Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ja mislim da se nastavlja kad stane kisa ? Sta ti mislis ?
ZELJEZNICAR 1921!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Hvala kralju, jedini skolovan odgovor.Leyton je napisao/la:Kisa bi brzo trebala stati(Po njihovoj vremenskoj prognozi),mislim da se nastavlja za nekih pola sataAlen Škoro je napisao/la:Svi ovi mecevi u V.Britaniji odgodjeni... kvalifikacije za Wimbledon i Eastbourne...
Zna li neko nastavljaju li se mecevi danas ili ... ?
Izgleda da je nekima u cilju samo pisati,pa bilo sta, ono samo da imaju sto vise postova... skupljaju postove
NON MOLLARE MAI
- Titova-Juga
- Kontakt:
Alen Škoro je napisao/la:
Hvala kralju, jedini skolovan odgovor.
Izgleda da je nekima u cilju samo pisati,pa bilo sta, ono samo da imaju sto vise postova... skupljaju postove
Što ti je to čudno za Virtu4l-a ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
kvota na lajvu je 23 za tip 1 (nakon 1. pol.)Alen Škoro je napisao/la:Tanjong P-A.Niigata 1 kvota 6.20
Geylang - Woodlands 0:1 (nakon 1. pol.)
tip 1 je kvota 6 na lajvu
odigrah oba para za min ulog
Zadnja izmjena: nikos, dana/u 21 jun 2012, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
igrac utakmice Cech 13,0
Portugal - Ceska 1 (PP) 1,95
Ronaldo daje gol 2,00
Halmstad - Assiryska FF 1 1,65
Portugal - Ceska vise kornera (11,5+) 1,85
Portugal - Ceska tim sa vise offsajda 1 2,15
Roddick - Fognini vise gemova 22,5 1,85
Kv. 47,3
Ronaldo daje gol 2,00
Halmstad - Assiryska FF 1 1,65
Portugal - Ceska vise kornera (11,5+) 1,85
Portugal - Ceska tim sa vise offsajda 1 2,15
Roddick - Fognini vise gemova 22,5 1,85
Kv. 47,3
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ovaj drugi zamalo prođe, završilo 1:1...nikos je napisao/la:kvota na lajvu je 23 za tip 1 (nakon 1. pol.)Alen Škoro je napisao/la:Tanjong P-A.Niigata 1 kvota 6.20![]()
- Alen Škoro
- Kontakt:
Gledajuci tabelu i igre jednih kuci,a drugih u gostima, ocekivao sam iznenadjenje...nikos je napisao/la:ovaj drugi zamalo prođe, završilo 1:1...nikos je napisao/la:kvota na lajvu je 23 za tip 1 (nakon 1. pol.)Alen Škoro je napisao/la:Tanjong P-A.Niigata 1 kvota 6.20![]()
NON MOLLARE MAI
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Portugal 1
Ronaldo daje gol
Portugal-Ceska preko 4,5 zaledja
Portugal-Ceska preko 4,5 zutih kartona
kvota 11,66
Ronaldo daje gol
Portugal-Ceska preko 4,5 zaledja
Portugal-Ceska preko 4,5 zutih kartona
kvota 11,66
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Portugal - Grčka zbroj ofsajda -4,5+ 2 1,80
Poklon kvota.
Poklon kvota.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Ne volim glupa pitanja. Čuj nastavljaju li se mečevi danas...Alen Škoro je napisao/la:Hvala kralju, jedini skolovan odgovor.Leyton je napisao/la:Kisa bi brzo trebala stati(Po njihovoj vremenskoj prognozi),mislim da se nastavlja za nekih pola sataAlen Škoro je napisao/la:Svi ovi mecevi u V.Britaniji odgodjeni... kvalifikacije za Wimbledon i Eastbourne...
Zna li neko nastavljaju li se mecevi danas ili ... ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
poz,novi sam na forumu,probat cu vam dati prijedloge kosarkaskih utakmica jer to najvise pratim....evo za veceras
BRAZIL-VENEZUELA 2- polufunale prvenstva J.Amerike,Brazil bez najboljih igraca na prvenstvu,nema Huertasa,Barbose,Nenea,predvode ih igraci iz domace ige i centar iz Unicaje Cezar Lima koji ne igra vaznije ulogu u tom spanjolskom timu...s druge strane Venezuela je tim koji predvodi nba-ovac Vasquez koji igra u New Orleansu i ima prosjek oko 10 poena po susretu,visok je 198cm i moze igrat sve tri vanjske pozicije(sto na ovakvom prvenstvu i nije neki problem),tu je jos par iskusnih igraca poput Hectora Gomeza i Josea Vargasa,na ovom prvenstvu su tijesno porazeni od Argentine iako su vodili skoro cijelu utakmicu....prednost dajem Venezueli upravo zbog Vasqueza jer Brazil u ovom trenutku nema igraca sličnih karakteristika.....
DURANT 29,5+ za OKC utakmica biti ili ne biti,Durant vcrs mora uzeti 30 lopti ako OKC misli nesto napraviti,bez obzira na dobru obranu na njemu,mora pokazati da je najbolji strijelac lige a uz to mislim da je umoran gledati kako Westbrook utakmicu za utakmicom uzima više suteva od njega..........
WESTBROOK ASIST 5,5+ zadnju utakmice je odigrao maestralno a uz to je skupio 5 asista pa mi se ova granica cini premalom pa nadovezujuci se na Duranta više od 29,5 mislim da ce Westbrook vcrs morat malo vise gledat na ostale suigrace nego na koš..........
BRAZIL-VENEZUELA 2- polufunale prvenstva J.Amerike,Brazil bez najboljih igraca na prvenstvu,nema Huertasa,Barbose,Nenea,predvode ih igraci iz domace ige i centar iz Unicaje Cezar Lima koji ne igra vaznije ulogu u tom spanjolskom timu...s druge strane Venezuela je tim koji predvodi nba-ovac Vasquez koji igra u New Orleansu i ima prosjek oko 10 poena po susretu,visok je 198cm i moze igrat sve tri vanjske pozicije(sto na ovakvom prvenstvu i nije neki problem),tu je jos par iskusnih igraca poput Hectora Gomeza i Josea Vargasa,na ovom prvenstvu su tijesno porazeni od Argentine iako su vodili skoro cijelu utakmicu....prednost dajem Venezueli upravo zbog Vasqueza jer Brazil u ovom trenutku nema igraca sličnih karakteristika.....
DURANT 29,5+ za OKC utakmica biti ili ne biti,Durant vcrs mora uzeti 30 lopti ako OKC misli nesto napraviti,bez obzira na dobru obranu na njemu,mora pokazati da je najbolji strijelac lige a uz to mislim da je umoran gledati kako Westbrook utakmicu za utakmicom uzima više suteva od njega..........
WESTBROOK ASIST 5,5+ zadnju utakmice je odigrao maestralno a uz to je skupio 5 asista pa mi se ova granica cini premalom pa nadovezujuci se na Duranta više od 29,5 mislim da ce Westbrook vcrs morat malo vise gledat na ostale suigrace nego na koš..........
ja lijepo napisah 2nikos je napisao/la:ovaj drugi zamalo prođe, završilo 1:1...nikos je napisao/la:kvota na lajvu je 23 za tip 1 (nakon 1. pol.)Alen Škoro je napisao/la:Tanjong P-A.Niigata 1 kvota 6.20![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Alen Škoro
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:
Ne volim glupa pitanja. Čuj nastavljaju li se mečevi danas...
Ko si ti bolan da sudis? Ako smatras pitanje glupim, nemoj onda nista ni odgovarati.
Na kraju krajeva pitanje nije nimalo glupo, jer se nije jednom desilo u tenisu da se mecevi nastavljaju iduci dan i sl.
NON MOLLARE MAI
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma pusti ti njih ba.
Halmstads BK-Assyriska Föreningen 1 1,70
Halmstads BK-Assyriska Föreningen 1 1,70
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
ne kradi tip od mene, šta ti je 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Meni je baš glupo pitanje
FJÖLNIR VS. TINDASTÓLL over 3,5 goals @2,05
Čisto statistički.
FJÖLNIR VS. TINDASTÓLL over 3,5 goals @2,05
Čisto statistički.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Citizen-X
- Kontakt:
DAJEM DOJAVU KVOTE 35,00
DOJAVA JE :
TEKMA : YEL CITY - DEBILDASH ISHPU
LIGA : 1. INDONEZIJA
BET : 1/2
KVOTA : 35,00
DOJAVA JE :
TEKMA : YEL CITY - DEBILDASH ISHPU
LIGA : 1. INDONEZIJA
BET : 1/2
KVOTA : 35,00
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
hajde latvijci dajte koji gol, a majke vam ga nabijem latvijske 
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Portugal-Češka 1
C.Ronaldo (daje gol) 1
Shelbourne-Shamrock (-3+) 1
(OKL) J.Harden (-14,5+) 1
Venecuela-Brazil 1
Koef:18,21
❶❾❽❽
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.