NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
za Zvijezdu su igrali :Labus, Jakovljević, Dželmić, Husić, Nuhanović /od 63. Ristić/, Moranjkić, Hasić, Delić, Hamzić, Omić, Halilović.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- neutralan__
- Kontakt:
Čestitke, vrijedan bod ste osvojili na jednom od najtežih gostovanja.Jer znamo svi kako se u Trebinju igra.Još je se Leotar ove sezone dosta pojačao,imaju jednu dobru ekipu,pa s toga ovaj bod je još vrijedniji.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Odličan start, samo da nastave ovako čvrsto i bit ćemo u vrhu lige 

Dragon Town
zbog cega zelene stolice ?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
a šta im fali?aS_Roma je napisao/la:zbog cega zelene stolice ?

Dragon Town
zbog toga sto je stadion gradski a ne zvijezdin... zbog cega su na kosevu zelene a ne bordo stolice...aS_Roma je napisao/la:zbog cega zelene stolice ?
odakle znam da je gradski ? Mislio sam da je vas pa zato. I uostalom iako je gradski sto moraju biti zelene kad samo vi igrate tu .. ? A na Kosevu ne mogu biti sve bordo iz dobro poznati razloga ...emir_dj je napisao/la:zbog toga sto je stadion gradski a ne zvijezdin... zbog cega su na kosevu zelene a ne bordo stolice...aS_Roma je napisao/la:zbog cega zelene stolice ?
Ma da fino izgleda u svakom slucaju.

jeste vise dosadni s tim zasto zelene stolice zato svidajunam se i tjtaS_Roma je napisao/la:zbog cega zelene stolice ?
sto si nadrkan ? Forum je da se raspravljamirza_rd je napisao/la:jeste vise dosadni s tim zasto zelene stolice zato svidajunam se i tjtaS_Roma je napisao/la:zbog cega zelene stolice ?
Na koševu su zelene iz nacionalnih razloga , postavljene odmah nakon rata (vrijeme potpunog bojenja u nacionalne boje).emir_dj je napisao/la:zbog toga sto je stadion gradski a ne zvijezdin... zbog cega su na kosevu zelene a ne bordo stolice...aS_Roma je napisao/la:zbog cega zelene stolice ?

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
ma ni nama nije bas jasno zasto bas zelene kad se vec zna da tu neci nitko drugi igrat osim zvijezfe ali eto... neka su one tu pa kakve god da su
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ti nisi dobarDRHAUSE je napisao/la:Na koševu su zelene iz nacionalnih razloga , postavljene odmah nakon rata (vrijeme potpunog bojenja u nacionalne boje).emir_dj je napisao/la:zbog toga sto je stadion gradski a ne zvijezdin... zbog cega su na kosevu zelene a ne bordo stolice...aS_Roma je napisao/la:zbog cega zelene stolice ?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Koliko imaš godina 5 ,6 , 7 .Gdje živiš . Kako preživljavaš

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Čestitke na bodu, vidi se da Gagac (Jović) dobro radi
jbt stolice,ko misli da je na na
cionalnoj opsnovi on je nacijanolista,bas su super,boja nije bitna,mada ja bih volio da su crvano bijele,al nema vaze,bas su lijepe,neka ih ima,sada cemo raspravljati o politici i cirkusu,ma to u gradaccu nema

-
- Kontakt:
pa neigra se na stolicama, bitnije je kakva je trava, samo vi graditi, svaka čast, a sad jesu zelene ili bijele, pa na Amsterdam arenu su zelene i narandžaste, ne znam baš da su to boje Ajaxaelvis j je napisao/la:jbt stolice,ko misli da je na na![]()
![]()
cionalnoj opsnovi on je nacijanolista,bas su super,boja nije bitna,mada ja bih volio da su crvano bijele,al nema vaze,bas su lijepe,neka ih ima,sada cemo raspravljati o politici i cirkusu,ma to u gradaccu nema
elvis j je napisao/la:jbt stolice,ko misli da je na na![]()
![]()

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Dobro da je bitna boja stolica i jest i nije
al nebitno svaka cast za ovo jedna od rijetkih dobrih vijesti iz nase drzave lagano postajete prava sportska sredina i samo tako nastavite 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
sve cestitke na bodu ma sve ide kao u snovima stadion se radi,startali smo dobro sve cestitke...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
ovaj bod je vise vrijedan kad pogledas odakle je donesen,al svaka cast mislim da ce zvijezda dogurati daleko s jovicem...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.