RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 maj 2010, 21:13

Trener Veleža Abdulah Ibraković već neko vrijeme razmišlja o odlasku sa klupe Rođenih, a večeras je ta odluka i konačno donešena.

Ibraković, koji je proglašen najboljim trenerom Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine za prošlu godinu na manifestaciji Idol nacije u organizaciji SportSport.ba, odlučio je napustiti kormilo mostarskog Veleža, a ovu je informaciju i potvrdio za SportSport.ba.

"Upravo se nalazim na večeri sa čelnicima Veleža, ali moja je odluka konačna. Odlazim iz Veleža. Ima tu više razloga, ali ne bih u ovom trenutku o njima", potvrdio je Ibraković svoju odluku o odlasku za SportSport.ba.

"Nismo ostvarili zacrtani cilj, a to je ulazak u evropska takmičenja i mislim da je vrijeme da se raziđemo", dodao je Ibraković u razgovoru za naš portal.

Ibraka sretni ti puti....dosta su nam ruze cvjetale,a sad ponovo druga liga druga liga bem t iupravu fooj! :evil:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 04 maj 2010, 21:17

Svi ce oni doci, zatim otici, samo Velež ostaje, dok ne umrem!
Support Velez, It's logical! ★

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 maj 2010, 21:21

Mont0 je napisao/la:Svi ce oni doci, zatim otici, samo Velež ostaje, dok ne umrem!
steta dobar trener...ali to stoji za svaki klub igraci, kao i treneri, dolaze i odlaze ali klub ostaje kao i njegovi navijaci
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 04 maj 2010, 21:23

I kad je tesko,i kada ne ide, mi ne stedimo grla,dlanove. Mostar volim te,Velez volim te, 'ajmo slozno,skupa svi do pobjede !
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 maj 2010, 21:25

Hvala Ibra za sve !

Valjao (ne mislim na ono ruzno valjaanje :D :D ) nam je ove sezone a bogami je i Velez njemu valjao .

Nije se znalo za njega dok nije dosao Velez.

Sretno !!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 maj 2010, 21:27

Šalalalalalalalala Velež Mostar šalalalalalalalala Velež Mostar :twisted: :twisted: :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 maj 2010, 21:33

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: I Odović dao ostavku :lol: :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

RA-STOLAC
Kontakt:

Post Postao/la RA-STOLAC » 04 maj 2010, 21:43

Hairlija je napisao/la:mozeli reci neko od red army dali ste na tekmi protiv selje digli trnas " gorak ukus prodaje ostaje"
Protiv selje nismo

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 04 maj 2010, 21:49

raja ja sam navijac celika iz zenice mi imamo iste probleme kao i velez nevaljaju nam ljudi koji sjede u foteljama i okrecu novac i prave nas navijace ludima ono sto su uradili navijaci sarajeva nije nista sta mi trbamo da uradimo ovim nasim talentima sto od onih ratnih trofeja nije bilo vise slavlja nikad u zenici samo gola borba za opstanak vas su odveli u prvu ligu federacije sta pa mi trebamo svaki trening kad izgube doc istuc ih sutradan jer se konji rede samo motkom isto vazi i za navijace tuzlanske slobode ipak smo mi klubovi strah i trepet za pojedine koji su nastali preko noci zato ako se mi navijaci ne organiziramo da ocistimo ovo oni se nece sami nikad sjetit otic oni uzimaju lovu i to ogromnu sa nasih ledža pozz iz zenice :oops:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 04 maj 2010, 21:56

@SAUDIN23

Na ovom forumu se vodi potpuno druga kampanja. Pogledaj veliki banner iznad na kojem pise STOP HULIGANIZMU NA TRIBINI I NA STADIONU.
#divovi

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 04 maj 2010, 22:04

Jbg smjenismo vam Ibrakovića , obecavao je ali kratko trajao....žao mi covjeka,ali tako to ide kad se neko sa Željom zeza i daje nerealna obecanja.
Sad mu preostaje da se fokusira na prenos LP sa Marjanom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 maj 2010, 22:08

drop je napisao/la:Jbg smjenismo vam Ibrakovića , obecavao je ali kratko trajao....žao mi covjeka,ali tako to ide kad se neko sa Željom zeza i daje nerealna obecanja.
:lol: :lol: :lol: :lol: Lood si mi pravo xD
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 04 maj 2010, 22:10

drop je napisao/la:Jbg smjenismo vam Ibrakovića , obecavao je ali kratko trajao....žao mi covjeka,ali tako to ide kad se neko sa Željom zeza i daje nerealna obecanja.
Nisi zanimljiv :roll:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 maj 2010, 22:12

ammarc je napisao/la:
Nisi zanimljiv :roll:
Zanimljiv je kako nije.... :lol: :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 04 maj 2010, 22:12

DaBogda ti tog istog Zelju cekala prva provalija na prvom gostovanju!
samo mostarski, samo bahato

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 04 maj 2010, 22:20

apple je napisao/la:

DaBogda ti tog istog Zelju cekala prva provalija na prvom gostovanju!
Sad vec pretjeruješ sa tim željama...to ne bih ni najvecem dušmani poželio.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 04 maj 2010, 22:51

Mont0 je napisao/la:Svi ce oni doci, zatim otici, samo Velež ostaje, dok ne umrem!
Tako je. Hvala na svemu, ali iskreno. Vjerujem, da mu ni u pola uslova od obecanih nije omoguceno, i zbog toga i dalje smatram da je najjaci trener u BiH. Volio bi da ostane, ali jednostavno Ibraka je trener za vise. Isto se nadam, ako stvarno bude odlucio da ode, da ono bar za raju, kaze iducem treneru sta ga ceka. I ako moze dok mu jos traje "mandat" da se konacno stavi kapitenska traka nemostarcu, tj; Hadziji, jer je ovaj to i zasluzio. Ovi prethodni, iako ih postujem kao igrace, ne znaju i ne mogu je nositi...
Iako mislim da ce ga se tesko moci zadrzati, jos se tome nadam....

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 04 maj 2010, 23:05

carina je napisao/la:
Tako je. Hvala na svemu, ali iskreno. Vjerujem, da mu ni u pola uslova od obecanih nije omoguceno, i zbog toga i dalje smatram da je najjaci trener u BiH. Volio bi da ostane, ali jednostavno Ibraka je trener za vise. Isto se nadam, ako stvarno bude odlucio da ode, da ono bar za raju, kaze iducem treneru sta ga ceka. I ako moze dok mu jos traje "mandat" da se konacno stavi kapitenska traka nemostarcu, tj; Hadziji, jer je ovaj to i zasluzio. Ovi prethodni, iako ih postujem kao igrace, ne znaju i ne mogu je nositi...
Iako mislim da ce ga se tesko moci zadrzati, jos se tome nadam....

Bojim se da ovako ambicioznog trenera necemo viditi zadugo i da nam slijedi zlatna sredina/donji dio tabele u godina sto slijede. Znam da Zaim ima namjeru (ako vec nije i poceo) da ide za trenersku skolu, tako da predpostavljam da cemo vidjeti njega i Obada na klupi u skorije vrijeme - ako vec ne sada.
samo mostarski, samo bahato

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 04 maj 2010, 23:37

apple je napisao/la:...Bojim se da ovako ambicioznog trenera necemo viditi zadugo...
To je fakt.

Sada Sergeja Barbareza na pecalbu u Velez, pa da za par sezona rahat uzme HSV :lol: Jesi vidio mene, ni pet ni sest, odmah Barbarez, ja kad sanjam bas ga sanjam :lol:
Support Velez, It's logical! ★

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 05 maj 2010, 00:04

znalo se da će Ibraković ići već odavno ...ne znam , ne bih se usudjivao ocjenjivati njegov rad za sve ovo vrijeme provedeno u Veležu , ...bilo je previše smjelih i prepotentnih izjava iz njegovih usta ...na neki način osjećam i da nas je izdao jer pravi kapetan nikada ne napusta brod koji tone , mogao je bar sacekati kraj prvenstva ... opet kad sagledam neke druge stvari nije mu bilo lako u pojedinim momentima , vrijeme će najbolje pokazati ..ono što su činjenice je to da ipak nije napravio najbolji rezultat sa Veležom kako se igra u nezavisnoj BIH.., mislim da se sa igračkim kadrom koji smo imali ove sezone moglo dosta više , sada je pitanje u kakvim je uslovima radio i da li je to s obzirom na iste možda bio maksimum?

treba sačekati pa suditi...vrijeme je najbolji sudac...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.