Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Evander » 05 maj 2016, 23:40

Alipasino je napisao/la:Pa saban vas **** otjud stolica i baklja na terenu,svi finocu glumite cudo nisu kamenja ponjeli pa gadjali nase.Podrska igracima i cuj onog supka slucajno zapjevo putuj Evropo.Iduce godine vas izbacujemo iz lige docete na Grbavicu samo lakapo.
Sa tribina na teren u cijelom svijetu za sve ove godine je baceno milijardu. Baklji.
Sa terena da igrac baca baklju medju navijace, ovo se desilo prvi put u istoriji fudbala.
Kakav mozak moras biti da poredis te situacije, da to pravdas?

pinoglavi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la pinoglavi » 05 maj 2016, 23:44

To sto navodite druge situacije gdje se igraci ciganski ponasaju ne opravdava vas ciganluk
Nad tobom sunce najljepše sja

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 05 maj 2016, 23:45

Svi komentarisete ispade...Al ove navijace Želje da pitam jesul oni jucer po igri uopšte i bod zaslužili a kamo li tri??? Čemu su se nadali??? Na osnovu čega ba da se nadate i bodu a kamo li tri??? A hočete Evropu??? na osnovu čega?
::::SAMO ČELIK::::

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 05 maj 2016, 23:46

zamorano je napisao/la:Svi komentarisete ispade...Al ove navijace Želje da pitam jesul oni jucer po igri uopšte i bod zaslužili a kamo li tri??? Čemu su se nadali??? Na osnovu čega ba da se nadate i bodu a kamo li tri??? A hočete Evropu??? na osnovu čega?
Nismo, jučer nismo ništa zasluzili. Mozda jesmo da nam date još koji..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 maj 2016, 23:48

Realno, u ovoj ligi niko nistaa nije zasluzio :D

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 05 maj 2016, 23:50

PipiDugaCarapa je napisao/la:
zamorano je napisao/la:Svi komentarisete ispade...Al ove navijace Želje da pitam jesul oni jucer po igri uopšte i bod zaslužili a kamo li tri??? Čemu su se nadali??? Na osnovu čega ba da se nadate i bodu a kamo li tri??? A hočete Evropu??? na osnovu čega?
Nismo, jučer nismo ništa zasluzili. Mozda jesmo da nam date još koji..
Niste zasluzili jos koji...realno je 1-o,al brate lizalo ste...pretanki za vece domete...Barem sto se tice jucer i one igre u kupu sa Slobodom što sam gledao...tanko skroz...
::::SAMO ČELIK::::

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 05 maj 2016, 23:52

Evander je napisao/la:Realno, u ovoj ligi niko nistaa nije zasluzio :D
Ma vidi, mi smo se sa evropskim nastupima još na pauzi oprostili. Potajno smo se nadali da mozemo preko kupa nesto ostvariti, ali sam konstantno govorio i iza toga cvrsto i sada stojim, da kup moze apsolutno svaka ekipa osvojiti. Tu se cak ni najveci autsajderi ne smiju iskljuciti.. Eh, sto se tice lige, bili smo u takvom bodovnom deficitu da smo sa razlogom bili predmet ismijavanja. Nevjerovatno je, ali cini mi se da smo vise bodova skupili u duplo manje utakmica i to sa novom ekipom. Doduse, niko od nas se nije nadao da mozemo bilo sta uraditi preko lige, a eto, uspjeli smo sve do onog momenta kada smo se trebali vode napiti.. I presusi izvor, kada je najsladji trebao biti.. :lol:

Pokusali smo, nismo uspjeli, sta da se radi.. Izgubili smo je u prosloj polusezoni, u ovoj nismo sigurno..
zamorano je napisao/la: Niste zasluzili jos koji...realno je 1-o,al brate lizalo ste...pretanki za vece domete...Barem sto se tice jucer i one igre u kupu sa Slobodom što sam gledao...tanko skroz...
Katastrofa, ne znam sto vise reci niti bilo koji drugi termin upotrijebiti. Ponovio sam nekoliko puta, zbog zelje i htijenja, mogli su i izgubiti protiv Zrinjskog. Zal bi postojao, naravno, ali prigovora ne bih uputio igracima. Protiv vas je to toliko bijedno izgledalo da sam u tridesetoj minuti svjestan bio krajnjeg ishoda.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 06 maj 2016, 00:00

Ja razumijem navijace Zelje sto brane svoje ali zapamtite ovo ce se ponoviti bas radi toga ne kazem da ce to biti Zeljo ponovo ali ono jucer nam je trebala biti lekcija za ubuduce.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 06 maj 2016, 00:05

PiromanBL je napisao/la:Za ova desavanja u Zenici nemam komentar. U stvari imam, sve je tu jasno, nema se sta posebno reci. Divljaci, orangutani, neandertalci, prasumski ljudi. I zapravo nisu ljudi uopste. Cuj ti to, udarati covjeka ni krivog ni duznog i raniti ga, sad mu se za zdravlje brinu strucnjaci... Ja budale... I bacati baklju medju ljude u teren. Pa jel' taj lendric ili ko vec normalan, da nekome sprzi lice, jedno je baciti na prazan teren, sasvim drugo medju zbijene ljude na tribini. I na tribini se teze kretati, ukoliko bi neko htio pobjeci da ga baklja ne pogodi, nego na terenu. A onaj kromanjonac sa stolicom skace, urla, dere se, zavija, k'o stoka neka, majmun pravi.

Suspenzija, onom sto je udario dozivotna, ostalim po par godina, kasa vehabija sa sugavice da se isprazni za par miliona KM, i pitanje da li ce se opametiti. Jеbo ih njihov isil i “izginucemo“.

Sto je najgore, ovi forumasi “plave vehabije“ se povampirile pa jos brane onakve seljacke postupke njihovih nazovi igraca :o :o O zivote
JohnCleese je napisao/la:Zar Zeljo nije golem ?
Ma gdje ce biti golem. Pa evo, vidio si sta kaze @pipikurvetina, samo bi da nas izbace, majcicu li im...
Raonffa je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Ma zbog čega moramo? Nema ništa od Europe, to je gotovo. Treba Borac sad i treći put izbaciti iz lige kada nam je omogućena ta privilegija.
Ti bi radi ispadanja Borca halalio i Europu, jelde? :lol: :mrgreen:
Pa bolestan, vidis da je zreo za psihijatrije, toliko smo mu mi zadali glavobolja, izgubio razum razmisljajuci o Banjaluckom Velikanu iz Platonove i zavideci Mu. Zao mi ga pomalo, ali sta bi sad, psihijatar i to je to, ja sam tu nemocan. A i ne bih da se bavim njegovim problemom.
High je napisao/la:Pa onda je malo što ga je hinjski šaketao u lice. Čuj pljunuti velikog Kosovskog, i to pred svima. Trebao mu je ovaj uzvratiti kakvom palijom ili sjekirom, zašto šake?
Ma bolan zaklati, pa onda u tribine i nastaviti klati, genocid, i tako ste genocidna rasa, to vam je u krvi, klati i ubijati...

daj tjerajte ovog idiota... cita li iko ove nebuloze?!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 06 maj 2016, 00:09

Jel ima negdje snimak da se vidi da li je onaj redar pljunuo Kjosevskog? Vjerujem da nema, sve je to suplja i malo filozofiranja :kafa:
ZZ

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 maj 2016, 00:21

moj uzor-S.G je napisao/la:Jel ima negdje snimak da se vidi da li je onaj redar pljunuo Kjosevskog? Vjerujem da nema, sve je to suplja i malo filozofiranja :kafa:
I da ga je pljunuo ovaj opet nije smio onako reagovati. Ocekujem rigoroznu kaznu najvise po pitanju Krosevskog, zatim blaze kazne za Lendrica i Blagojevica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 maj 2016, 01:10

Ako cemo gledati provokacije kao provokacije, po meni je gore milion puta da ti neko opsuje nekog clana porodice, nego da te pljune. A znamo koliko se ova situacija desava fudbalerima posebno kod nas, dakle ako cemo pravdati postupak golmana Zelje onda moramo reci da bi vise igraca trebalo udarati navijace.

Ovakvim stvarima nema mjesta u fudbalu. Generalno smatram da ni psovkama, niti pljuvanju, niti bilo kakvom fizickom/psihickom/verbalnom zlostavljanju nije mjesto na stadionu. Medjutim, na navijace tesko ili nikako mozemo utjecati, dok igraci moraju postavljati ipak neke standarde jer su oni placeni da budu modeli djeci pa i tim navijacima. Kako je onaj bokser smirio publiku u Sirokom Brijegu, i takvi moraju biti i igraci ukoliko zelimo da napredujemo u svakom smislu.
Celik!3,2,2.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 06 maj 2016, 01:59

AllGunsBlazing je napisao/la:Ako cemo gledati provokacije kao provokacije, po meni je gore milion puta da ti neko opsuje nekog clana porodice, nego da te pljune.
Ne ulazim u ove nerede vec samo u ovu tvoju izjavu. Apsolutnoj vecini je mnogo vise provokacija kada ih neko izravno pljune nego opsuje clana porodice. Psovanje clanova porodice je postalo toliko mainstream u nasoj drzavi da to sada svi ignorisemo, dok pljuvanje nije. Mene licno i vecinu ljudi koje poznajem ce mnogo vise iziritirati to pljuvanje i pokusat cemo se revansirati. Pljuvanje je izravan udarac na tebe, na tvoju licnost i naravno da si sam sebi najbitniji. Pljuvanje predstavlja da neko izravno govori da se piša na tvoje principe i da si nula od osobe. Psovanje clana porodice vise nije toliko personalno vec je postalo cisto neko ispoljavanje mrznje i bijesa sto mnogi sada ne uzimaju ozbiljno.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 06 maj 2016, 02:50

AnelZ je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Ako cemo gledati provokacije kao provokacije, po meni je gore milion puta da ti neko opsuje nekog clana porodice, nego da te pljune.
Ne ulazim u ove nerede vec samo u ovu tvoju izjavu. Apsolutnoj vecini je mnogo vise provokacija kada ih neko izravno pljune nego opsuje clana porodice. Psovanje clanova porodice je postalo toliko mainstream u nasoj drzavi da to sada svi ignorisemo, dok pljuvanje nije. Mene licno i vecinu ljudi koje poznajem ce mnogo vise iziritirati to pljuvanje i pokusat cemo se revansirati. Pljuvanje je izravan udarac na tebe, na tvoju licnost i naravno da si sam sebi najbitniji. Pljuvanje predstavlja da neko izravno govori da se piša na tvoje principe i da si nula od osobe. Psovanje clana porodice vise nije toliko personalno vec je postalo cisto neko ispoljavanje mrznje i bijesa sto mnogi sada ne uzimaju ozbiljno.
Ruku na srce, upravu si.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 06 maj 2016, 03:12

Sarajevskim huskackim medijima je uspjelo.
Manijaci su popusili pricu da je Mulalić napadnut prije onih desavanja na terenu :bow:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 06 maj 2016, 03:28

BadrHari je napisao/la:Sarajevskim huskackim medijima je uspjelo.
Manijaci su popusili pricu da je Mulalić napadnut prije onih desavanja na terenu :bow:
Logicno mi nekako da bi bio napadnut i ranije da je publika to htjela.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 06 maj 2016, 03:31

DoeTz je napisao/la:
Ma iz prve ruke znam koje su šifretine mu iza leđa sjedile, da su ga htjele napasti ranije golog bi ga skinuli, sta ce jedan zastitar na onu ekipu stoke zenicke.
U saopćenju jasno pise da je on insistirao na zapadu.
Bas mi krivo sto ga napadose jer covjek nista nije kriv, a Kjosevski dabogda ne imao cim vise branit. Blagojevicu i Lendriću isto, da polome nogu prvu tekmu poslije suspenzije. Beganovića ne proklinjo, njega je Allah kaznio
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 06 maj 2016, 06:08

Edisa su napali tek posto su se igraci selje obracunavali sa Celikovim, pa sa sudijama, nakon toga, Edis zeli sici medju igrace koji su vec krenuli prema svlacionici, ali dosli do tribine da docekaju trenera. Publika je tek nakon tih nereda od strane seljinih “igraca“ se isfrustrilala. Smatrajte vi koliko hocete da lupam gluposti, ovo se sve vidi na snimku. Samo treba biti realan ;)
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 maj 2016, 07:26

BadrHari je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
Ma iz prve ruke znam koje su šifretine mu iza leđa sjedile, da su ga htjele napasti ranije golog bi ga skinuli, sta ce jedan zastitar na onu ekipu stoke zenicke.
U saopćenju jasno pise da je on insistirao na zapadu.
Bas mi krivo sto ga napadose jer covjek nista nije kriv, a Kjosevski dabogda ne imao cim vise branit. Blagojevicu i Lendriću isto, da polome nogu prvu tekmu poslije suspenzije. Beganovića ne proklinjo, njega je Allah kaznio
Sablja je dosao na tu tribinu da pogine. Covjek je ba samoubica.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 maj 2016, 09:16

Sablja noz mac maceta granata puska idi zivotati u teretanu pa tamo prosipaj djeci suplje Ali mojne vise bit trener Zelje.I bik ima muda Ali mozga malo manje.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.