FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 06 avg 2012, 16:04

Haskić uskoro ide, hvala ti Bože!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 avg 2012, 16:12

tarikhordas je napisao/la:Mustuluk. Raskinut ugovor sa ono tarabom Haskicem.
izvor?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 avg 2012, 16:13

I jos se kao pitamo zasto je sve manje publike na stadionu.Varate se ako mislite da je pravi navijac
onaj koji zapali baklju ili baci petardu na tartan stazu.Shvatite kako hocete,ali ti ljudi su stetocine.
Eh,kad se sjetim trube i onog ambijenta na stadionu,jednostavno niste mogli da ne uzivate u utakmici.
F.K.SARAJEVO

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 06 avg 2012, 16:14

Evolution87 je napisao/la:
tarikhordas je napisao/la:Mustuluk. Raskinut ugovor sa ono tarabom Haskicem.
izvor?
Nasi prvobitno pregovarali sa Haskicem oko produzenja ugovora, pa poslije dogovorili raskid. Izvor sa-x.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 avg 2012, 16:18

Onda neka mu je sa srecom. Lik je izgubljen u vremenu i prostoru. Sada smo samo sa jednim napdacem Hadzicom jer je Krpic povrijedjen. Znaci treba nam jedan napad jer Hadzija ne moze igrati sam bez zamjene :D
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 06 avg 2012, 16:43

High je napisao/la:Haskić uskoro ide, hvala ti Bože!
Naravno nek ide, a momku sa sjevera zelim brz oporavak aBd. :(
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 06 avg 2012, 17:10

powerplay je napisao/la: Vidiš i ja sam jednom imao 15 godina! Desilo mi se za derbi kad je bačen suzavac. Stajao sam na sjeveru negdje blizu stepenica i držao zapaljenu baklju. Tada je djevojka koja je stajala dva reda ili tri reda iznad mene stajala na vrhu stolice i držala se za momka ispred sebe. Kada je rulja "zatalasala" djevjka je preko momka odgurnuta i obrazom naletila na baklju. Srećom opekotina je bila površinska i nije joj ostao ožiljak. Vjeruj mi nije mi bilo lako poslije toga a još manje njoj. I kakva je pouka? Al vidim da je nekima džaba govoriti. Kad odrasteš onda će mo razgovarati ovako nema smisla :|
Vidiš , i ja sam jednom davno davno bio glup , vidiš djevojkama nije mjesto na Sjeveru.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 06 avg 2012, 17:18

HZ_ilidzaa je napisao/la:
powerplay je napisao/la: Vidiš i ja sam jednom imao 15 godina! Desilo mi se za derbi kad je bačen suzavac. Stajao sam na sjeveru negdje blizu stepenica i držao zapaljenu baklju. Tada je djevojka koja je stajala dva reda ili tri reda iznad mene stajala na vrhu stolice i držala se za momka ispred sebe. Kada je rulja "zatalasala" djevjka je preko momka odgurnuta i obrazom naletila na baklju. Srećom opekotina je bila površinska i nije joj ostao ožiljak. Vjeruj mi nije mi bilo lako poslije toga a još manje njoj. I kakva je pouka? Al vidim da je nekima džaba govoriti. Kad odrasteš onda će mo razgovarati ovako nema smisla :|
Vidiš , i ja sam jednom davno davno bio glup , vidiš djevojkama nije mjesto na Sjeveru.
ja mislim da si ti i sad glup :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 06 avg 2012, 17:20

old school je napisao/la:
ja mislim da si ti i sad glup :D
Obrati se Hodzi ili burzi nek ti smisle nesto , mozda ti post zavrsi na temi "Najsmjesniji postovi na forumu".

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 06 avg 2012, 17:58

Hz_ilidzaa, takvi kao ti nam najmanje trebaju na stadionima. Ko si ti da kazes da djevojkama nije mjesto na sjeveru? Mozda bi neke i isle da nema primitivaca poput tebe sa topovskim udarima i bakljama u ruci.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 avg 2012, 18:20

azizmpj je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:To je znak koliko mi kasnimo za ostatkom Evrope. Te baklje i topovski udari.... To je primitivizam, vec odavno. Mi se jos uvijek fol nesto dokazujemo?!
Sad neko kaze to eto neki nas ultra mentalitet i navijacka kultura? To je mentalitet ravan nuli a kulturom se uopste ne mzoe nazvati.

Prije 20-30 godina je bilo zena sa rutavim nogama. Trebaju li sad nase zene hodati rutavih nogu kako bi se odrzala "nasa kultura" i neki "ultra mentalitet" haha? :D Smijesno, ako svijet ide naprijed, zasto svjesno kasniti? Kome to donosi dobro?

P.S. Nisam bio kuci, pojma nemam ko je stradao i odakle je. Zao mi je momka i nadam se da ce ovo biti opomena da vec jednom prestanemo sa glupostima.

njemacki fudbalski savez razmatra da vrati baklje na tribine .....

i da jeste do mentaliteta ...u Njemackoj ces vidjet baklje ali ni jedna nece na teren doletit i bit ce pristojne, a ne ove neke brodske sto mi palimo pa izgorje sve :D
Bas razmatraju:

------------------------------------------

Evropska kuća fudbala je aktuelnog prvaka BiH, Željezničar kaznila sa 29.000 eura zbog dešavanja na tribinama tokom revanš susreta drugog pretkola Lige nogometnih prvaka. UEFA nije bila zadovoljna ponašanjem navijača, koji su kako kažu u nekoliko navrata upotrebljavali pirotehnička sredstva tokom utakmice sa slovenskim prvakom.

Na ovakve odluke smo navikli, a po džepu je to najbolje osjetilo i Sarajevo. Na Grbavici razmišljaju da li će se žaliti, a ukoliko se to desi nadaju se da će kazna biti umanjena.

--------------------------------------------

Za nas je 29000 eura puno. Mozes godinu dana placati dvojicu dobrih igraca. Mozda i trojicu.
Eto koliko kosta par minuta primitivizma.

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 06 avg 2012, 18:54

harishp je napisao/la: Zato sad na primjer Zeljo mora placati alimentaciju.
jedna od rijetkih pametnih.ismija se ko budala na ovo :lol:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 avg 2012, 18:58

fredi je napisao/la:
tuga je ovo koliko truda i znoja se prolilo da se zaradi tih 59 000 Eura a zna se kako Uefa dere to je Sarajevo osjetilo na svojoj koži i osjetit če još dok god bude ovih što misle da su faca ako zapale baklju
Sarajevo ljubavi moja!

payton

Post Postao/la payton » 06 avg 2012, 19:12

Haj baklje i ostala pirotehnika..sve je to ok u vezi kazni.Ali platiti kaznu za dont forget srebrenica prosle god u Pragu. E to prelazi svaku granicu drskosti. Ista ta EU je priznala da se desio genocid i to nije politicka parola na transu. Nego jednostavno ..samo da se ne zaboravi i vise ne ponovi. I onda , cemu kazna :? cini mi se 10 milja eura...zbog cega Platini , sviju ti..???
YES.WE.DID.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 avg 2012, 19:20

payton je napisao/la:Haj baklje i ostala pirotehnika..sve je to ok u vezi kazni.Ali platiti kaznu za dont forget srebrenica prosle god u Pragu. E to prelazi svaku granicu drskosti. Ista ta EU je priznala da se desio genocid i to nije politicka parola na transu. Nego jednostavno ..samo da se ne zaboravi i vise ne ponovi. I onda , cemu kazna :? cini mi se 10 milja eura...zbog cega Platini , sviju ti..???
8000 Eura to je sramota fakat ali ovo je glupost kad znaš da te čekaju na zicer
Sarajevo ljubavi moja!

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 06 avg 2012, 19:50

VAZNO

Cijena karte je 4 eura. Sutra i prekosutra, tj. utorak i srijeda, u periodu od 18h do 20h u cafe El Kasbah ce se moci uplatiti gore navedeni iznos za karte ZA SVE PUTNIKE U Podgoricu Dakle, bilo da idete autobusima preko UNFKS ili u privatnom aranzmanu, novac za karte donesite sutra ili prekosutra u datom terminu.

Preuzimanje karata ce biti na zbornom mjestu prije Podgorice koje ce biti naknadno napisano.
DRUGOG NACINA ZA KUPOVINU ULAZNICE NECE BITI!

Jos jednom ponavljam, uplatite kartu sutra i prekosutra u El Kasbahu, a istu cete preuzeti na zbornom mjestu SVIH VOZILA koja idu u Podgoricu!

Iznos mora biti u eurima
Zadnja izmjena: Konfucije, dana/u 06 avg 2012, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 avg 2012, 19:53

Hvala kurcu pa ode Haskic, sad ocekujem dovodjenje neke dostojne zamjene Hadzicu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 06 avg 2012, 20:06

index_ je napisao/la:
Hz_ilidzaa, takvi kao ti nam najmanje trebaju na stadionima. Ko si ti da kazes da djevojkama nije mjesto na sjeveru? Mozda bi neke i isle da nema primitivaca poput tebe sa topovskim udarima i bakljama u ruci.
Ko si ti da odredjujes ko ce biti na tribinama... Koji ce nam vrag cure , zadnji put kad sam isao na Sjever vise bilo ljubakanja , mazenja da ne kazem sexa na tribinama nego li navijanja. Dodje s curom na Sjever i ljubaka se 90 min :roll: Protiv opasne pirotehnike sam apsolutno , ali baklje , protiv tog nisam.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 avg 2012, 20:11

Sarajlijc@ je napisao/la:Hvala kurcu pa ode Haskic, sad ocekujem dovodjenje neke dostojne zamjene Hadzicu.
Jos da ode tvoj miljenik Diatta i kao sto kazes da dodje adekvatan napadac,te tako kompletiramo tim.
F.K.SARAJEVO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 avg 2012, 20:13

fredi je napisao/la:
Sta ce ti to ko?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.