Pozdravi tog igrača i reci mu sa mu da ne zaslužuju da dobiju plate za zadnja 2 mjesecaNeutralan77 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 22:16Ok dobio sam info od jednog igraca
RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam sta se ovo desava. Nikakva igra, nikakva zalaganja. Kad se sjetim prosleg ljeta i ovo sad vidim. Pa nebo i zemlja. Sta je ovo? Nije se puno u igrackom kadru promjenilo. Otisli nam radovic i brandao. A mi igramo ko da su nam 10 otisli iz prve postave. Nesto se tu desava. Ima nesto izmedju trenera i igraca…
+1JimmyPage je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:03Ako odigraju i drugo poluvrijeme istim tempom, niko me više ne može ubijediti da odnos između Osima i igrača ne funkcioniše. Igrači su ko trome krave, ne kažem da je otvoreni bojkot ali ne igraju kako mogu.
Ista stvar kao u borcu, Lalatović nije loš trener ali nisu kliknuli.
Ovo je deset puta vise smijesno za nas koji znamo o cemu su Dzemil i Amar pricali na onom prvom rucku
Ti nikad nisi sam i nećeš biti znaj, naprijed Velež le u nove pobjede !

Ti nikad nisi sam i nećeš biti znaj, naprijed Velež le u nove pobjede !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ovdje je potreban potpuni remont ekipe, mnogi su se zasitili, transferi odrađeni katastrofalno. I onda na to sve ovaj raspad u upravi, ne sluti na dobro. To sve na 100 godišnjicu kluba nakon osvajanja kupa.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Svakako da Jure može i treba ući u uži krug kandidata. Ipak, moje skromno i ne toliko bitno mišljenje je da postoje slične ili za mrvicu bolje opcije od Jure. U svakom slučaju,

Sezona 2011/12
Zeljeznicar. Nakon 8 kola deveti na tabeli. Nidje veze igra. Los pocetak sezone
30 kolo. Prvaci.
Ovo je samo los pocetak sezone
ONI TI GA PUSE AMARE !
Zeljeznicar. Nakon 8 kola deveti na tabeli. Nidje veze igra. Los pocetak sezone
30 kolo. Prvaci.
Ovo je samo los pocetak sezone
ONI TI GA PUSE AMARE !
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Jedno od rješenja ako igrači bojkotuju Osima
1. Odbiti svima koji bojkotuju od plate
2. Raskinuti ugovor sa Osimom. Neka pola iznosa snosi klub,a pola igrači iznosom koji im se odbije.
3. Imenovati novog trenera koji preferira moderniji fudbal.
1. Odbiti svima koji bojkotuju od plate
2. Raskinuti ugovor sa Osimom. Neka pola iznosa snosi klub,a pola igrači iznosom koji im se odbije.
3. Imenovati novog trenera koji preferira moderniji fudbal.
Zadnja izmjena: Ado1922, dana/u 30 avg 2022, 21:13, ukupno mijenjano 3 puta.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Tako su picke bojkotoavli i Dudica pa kad su mu odbili ostavku poceli su igrati, treba im **** mater seljacku, a treba i Osima sutnuti. Dudic je imao kredita kod nas.
Ako smo mogli Rahimica otjerati sto je stvarao ovu ekipu i bio 80% zasluzan za igracki kadar zadnje 4 godine. Onda mozemo i Osima oterati!!!
I upravu **** i vama sve **** vas politika i sda i nip u ovoj raspaloj zemlji!! Hasicu digni ovo!
Ako smo mogli Rahimica otjerati sto je stvarao ovu ekipu i bio 80% zasluzan za igracki kadar zadnje 4 godine. Onda mozemo i Osima oterati!!!
I upravu **** i vama sve **** vas politika i sda i nip u ovoj raspaloj zemlji!! Hasicu digni ovo!
-
- Kontakt:
Kako ih nije stid, i igraca i uprave?! mazlumi jedni slavimo 100 godina
Sa kakvom ležernošću lik dade izjavu poslije utakmice.
Kakva hladnokrvnost, on ostaje do kraja ugovora nema šta.
Pomirit se sa sredinom tabele ove sezone i to je to.
A realno i nismo za veće domete sa ovim igračkim kadrom kad pogledaš objektivno
Kakva hladnokrvnost, on ostaje do kraja ugovora nema šta.
Pomirit se sa sredinom tabele ove sezone i to je to.
A realno i nismo za veće domete sa ovim igračkim kadrom kad pogledaš objektivno
-
- Kontakt:
Ma dobro, kako pojedinci ovdje kazu tek pocela sezona, uigrava Amar ekipu bice to dobro
sve vam yebem treba vam svima onaj slauf od sise nabit u supak pa cete igrat i necete bojkotovat
A i ovaj Amar nek pusi qrac vise, sto dalje mu kuca bila
Gdje je onaj Bise levat kaze titula nikad blize s Amarom

A i ovaj Amar nek pusi qrac vise, sto dalje mu kuca bila
Gdje je onaj Bise levat kaze titula nikad blize s Amarom

-
- Kontakt:
Sredina tabele? pa to bi bio uspjeh!
-
- Kontakt:
Kada je riječ o status trenera Amara Osima, Husnić kaže da on za sada sigurno ostaje na klupi.
"Uprava o tome nije razgovarala. Dobri rezultati će trenera sigurno održati, a ako budu loši sigurno je da će doći i ta tema na stol. No, ja mislim da o tome može pričati tek sljedeća uprava kluba. Mislim da se o tome neće raspravljati sigurno do zakazane Skupštine i da je naš trener do tada neupitan", rekao je Husnić .Izjava od jučer.
Bojim se da se bezveze nadamo
"Uprava o tome nije razgovarala. Dobri rezultati će trenera sigurno održati, a ako budu loši sigurno je da će doći i ta tema na stol. No, ja mislim da o tome može pričati tek sljedeća uprava kluba. Mislim da se o tome neće raspravljati sigurno do zakazane Skupštine i da je naš trener do tada neupitan", rekao je Husnić .Izjava od jučer.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Do nove uprave ovim tempom možemo biti zadnji na tabeli nažalost. Tamo nekad u oktobruEspiritosanto je napisao/la: ↑30 avg 2022, 21:19Kada je riječ o status trenera Amara Osima, Husnić kaže da on za sada sigurno ostaje na klupi.
-
- Kontakt:
Ostat ću prijatelj Veleža, ponosni sponzor koliko to budem mogao i to je to. Definitivno odlazim. Jedina želja mi je da završimo stadion, pa bi to onda bio jedan lijep odlazak. Odužilo se sve. Rok koji je stavljen je 3. rujna, ali ja ne očekujem da će se do tada završiti i vrijeme se pokvarilo. No, neka se i probije rok nekoliko dana. Radi se završni sloj. Sutra nam dolazi kontrola iz Nogometnog saveza BiH. Moja predviđanja su da će se sve završiti do 10. rujna, ali to je samo moja prognoza".Ado1922 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 21:20Do nove uprave ovim tempom možemo biti zadnji na tabeli nažalost. Tamo nekad u oktobruEspiritosanto je napisao/la: ↑30 avg 2022, 21:19Kada je riječ o status trenera Amara Osima, Husnić kaže da on za sada sigurno ostaje na klupi.
Velež u posljednjih nekoliko sezona živi svoje najbolje poslijeratne dane, a vodstvo kluba isti napušta.
"Iskreno, mislim da je došlo do 'zamora materijala'. Tu smo već šest godina i radi se manje više u istom sastavu. Predugo je to vrijeme i treba 'svježe krvi'. Predugo je to vrijeme za biti u jednoj tvrtki, a ne u jednom sportskom kolektivu", ističe.
Eto ne znam jesi čitao intervju
I Mostarske kiše kao da su stale
Coulibaly ce nas sam razvalit u ponedjeljak
Nema šanse da ispadnemo, malo realnosti nije na odmet.
Isto tako ova sezona je totalni promašaj već sada.
Istrpit ga do kraja ugovora i onda resetovati stvari, nekim igračima ističu ugovori.. posvetiti ovu sezonu dugoročnim planovima.
Isto tako ova sezona je totalni promašaj već sada.
Istrpit ga do kraja ugovora i onda resetovati stvari, nekim igračima ističu ugovori.. posvetiti ovu sezonu dugoročnim planovima.
-
- Kontakt:
edited
Zadnja izmjena: VictoriasFikret, dana/u 22 sep 2022, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
Bio sam večeras medu rijetkima u Modrici koji je navijao za Velež.
Samo onog morza izbacite na stupu i bice sve dobro.
Do njega je sigurno
Samo onog morza izbacite na stupu i bice sve dobro.
Do njega je sigurno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.