-3 godine da potvrdi koliko vrijedi, pa ga onda treba komentarisati. Mada meni nije ni jasno sto se to njemu toliko nabija na nos, on moze biti samo dio slagalice. Ako ekipa bude kanta biti ce i on, sada sve zavisi od toga koliko Milan kao kolektiv moze napredovati? Koliki je plafon ove ekipe? Uspjeh Milana ce biti i slika Bonuccia.
Ne moze on donositi neke titule jednostavno, on je stoper. Njemu karijeru moze da izvuce veza i napad. To ako ne bude na vrhunskom nivou onda nema nista od uspjeha Milana u narednom periodu. A samim tim ako Milan bude los onda pada dobar dio krivice na njega, pa bio on kriv ili ne jer se od njega napravio superstar. Njega je potencijalno zafrkao ovaj prelazni rok kao i Milan jer se previse ocekivalo ali nisu ova pojacanja ni Vidal ni Pirlo ni Pogba ni Morata ni Tevez, ni Montela Conte. Moze on biti pravi ali opet mozda ipak ova ekipa nije za LP? Ali vidjeti cemo sve za godinu,dvije,tri.
Pa eto ima sada 2-3 godine da potvrdi koliko vrijedi, pa ga onda treba komentarisati. Mada meni nije ni jasno sto se to njemu toliko nabija na nos, on moze biti samo dio slagalice. Ako ekipa bude kanta biti ce i on, sada sve zavisi od toga koliko Milan kao kolektiv moze napredovati? Koliki je plafon ove ekipe? Uspjeh Milana ce biti i slika Bonuccia.
Ne moze on donositi neke titule jednostavno, on je stoper. Njemu karijeru moze da izvuce veza i napad. To ako ne bude na vrhunskom nivou onda nema nista od uspjeha Milana u narednom periodu. A samim tim ako Milan bude los onda pada dobar dio krivice na njega, pa bio on kriv ili ne jer se od njega napravio superstar. Njega je potencijalno zafrkao ovaj prelazni rok kao i Milan jer se previse ocekivalo ali nisu ova pojacanja ni Vidal ni Pirlo ni Pogba ni Morata ni Tevez, ni Montela Conte. Moze on biti pravi ali opet mozda ipak ova ekipa nije za LP? Ali vidjeti cemo sve za godinu,dvije,tri.
Mogao je u Inter da nije trazio toliku plaću.Al on je ocito htio ekipu za sebe gdje će bit lider.
a ko je u Interu lider, satro Icardi jel
Icardi jasno.Perišić se iznenađujuće promiče u prvog do.On da je htio u Inter ne bi mogao preko 4 dobit (rang Perišića) koliko su mu vjerojatno i nudili dok u Milanu ima skoro duplo.
Icardi lider, e neka sam i ovo cuo
u cemu se ogleda to liderstvo, bas me zanima lol
u cemu se ogleda to liderstvo, bas me zanima lol
Pa cojk zaprijetio navijacima da ce ih pobit sa svojom arg.mafijom,normalno je da su se ovi prepali i sad ga gotive.
Sta fali Icardiju?
Ne kontam.
Covjek iz sezone u sezonu trpa,jasno je stavio doznanja svima da ne zeli da ide iz Intera i ne vidim razlog zasto ga nebi smatrali za lidera ovog tima.
Ne kontam.
Covjek iz sezone u sezonu trpa,jasno je stavio doznanja svima da ne zeli da ide iz Intera i ne vidim razlog zasto ga nebi smatrali za lidera ovog tima.
Fali mu dres Juventusa. Onda bi bio najbolji spic na svijetu.

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Pa normalno....ako oce na nivo vise mora u Juventus sto se italije tice....ili ostale top klubove.....u interu ga niko nece ozbiljno svatit osim navijaca istog...
Ja nisam navijac Intera pa ga svrstavam u top napadace.
Recimo vec sad mi je bolji od Higuaina kojeg Juve plati 90+ miliona.
Recimo vec sad mi je bolji od Higuaina kojeg Juve plati 90+ miliona.
Da bi bio top napadac moras nesto i ostvarit u karijeri osim golova......ovako je samo jos jedan Ciro Imobile ili Belloti....moras odigrat koju i top utakmicu , a ne samo trpat Pescare i ostale boranije....
Ma Icardi zaprijetio klubu i navijacima ovi kleknuli i predali se i tako posto kapiten... mali klub mali igrac 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A protiv Juventusa? Jel se to broji?
Icardi ce dovest Inter na taj nivo.
Icardi ce dovest Inter na taj nivo.

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Aj nadam se...koja je ovo godina da ih dovodi.....do tad za mene nije top napadac.....potencijal jest odlican , top nije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.