FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Borčevac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Borčevac » 20 feb 2010, 14:41

Zna li neko rezultat?

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 20 feb 2010, 14:46

gubimo 2:1 na poluvremenu

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 20 feb 2010, 16:01

koji je rez na kraju zna li iko?

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 feb 2010, 16:47

Ajoj braćo, jadni smo, odavno nismo bili jadniji, bio sam gore do deset minuta pred kraj, a onda sam otišao, gubili smo 2-1, nemam pojma kako je završilo, al propadosmo, načisto, jao kako smo loši, ali teren je više ličio na bazen, pa se nadam da je to bilo i zbog toga, uglavnom, puza je zabio za nas, a za zvezdu neki lik iz slobodnjaka, u stativu pa od stative golmanu u leđa i onda u gol, pa za 2-1 Vule napravio penal, pred sam kraj poluvremena...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 20 feb 2010, 16:52

znači mrka kapa jel tako drugar?

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 feb 2010, 16:58

e ovako, izveo je sledeći sastav, na golu je bio valjda taj Knežević ili već neki drugi, ispred su bili Vule i Leo, lijevo Puza, a Žara desno?! :o , zadnje vezni je bio taj Vukobratović valjda, nosi dres broj 20, onda mali Grahovac, Olja, Stevanović, Čukić i jedini naprijed je bio Vukelja...
Što je najgore igra je bez glave i repa, a taj Vukobratović, za njega je Maksimović čudo od igrača i stvarano neznam šta je on radio u Zvezdi, možda je čistio kopačke u svlačionici... uglavnom puza je bio najbolji, borben, jak, svaka mu čast za ono što je danas pokazao...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 feb 2010, 17:01

Uglavnom, poslije ovakvog što sam ja vidio danas jasna mi je ona izjava gospodina Marića od sinoć, mislim da su njemu koferi spakovani... zato je sinoć imao taj nastup u onom tonu, eto ja bih ali kao oni su mene zajebali pa su prodali igrače...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 20 feb 2010, 17:12

VB 1987 je napisao/la:Uglavnom, poslije ovakvog što sam ja vidio danas jasna mi je ona izjava gospodina Marića od sinoć, mislim da su njemu koferi spakovani... zato je sinoć imao taj nastup u onom tonu, eto ja bih ali kao oni su mene zajebali pa su prodali igrače...
? " " " " , њега - " " " " $, он је ' " оно ¥ ' се " ? - & (") !!! :evil:

УПРАВА / !!! :evil: :evil: :evil:
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 feb 2010, 17:14

" Стајање je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Uglavnom, poslije ovakvog što sam ja vidio danas jasna mi je ona izjava gospodina Marića od sinoć, mislim da su njemu koferi spakovani... zato je sinoć imao taj nastup u onom tonu, eto ja bih ali kao oni su mene zajebali pa su prodali igrače...
? " " " " , њега - " " " " $, он је ' " оно ¥ ' се " ? - & (") !!! :evil:

УПРАВА / !!! :evil: :evil: :evil:
Mislim da nisi u pravu, sam je rekao da je on učestvovao u dovođenju igrača, a ja danas kada sam sjeo u autu da idem kući, suze su mi krenule na oči, bem ti fudbal i ko ga sve igra...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 20 feb 2010, 17:17

tuga brate šta drugo da se kaže ali biće bolje nije još ni počela sezona polako videće se sve šta kako ljevo desno...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 feb 2010, 17:27

to je ono čim se i ja tješim evo već tri sata nakan onakve igre, ali kažem opet teren je bio prekriven vodom, težak za igru, lopta nije mogla da ide po travi, tako da nismo i iz toga razloga mogli da sastavimo dva pasanikako, ali nije ni Zvezda, ali su pokazali veću srčanast, daleko su borbeniji i sasvim zasluženo su napravili rezultat... Nama ostaje briga,a i nada da tako neće biti za sedam dana, ali evo ja kao jedan od najvećih optimista na ovom podforumu, sada vam kažem da sam zabrinut za rezultat u utakmici protiv Laktaša, jednostavno, nema tu nikave fudbalske niti, sve je nešto na silu, dosta defanzivno se igra, a i iz takve igre smo primili dva gola, Žara na desnom boku :( :o , ja sam sa tim iskreno zaprepašten, ovo sve pišem o igri u prvih 45 minuta, ono što se dešavalo u drugih 45 minuta tj tridesetak minuta koje sam ja gledao nije vrijedno ni spomena, a kamoli kakve opširnije analize, i još nešto, igrače koje nije mijenjao na poluvremenu su Puza i taj Vukobratović, nema Stančeskog to je ono što sam uspio skontati, neznam šta je sa njim...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 20 feb 2010, 17:31

Molim vas da ne pišete 'Zvezda' jer mi nismo iz Beograda. Riječ je o NK ZVIJEZDI iz Gradačca. Ništa zlonamjerno, ali nije ugodno s perspektive Zvijezdinog navijača čitati to.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 feb 2010, 17:34

MinistaR je napisao/la:Molim vas da ne pišete 'Zvezda' jer mi nismo iz Beograda. Riječ je o NK ZVIJEZDI iz Gradačca. Ništa zlonamjerno, ali nije ugodno s perspektive Zvijezdinog navijača čitati to.
hahahahaha, ma izvini, ali i dresovi su vam kao kod Beogradskog velikana, izvini zaista nisam na to obraćao pažnju, nemoj me sada da editujem svoje postove... ;)
"TREĆI PUT ČASTIMO"

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 20 feb 2010, 17:36

VB 1987 je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Molim vas da ne pišete 'Zvezda' jer mi nismo iz Beograda. Riječ je o NK ZVIJEZDI iz Gradačca. Ništa zlonamjerno, ali nije ugodno s perspektive Zvijezdinog navijača čitati to.
hahahahaha, ma izvini, ali i dresovi su vam kao kod Beogradskog velikana, izvini zaista nisam na to obraćao pažnju, nemoj me sada da editujem svoje postove... ;)

Hehe, ok, ali volio bih da vam ta navika prestane. :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 20 feb 2010, 17:54

Meni je Vukobratovic skroz solidno odigrao danas,mnogo trci momak..Milinovic k**c od golmana,susac 10x bolji,takodje bi pohvalio puzija stevanovica i zaru(koji je meni skroz solidno odigrao) Naravno tu je i graha
TREĆI PUT ČASTIMO

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 feb 2010, 17:59

borac_sampion je napisao/la:Meni je Vukobratovic skroz solidno odigrao danas,mnogo trci momak..Milinovic k**c od golmana,susac 10x bolji,takodje bi pohvalio puzija stevanovica i zaru(koji je meni skroz solidno odigrao) Naravno tu je i graha
Znači taj golman je Milinović??? Vukobratović, brate izgublje je lik skroz, zaista je smiješan za Marka, treba se samo bogu pomoliti da on brzo ozdravi, Grahovac je odigrao solidno iako je na samom početku imao duel u kojem mu je neko razbio glavu..., Stevanović solidno zaista, ali ništa spektakularno... Žara je zadnji put na mjestu desnog beka igrao u pionirima kada još nije ni znao da je on ustvari ljevak, al izgleda da to nezna ni gospodin Marić :(
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 20 feb 2010, 18:02

VB 1987 je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:Meni je Vukobratovic skroz solidno odigrao danas,mnogo trci momak..Milinovic k**c od golmana,susac 10x bolji,takodje bi pohvalio puzija stevanovica i zaru(koji je meni skroz solidno odigrao) Naravno tu je i graha
Znači taj golman je Milinović??? Vukobratović, brate izgublje je lik skroz, zaista je smiješan za Marka, treba se samo bogu pomoliti da on brzo ozdravi, Grahovac je odigrao solidno iako je na samom početku imao duel u kojem mu je neko razbio glavu..., Stevanović solidno zaista, ali ništa spektakularno... Žara je zadnji put na mjestu desnog beka igrao u pionirima kada još nije ni znao da je on ustvari ljevak, al izgleda da to nezna ni gospodin Marić :(
slabo slabo...8 mjesto :(
TREĆI PUT ČASTIMO

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 20 feb 2010, 18:03

mozda smo skrivali adute,formaciju i akcije od laktaskih spijuna :D

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 20 feb 2010, 18:05

Schlager je napisao/la:mozda smo skrivali adute,formaciju i akcije od laktaskih spijuna :D
hahah...mozda :mrgreen: jesi ti gledao?
TREĆI PUT ČASTIMO

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 feb 2010, 18:05

Nadam se iskreno da sam ja pogriješio i da se meni samo učinilo kako smo loše igrali, ali
Valjda će to biti puno bolje kada sve počne, nadam se da ćemo imati snage da kod kuće sve pobijedimo, a onda je Evropa tu... bem ti, glava me zaboli od njih...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.