Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Fener ili Galata bi mu bile ok opcije. Lijepo bi se uklopio i u zivot i kulturu tamo.
Ova vijest je pravo sumnjiva, ne bih ja ovome previse paznju pridavao.
Decko jednostavno nece ici nigdje kao ni Dedic. Klubovi traze previse para a ne vrijede.
Decko jednostavno nece ici nigdje kao ni Dedic. Klubovi traze previse para a ne vrijede.
The Star piše da je Crystal Palace u potrazi za obrambenim pojačanjima nakon nedavnog odlaska Joachima Andersena iz Fulhama za milijuna funti. Jedan od kandidata je Ahmedhodžić.
Iste navode ima i Sky Sports, ali pišu i kako će Ahmedhodžić sutra do 11 sati dobiti ponudu Porta.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Porto je jackpot ako ima i 1% šanse, taman iz svog džepa morao pogurat transfer.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Porto je egzotika. Nama treba da naš ključni igrač igra standardno u dobrom timu u Bundesligi ili Serie A.
Porto ako želi Bosanca nek uzme onog iz Casa Pia.
Porto ako želi Bosanca nek uzme onog iz Casa Pia.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Onda bi ga se moralo zvat u repku jer bi NoDi licno Barbareza zvao da imamo igraca u Portu a ne zove ga se.
Ostani Anele na ostrvu, ali predji u najjacu ligu svijeta.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
-
- Kontakt:
Porto, Sporting i Benfica su top evropski klubovi, bolje je to deset puta nego se smucati po nekakvim Evertonima, Ipswichima i sličnoj seljadiji.
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑30 avg 2024, 13:58Porto, Sporting i Benfica su top evropski klubovi, bolje je to deset puta nego se smucati po nekakvim Evertonima, Ipswichima i sličnoj seljadiji.

-
- Kontakt:
E moj Anele, sa 26 godina a ti u championshipu, nevjerovatno. Kalibar za lige 5 davno bio. Tako je kad imas glupe agente kraj sebe.
Benjo 3 puta slabiji igrac ide lagano liga 5 sa 21 godinu a ti sa 26 opet u drugoj ligi.
Benjo 3 puta slabiji igrac ide lagano liga 5 sa 21 godinu a ti sa 26 opet u drugoj ligi.
Eh sad', kao da igra u NK Krivaja pa je to katastrofa. Slažem se, mogao bi biti u mnogo boljem klubu, ali Bože moj, ako ne bude nikakav transfer, neka ostane standardan i nek' se ponovo bore za promociju.Sindikat12 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:37E moj Anele, sa 26 godina a ti u championshipu, nevjerovatno. Kalibar za lige 5 davno bio. Tako je kad imas glupe agente kraj sebe.
Katastrofa. Dedic, Tahirovic, Ahmedhodzic…
Vrati se Markus, sve je oprosteno.
Vrati se Markus, sve je oprosteno.
Jedino da ga neki jaci tim iz Portugala ili Nizozemske spasi...
Kao sto trener reče, drugi dio sezone je mozda bio presudan za njega kada je riječ o boljem transferu.
Kao sto trener reče, drugi dio sezone je mozda bio presudan za njega kada je riječ o boljem transferu.
-
- Kontakt:
Jel ode ovaj negdje? 
Sjeban je totalno ostankom u Championshipu, a tek ce biti sjebaniji kad ga Cecilija sutne, a to je neminovnost.
Fabrizio za siromasne, javi nam gdje ide Benjo...Sindikat12 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:37E moj Anele, sa 26 godina a ti u championshipu, nevjerovatno. Kalibar za lige 5 davno bio. Tako je kad imas glupe agente kraj sebe.

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Izgleda opet neka "fantom" povreda. Kaze Barbarez da je on odlucio napustit pripreme zato što se ne osjeca dobro.
I know my body. - "Anel Ahmedhodzic"
I know my body. - "Anel Ahmedhodzic"

Kakva je povreda u pitanju? Ili opet necim nije zadovoljan?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Boli ga qurac u prijevodu.
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Nisam siguran evo sad na press konferenciji Sergej je rekao da je medicinski tim potvrdio da nije ozbiljna povreda, ali je on ipak insistirao da napusti kamp.
Meni je ovo sve deja vu ko ono okuplanje kad se nije pojavio I ako su iz Shefielda rekli da je zdrav.
Gospodji Ahmedhodzic tesko pada odvajanje od Anela, tako da reprezentativna okupljanja postaju teret za porodicu i bracnu zajednicu.