Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
Ako je istina sto se pise da je Arsene dobio 150mil za transfere, onda prodajom ovih 7-8 igraca, i nek zaradi makar 50-60 miliona.Ako za preko 200mil ne uspije napravit sampionski tim, nek sam ode u avgustu ove godine.
Dakle, defanzivni vezni, koji ce biti igrac zadatka tipa Kante, da se pridoda Xhaki, koji je pokazao da nije promasaj, napadac tipa (Lukaku, Mbappe, Cavani, i Morata je upgrade cak), desno krilo ( Mahrez je relativno jeftina opcija), koliko god izgleda da nam odbrana steka, fali eventualno stoper bolji od Merta i Gabriela, kojih se treba rijesit. Imas jos tu Chambersa i Holdinga, koji su i dalje potencijal za nesto vise.
Imas znaci 4 igraca minimalno za dovest, od kojih opet minimalno ide 3 u prvih 11.
Rijesit se Merta, Gibbsa(ili Monreala), Gabriela, Sanogoa, Campbella, Sczeznog( vec gotovo cini mi se), Walcotta, Jenkinsona, Debuchya... Coqa bi cak i ostavio, da grije klupu, jer moze u slucaju povreda pokrit mnogo pozicija.
@Marsal ta vijest za Oxa moze samo znacit, da Bellerin ide u Barcu.Koja budala daje Oxu duple pare, ako ce sjedit na klupi, a posteno govoreci Englez je igrao u formi zivota u ovom novom sistemu na WB, dok je Spanac igrao amaterski vecinu sezone. Jos se sve vise i vise pise o zamjeni Turan-Hector, mada ne vjerujem , ovaj je usao davno u 31 godinu. Ako se bude Hector prodavao, Arsene nek se ubije ako ne dobije makar 40mil. Pa oni igrace iz **** spanskih klubova toliko (pre)placaju.
Dakle, defanzivni vezni, koji ce biti igrac zadatka tipa Kante, da se pridoda Xhaki, koji je pokazao da nije promasaj, napadac tipa (Lukaku, Mbappe, Cavani, i Morata je upgrade cak), desno krilo ( Mahrez je relativno jeftina opcija), koliko god izgleda da nam odbrana steka, fali eventualno stoper bolji od Merta i Gabriela, kojih se treba rijesit. Imas jos tu Chambersa i Holdinga, koji su i dalje potencijal za nesto vise.
Imas znaci 4 igraca minimalno za dovest, od kojih opet minimalno ide 3 u prvih 11.
Rijesit se Merta, Gibbsa(ili Monreala), Gabriela, Sanogoa, Campbella, Sczeznog( vec gotovo cini mi se), Walcotta, Jenkinsona, Debuchya... Coqa bi cak i ostavio, da grije klupu, jer moze u slucaju povreda pokrit mnogo pozicija.
@Marsal ta vijest za Oxa moze samo znacit, da Bellerin ide u Barcu.Koja budala daje Oxu duple pare, ako ce sjedit na klupi, a posteno govoreci Englez je igrao u formi zivota u ovom novom sistemu na WB, dok je Spanac igrao amaterski vecinu sezone. Jos se sve vise i vise pise o zamjeni Turan-Hector, mada ne vjerujem , ovaj je usao davno u 31 godinu. Ako se bude Hector prodavao, Arsene nek se ubije ako ne dobije makar 40mil. Pa oni igrace iz **** spanskih klubova toliko (pre)placaju.
Wenger ponio miloste Mbappe-u, odnosno njegovoj materi.Marsal je napisao/la:Wenga i Gazidis negdje u Francuskoj![]()
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Zasto prodajemo 2 golmana. Uci u sezonu sa Cechom i Martinezom je rizicno.
Eno **** zna i platu koju ce Seo imati u Arsenalu. 8.5 mil godisnje. Sitnica.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Marsal najjaktivniji na temi, dajte mu moda!
Da ponovim.... prije ću ja preći u Arsenal nego Mbappe.
I prije ću ja istrest 100 miliona za jednog igrača nego Wenger
Ahmet Bulut (agent Arde Turana) za španski AS: "Arda ne ide nigdje. Čelnici Barcelone su jako zadovoljni sa njim. Nismo razgovarali ni sa jednim klubom u vezi potencijalnog transfera. Priče koje se pojavljuju u medijima da on napušta klub jako uzrujavaju Ardu. On je u jako dobrim odnosima sa upravom kluba i odradit će ugovor do kraja. Arda ostaje u Barceloni do 2020. godine."
al' nikako ne kontam Wengera, zbog cega stedis, skrsi 150M+ na ljeto svakako si jos 2 godine tu (valjda jer su prosle 2 trebale biti zadnjeKontraa je napisao/la:Marsal najjaktivniji na temi, dajte mu moda!

maximiziraj sebi sanse da napadnes konacnu tu ligu, ako i fejlas navijaci ce to lakse podnijeti jer si barem nesto drugacije uradio za razliku od svih ovih godina
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
?Kontraa je napisao/la:Marsal najjaktivniji na temi, dajte mu moda!
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Moraš na arsenal maniu da se registruješ kako bi imao šansi za moda, poyyanell je napisao/la:?Kontraa je napisao/la:Marsal najjaktivniji na temi, dajte mu moda!
Maj ingliš is not so gud.Kontraa je napisao/la:Moraš na arsenal maniu da se registruješ kako bi imao šansi za moda, poyyanell je napisao/la:?Kontraa je napisao/la:Marsal najjaktivniji na temi, dajte mu moda!
Večeras su prijave, glasanje će trajati 7 dana. Poslije će neko od vas poslati adminu PP sa nickom pobjednika. Tako da bi već sljedeće sedmice trebali imati gej moderatora.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Kontraa je napisao/la:Marsal najjaktivniji na temi, dajte mu moda!

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
E to i jest razlog zašto je Wenger najbolje rješenje za Arsenal. Svako drugi bi svoj interes stavio ispred arsenalovog ali ne i on.miki_92 je napisao/la:Kontraa je napisao/la:Marsal najjaktivniji na temi, dajte mu moda!
al' nikako ne kontam Wengera, zbog cega stedis, skrsi 150M+ na ljeto svakako si jos 2 godine tu (valjda jer su prosle 2 trebale biti zadnje),
maximiziraj sebi sanse da napadnes konacnu tu ligu, ako i fejlas navijaci ce to lakse podnijeti jer si barem nesto drugacije uradio za razliku od svih ovih godina
Druga stvar je da ne mislim kako je Wenger škrt, samo neće da baca pare na igrače koji to ne zaslužuju.
Arnelv52 je napisao/la:E to i jest razlog zašto je Wenger najbolje rješenje za Arsenal. Svako drugi bi svoj interes stavio ispred arsenalovog ali ne i on.miki_92 je napisao/la:Kontraa je napisao/la:Marsal najjaktivniji na temi, dajte mu moda!
al' nikako ne kontam Wengera, zbog cega stedis, skrsi 150M+ na ljeto svakako si jos 2 godine tu (valjda jer su prosle 2 trebale biti zadnje),
Druga stvar je da ne mislim kako je Wenger škrt, samo neće da baca pare na igrače koji to ne zaslužuju.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A da baci pare na igrače koji to zaslužuju?
Lik 10 godina ide glavom kroz zid, 10 godina je tvrdoglav k'o mazga. 10 godina mu ljudi govore da bez fizičke dominacije na sredini, možeš samo qrac pušiti i on 10 godina dovodi iste tipove igrača. Pa jbmu mater, ja bi makar jedno ljeto doveo neku mazgu u sredinu čisto da vidim hoćel' biti išta bolje...
Slijep čovjek je vidio da je Wanyama savršen igrač za Premiership ali ne, Wenger zna bolje od svih. I onda da 3 puta više i dovede Xhaku. Momak je 2/3 sezone bio izgubljen u onim silnim rotacijama pa se onda malo dozvao pred kraj sezone.
Svaki prelazni rok smo 2-3 pojačanja (mislim na ozbiljna pojačanja) daleko od ozbiljne borbe za titulu i mi svaki prelazni rok dovodimo vazda neke lijeve igrače. Isto će biti i ove godine. Napadača naravno nećemo dovesti jer imamo Žirua i Welbecka. Veznog naravno nećemo dovesti jer imamo mali milion igrača tu. Doveli smo Kolašinca, dovest ćemo Mahreza i još ako nešto naleti usput i Bog te veselio.
Lik 10 godina ide glavom kroz zid, 10 godina je tvrdoglav k'o mazga. 10 godina mu ljudi govore da bez fizičke dominacije na sredini, možeš samo qrac pušiti i on 10 godina dovodi iste tipove igrača. Pa jbmu mater, ja bi makar jedno ljeto doveo neku mazgu u sredinu čisto da vidim hoćel' biti išta bolje...
Slijep čovjek je vidio da je Wanyama savršen igrač za Premiership ali ne, Wenger zna bolje od svih. I onda da 3 puta više i dovede Xhaku. Momak je 2/3 sezone bio izgubljen u onim silnim rotacijama pa se onda malo dozvao pred kraj sezone.
Svaki prelazni rok smo 2-3 pojačanja (mislim na ozbiljna pojačanja) daleko od ozbiljne borbe za titulu i mi svaki prelazni rok dovodimo vazda neke lijeve igrače. Isto će biti i ove godine. Napadača naravno nećemo dovesti jer imamo Žirua i Welbecka. Veznog naravno nećemo dovesti jer imamo mali milion igrača tu. Doveli smo Kolašinca, dovest ćemo Mahreza i još ako nešto naleti usput i Bog te veselio.
Sjećam se kad smo se dovodili u vezu sa Pipitom i prelaskom ovdje, pa ybt svaki dan sam refreshao čekajući potvrdu dobio sam veliku ćunu čekajući, poenta je da sam se radovao i yebenom Sanogu da igra ispred Girouda i da nam pozicija klasnog napadača prijeko treba jer budimo realni ni Welbek ni Žiru nisu ni blizu dobrih napadača, nadam se eto i Lakazet može samo da se nešto naprijed osvježi, Lucas dobio ćunu u facu od Wengera posra se momku u cejf...
A ova anketa Lewa, Higuain, Benzema, Cavani i ekipa je li ovo još aktivno? Da glasam za Lewu da treba prijeć u Arsenal nema u Bayernu kuvveta.
Kad se naučiš potpisivati olovkom, a ne prstom, onda se javi da glasaš na ovim temama.coelho41 je napisao/la:A ova anketa Lewa, Higuain, Benzema, Cavani i ekipa je li ovo još aktivno? Da glasam za Lewu da treba prijeć u Arsenal nema u Bayernu kuvveta.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
bega_afc je napisao/la:Kad se naučiš potpisivati olovkom, a ne prstom, onda se javi da glasaš na ovim temama.coelho41 je napisao/la:A ova anketa Lewa, Higuain, Benzema, Cavani i ekipa je li ovo još aktivno? Da glasam za Lewu da treba prijeć u Arsenal nema u Bayernu kuvveta.
Mohamed BouhafsiCompte certifié @mohamedbouhafsi 3 minil y a 3 minutes
Le #RealMadrid va formuler une 3eme offre pour Kylian #Mbappé. Le club devrait offrir 135 millions pour Mbappé.
od prodaje panjeva može se bez problema natući 60-80 milki,pa kad je bal nek ponudi 150 milki
A **** close to AS Monaco had the following to say about Mbappé’s situation:
“For the moment the player wants to stay at AS Monaco. The club and Mbappé want to continue the adventure. Discussions will be had when the player returns from international duty about the club’s project with his family. The player has his head on his shoulders and the family is very calm. But it is certain that this will be a saga because three very big European clubs have made offers to the club.”
Kike Marin** @Kike_Marin_
Además de ofrecer € 100 M al Mónaco, Wenger garantiza a Mbappé algo que el #RealMadrid no puede: ser el 9 #Arsenal
3:18 PM - 5 Jun 2017
Wenger has promised Mbappé he would be Arsenal's #9 if he joined, something Real Madrid cannot offer.
Ed Aarons @ed_aarons
Arsene Wenger held talks with Jean Seri's agent last week. Nice holding out for 40m euros after rejecting bid from Roma over weekend #afc
8:25 PM - 5 Jun 2017
šteta da je kepec
bolje nek proba s cyprienom koji je viši 10-15 cm

Le #RealMadrid va formuler une 3eme offre pour Kylian #Mbappé. Le club devrait offrir 135 millions pour Mbappé.
od prodaje panjeva može se bez problema natući 60-80 milki,pa kad je bal nek ponudi 150 milki

A **** close to AS Monaco had the following to say about Mbappé’s situation:
“For the moment the player wants to stay at AS Monaco. The club and Mbappé want to continue the adventure. Discussions will be had when the player returns from international duty about the club’s project with his family. The player has his head on his shoulders and the family is very calm. But it is certain that this will be a saga because three very big European clubs have made offers to the club.”

Kike Marin** @Kike_Marin_
Además de ofrecer € 100 M al Mónaco, Wenger garantiza a Mbappé algo que el #RealMadrid no puede: ser el 9 #Arsenal
3:18 PM - 5 Jun 2017
Wenger has promised Mbappé he would be Arsenal's #9 if he joined, something Real Madrid cannot offer.

Ed Aarons @ed_aarons
Arsene Wenger held talks with Jean Seri's agent last week. Nice holding out for 40m euros after rejecting bid from Roma over weekend #afc
8:25 PM - 5 Jun 2017
šteta da je kepec

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.