Nesta -

T.Silva -

Jankulovski -

Antonini -

Abate -

Bommel -

Gattuso -

Flamini -

Seedorf -

Pato -

Cassano -

Kratko i jasno ... Niđe veze naša igra

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
sve debili... Ni u Želju ih ne bih...crvenocrni je napisao/la:Pa ima li iko da kaze ovom Antoniniju da ovaj sport nije za njega, nije da su ostali nesto bolji al on standardno katastrofalan majko draga
Jest brate jedan od jacih veznih redova u Evropi sunce ti poljubim, katastrofa, jos dodat tu Antoninija i extra ekipa, eto valja uzivat jos malo na vrhu (sreca pauza zbog reprezentacija pa sedmica vise) i lagano Interu prepustit lidersku poziciju 2.Aprila, ha ja...SoloJuve26 je napisao/la:Stvarno al bruka da nemate nekog u sredini koji je kreativan. To vam fali.. mislim dje ima kreativnost na Gattuso-Bommel-Flamini i jedan Sedorf dje mu je datum izaso prije 4 godine... Trebo je i robinho poceti al eto vam sada inter sutra na -2
crvenocrni je napisao/la:Jest brate jedan od jacih veznih redova u Evropi sunce ti poljubim, katastrofa, jos dodat tu Antoninija i extra ekipa, eto valja uzivat jos malo na vrhu (sreca pauza zbog reprezentacija pa sedmica vise) i lagano Interu prepustit lidersku poziciju 2.Aprila, ha ja...SoloJuve26 je napisao/la:Stvarno al bruka da nemate nekog u sredini koji je kreativan. To vam fali.. mislim dje ima kreativnost na Gattuso-Bommel-Flamini i jedan Sedorf dje mu je datum izaso prije 4 godine... Trebo je i robinho poceti al eto vam sada inter sutra na -2
1. Nema Ibre 3(2) utakmice koji nam je Pola Ekipesarajlija89 je napisao/la:Eh,kad sam ja pisao da je milan prosjecna ekipa,koja u velikoj mjeri zavisi od Zlatana i individualaca u napadu..napadoste me...
Nemaju sredinu...nemaju bekove..i to je to..al sredinu prevenstveno,bez kreativca...
Nemocni veceras,iako je bilo par sansi ali igra je izostala...
I dalje ste u prednodnosti i ne vidim zasto sad "cestitate" titulu interu...ima jos da se igra a milan je u prednosti...
Tiziano je car,voli covjek Milan vise nego zenu i cijelu familijuSamir1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
Ma, glumi... mislim to mu je pos'o...scudetto je napisao/la:Tiziano je car,voli covjek Milan vise nego zenu i cijelu familijuSamir1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
samo sad je smiren bio za ne prepoznat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.