PiromanBL je napisao/la:Za ova desavanja u Zenici nemam komentar. U stvari imam, sve je tu jasno, nema se sta posebno reci. Divljaci, orangutani, neandertalci, prasumski ljudi. I zapravo nisu ljudi uopste. Cuj ti to, udarati covjeka ni krivog ni duznog i raniti ga, sad mu se za zdravlje brinu strucnjaci... Ja budale... I bacati baklju medju ljude u teren. Pa jel' taj lendric ili ko vec normalan, da nekome sprzi lice, jedno je baciti na prazan teren, sasvim drugo medju zbijene ljude na tribini. I na tribini se teze kretati, ukoliko bi neko htio pobjeci da ga baklja ne pogodi, nego na terenu. A onaj kromanjonac sa stolicom skace, urla, dere se, zavija, k'o stoka neka, majmun pravi.
Suspenzija, onom sto je udario dozivotna, ostalim po par godina, kasa vehabija sa sugavice da se isprazni za par miliona KM, i pitanje da li ce se opametiti. Jеbo ih njihov isil i “izginucemo“.
Sto je najgore, ovi forumasi “plave vehabije“ se povampirile pa jos brane onakve seljacke postupke njihovih nazovi igraca

O zivote
JohnCleese je napisao/la:Zar Zeljo nije golem ?
Ma gdje ce biti golem. Pa evo, vidio si sta kaze @pipikurvetina, samo bi da nas izbace, majcicu li im...
Raonffa je napisao/la:PipiDugaCarapa je napisao/la:Ma zbog čega moramo? Nema ništa od Europe, to je gotovo. Treba Borac sad i treći put izbaciti iz lige kada nam je omogućena ta privilegija.
Ti bi radi ispadanja Borca halalio i Europu, jelde?

Pa bolestan, vidis da je zreo za psihijatrije, toliko smo mu mi zadali glavobolja, izgubio razum razmisljajuci o Banjaluckom Velikanu iz Platonove i zavideci Mu. Zao mi ga pomalo, ali sta bi sad, psihijatar i to je to, ja sam tu nemocan. A i ne bih da se bavim njegovim problemom.
High je napisao/la:Pa onda je malo što ga je hinjski šaketao u lice. Čuj pljunuti velikog Kosovskog, i to pred svima. Trebao mu je ovaj uzvratiti kakvom palijom ili sjekirom, zašto šake?
Ma bolan zaklati, pa onda u tribine i nastaviti klati, genocid, i tako ste genocidna rasa, to vam je u krvi, klati i ubijati...