Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
pa yebi ga nad 95% stanovnistva imaju, mislis da toga nema i po drugim drzavama, ima sigurno
- JayCatwright
- Kontakt:
Definišite mi vaš pojam autoriteta. Jer po alemu ispada da te policajac smije nasred ulice nokautirati ako se nisi povinovao njegovoj naredbi, a niste ni svjesni koliko se disciplinskih postupaka vodi protiv policajaca radi slicnih stvari. Nisu vam ovo osamdesete više.
-
- Kontakt:
Hajdukovac sam ali: "pumpaj se, napumpaj se"

zar i ti sine Ivane!?
- JohnCleese
- Kontakt:
Ne mogu ja, ali moze Elek i slicni da ih yebu pa ce tqj isti policajac onda na meni ostrit qurac.alemsa je napisao/la: ↑07 mar 2024, 13:45Jos samo da zivis u iluziji gdje mislis da se mozes ponasati prema policajcu kao on prema tebi, ono mozes ali ne placi kasnijeJohnCleese je napisao/la: ↑07 mar 2024, 07:44Sto su se drotovi i mediji digli zbog nekog Eleka i ponizavanja policajca.
Isto ovako se drotovi ponasaju prema obicnim gradjanima.
Jos prilikom prolaska diplomata ponasaju se kako kerovi i sva ostale auta rastjeruju kao psi macke.
Elekovom podignutom kaziprstu dizem palac gore![]()
Lijepo vidjet kad god ih neko yebe, a najljepse kad im to radi Dodikova svita koja se okupi kod suda

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- numanumaye22
- Kontakt:
Cuj nove rijeci, pa ja sam vrtic zavrsio u Stuttgartuscholsey je napisao/la: ↑07 mar 2024, 15:25Opa.. Restmüll, Vermieter - idu nove riječi dobri moj Leo, neka neka.numanumaye22 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 15:04Kad smo kod kazne vec, kod mene neki dan izgleda neki komsija (arap vjv) ubacio stolicu drvenu u Restmüll i Vermieter dobio 6000 eura kaznu.![]()
Joj svabo ala si je i napravio, kapa dole.![]()
![]()
![]()

Jedino sto je bitno u tvojoj interakciji s njima je da ima autoritet nad tobom. Kad postanes neko vrijedan pomilovanja, cega vec onda ok, do tad se ponasaj u skladu sa svojom situacijom, nista dobro te nece snaci u raspravi s njima, dapace sanse se daleko protiv tebe, kvota 1.05, zesci si underdog.JayCatwright je napisao/la: ↑07 mar 2024, 15:30Pa znači imaju samo prividni autoritet, to je ono što govorim.
Ach, du Glückspilz.numanumaye22 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 15:59Cuj nove rijeci, pa ja sam vrtic zavrsio u Stuttgartuscholsey je napisao/la: ↑07 mar 2024, 15:25Opa.. Restmüll, Vermieter - idu nove riječi dobri moj Leo, neka neka.numanumaye22 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 15:04Kad smo kod kazne vec, kod mene neki dan izgleda neki komsija (arap vjv) ubacio stolicu drvenu u Restmüll i Vermieter dobio 6000 eura kaznu.![]()
![]()
![]()
![]()

The saddest thing in life is wasted talent.
Danas gledam na tramvajima reklame protiv korupcije, finansijeri logicno amerikanci 
nesto sto se kod njih zove lobiranje, kod nas predstavljaju kao korupciju i ktome jos da se borimo protiv toga zivotom , doduse vi tamo u svojih 33% , ovakvih reklama nema u Bl ili zapadnom mostaru , tamo korupcija ne egzistira
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ako je to istina, nek se obrate Srbiji. Svakako su oni nasljednici Jugoslavije (tako oni govore).
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- bavariapivo
- Kontakt:
Napreduje mali, nema štascholsey je napisao/la: ↑07 mar 2024, 15:25Opa.. Restmüll, Vermieter - idu nove riječi dobri moj Leo, neka neka.numanumaye22 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 15:04Kad smo kod kazne vec, kod mene neki dan izgleda neki komsija (arap vjv) ubacio stolicu drvenu u Restmüll i Vermieter dobio 6000 eura kaznu.![]()
![]()
![]()
https://www.facebook.com/share/r/LZAPyU ... tid=jpBbYv
Eo ovu dvojicu da se pitam, potpuno ovlastenje policiji da odma pendrek preko ledja cim kaze necu, pa babi svom kuci i raspravljaj
- JohnCleese
- Kontakt:
Pa sto se ovako nisu jucer derali na onog sto je parkirao vozilo na trotoar sa svojim gorilama, prije bih rekao da je bilo obratno.alemsa je napisao/la: ↑07 mar 2024, 17:54https://www.facebook.com/share/r/LZAPyU ... tid=jpBbYv
Eo ovu dvojicu da se pitam, potpuno ovlastenje policiji da odma pendrek preko ledja cim kaze necu, pa babi svom kuci i raspravljaj
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
I njeg su trebali, samo mlavi ko ne slusa, i ovim Americkim treba dati jos ovlascenja, i ovo je slabo.JohnCleese je napisao/la: ↑07 mar 2024, 18:00
Pa sto se ovako nisu jucer derali na onog sto je parkirao vozilo na trotoar sa svojim gorilama, prije bih rekao da je bilo obratno.
Nek ih oni prevaspitavaju kad nije kuca

- numanumaye22
- Kontakt:
Ma 100%.alemsa je napisao/la: ↑07 mar 2024, 18:18I njeg su trebali, samo mlavi ko ne slusa, i ovim Americkim treba dati jos ovlascenja, i ovo je slabo.JohnCleese je napisao/la: ↑07 mar 2024, 18:00
Pa sto se ovako nisu jucer derali na onog sto je parkirao vozilo na trotoar sa svojim gorilama, prije bih rekao da je bilo obratno.
Nek ih oni prevaspitavaju kad nije kuca![]()
Ove naše, samo opremiti body camom da ne bude prekoračenja ovlašćenja i čim kaže "uh" - odmah pendrek, i vidio bi kroz samo par mjeseci kako se može poštovati autoritet.
Nema boljeg učitelja od degeneka.. barem naše generacije to odlično znaju.

The saddest thing in life is wasted talent.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Sto se tice policije i nas balkanaca, velika vecina sebe dize u nebesa, jer se velika velika vecina puse da su frajeri i da su zaj.ebani, nikad ja nisam kriv sta god da sam uradio, i onda ona sta oni mene imaju zaustavljat, uhljebi i sl. Eh nisam jednom cuo kao zaustavili me, nekakav zgoljav il debel, il corav(nosi naocale policajac), znaci sve najgore o policajcu a nece rec da je pretico na punoj, da se nije vezo o dr. Pa onda kad treba platit kaznu 4 stoje i 2 mjeseca zabrane, i kad nakuka i namoli da dadne cvaju bez kazne, cim se udalji, jeb.ali mater, uzese mi cvaju...znaci opet nije on kriv.
Nasa posla...
Nasa posla...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Tako je od a do zscholsey je napisao/la: ↑07 mar 2024, 18:36Ma 100%.alemsa je napisao/la: ↑07 mar 2024, 18:18I njeg su trebali, samo mlavi ko ne slusa, i ovim Americkim treba dati jos ovlascenja, i ovo je slabo.JohnCleese je napisao/la: ↑07 mar 2024, 18:00
Nek ih oni prevaspitavaju kad nije kuca![]()
Ove naše, samo opremiti body camom da ne bude prekoračenja ovlašćenja i čim kaže "uh" - odmah pendrek, i vidio bi kroz samo par mjeseci kako se može poštovati autoritet.
Nema boljeg učitelja od degeneka.. barem naše generacije to odlično znaju.![]()

Stas ove danasnje ne samaraju roditelji, pa mora policija, jos im treba povecati platu (duplo), moraju biti i roditelji i uposlenici

trotoar je opasan bašTeška saobraćajna nesreća u Sarajevu: Automobil pokosio pješakinju na trotoaru kod Vječne vatre
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 11 gostiju.