FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Muller je vec postao jedan od glavnih igraca Bayerna. Kako samo lijepo ubaci Toniju...... Veliki talenat.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bayern poslao Sosu na posudbu u Argentinu
Minhenski Bayern je poslao svog argentinskog nogometaša Josea Ernesta Sosu na posudbu u Estudiantes, klub iz njegove domovine, na posudbu do kraja sezone. Sosa je već treću sezonu započeo u redovima Bayerna, ali nije se uspio nametnuti niti treneru Louisu van Gaalu, kao ni njegovim prethodnicima, te je ove sezone priliku za igru dobio samo šest puta.
24-godišnji Argentinac je izjavio kako će se sljedeće sezone ponovno pokušati vratiti u redove Bayerna.
Minhenski Bayern je poslao svog argentinskog nogometaša Josea Ernesta Sosu na posudbu u Estudiantes, klub iz njegove domovine, na posudbu do kraja sezone. Sosa je već treću sezonu započeo u redovima Bayerna, ali nije se uspio nametnuti niti treneru Louisu van Gaalu, kao ni njegovim prethodnicima, te je ove sezone priliku za igru dobio samo šest puta.
24-godišnji Argentinac je izjavio kako će se sljedeće sezone ponovno pokušati vratiti u redove Bayerna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
vidi sto su se bavarci usutili nakon sjajne predstave na wald stadionu (nije mu sada takvo ime
)
i sami nevjeruju da se ovaj niz moze nastaviti, sve sami skeptici
stuttgarta baciti na noge i onda reci bordou gdje im je granica

i sami nevjeruju da se ovaj niz moze nastaviti, sve sami skeptici

Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko je skepti, ma nemoj da ti ja....geronimo je napisao/la:vidi sto su se bavarci usutili nakon sjajne predstave na wald stadionu (nije mu sada takvo ime)
i sami nevjeruju da se ovaj niz moze nastaviti, sve sami skeptici![]()

Hehehehe, zezam se. ABD Stuttgarta lagano smiriti, uzet im te bodove, i onda dvije domace u ligi plus jedna u LP, u 2-3 sedmice. Poslije tih utakmica se nadam da bi mogli zasjesti napokon na to prvo mjesto.
idemo sada u mercedes grad da uzmemo 3 boda,,i roben ce se prikljuciti u tom potopu svaba,,luka ce da zabije heh krenulo ga napokon,,da da van gal je zbilja forsirao od pocetka millera i badstubera a evo sad decki za 10..
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
- majestic24
- Kontakt:
OBRAMBENI nogometaš bavarskog nogometnog giganta Bayerna, Martin Demichelis, smatra da ima kvalitetu kojom bi mogao pomoći momčadi, ali ono što mu nedostaje je povjerenje trenera momčadi Louisa van Gaala.
"Imam sve potrebno da bih pomogao Bayernu da ostvari dobre rezultate, ali nemam minutažu. Volio bih imati jednak tretman u klubu kao ostali suigrači koji se vraćaju nakon ozljede, ali, za razliku od ostalih, mene mjesto u udarnom sastavu nije čekalo", potužio se napokon oporavljeni centralni branič momčadi koji je morao pauzirati zbog ozljede ligamenata u desnom koljenu.
"Ne shvaćam zbog čega se trener prema meni drugačije odnosi nego prema ostalima. Razočaran sam i ljutit zbog njegovih odluka. Volim Bayern u kojem sam već sedam sezona i učinit ću sve da se vratim u početnu momčad", zaključio je Argentinac.
"Imam sve potrebno da bih pomogao Bayernu da ostvari dobre rezultate, ali nemam minutažu. Volio bih imati jednak tretman u klubu kao ostali suigrači koji se vraćaju nakon ozljede, ali, za razliku od ostalih, mene mjesto u udarnom sastavu nije čekalo", potužio se napokon oporavljeni centralni branič momčadi koji je morao pauzirati zbog ozljede ligamenata u desnom koljenu.
"Ne shvaćam zbog čega se trener prema meni drugačije odnosi nego prema ostalima. Razočaran sam i ljutit zbog njegovih odluka. Volim Bayern u kojem sam već sedam sezona i učinit ću sve da se vratim u početnu momčad", zaključio je Argentinac.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma Micha je jednostavno nervozan, poslije duzeg odsustovanja sa terena zeli igrati. Ovaj ga lagano uvodi u tim, sto je i normalno, medjutim Martina vec hvata nervoza da nece izgubiti standardno mijesto u ekipi.
Posto su nam stoperi koliko-toliko na visini zadatka, sumnja je opravdana. Ali mali Holger je u pionirima igrao poziciju zadnjeg veznog, tako da me nebi cudila ta transformacija. Uostalom, i Demichelis moze igrati tu ulogu 6-tice i to vrlo dobro. Ja ne znam dobrog odbrambenog argentinskog igraca
Stuttgart pod velikim pritiskom, izgube li, tesko sta moze spasiti Markusa. Bayern sa pobjedom mirno docekuje Bordo, kojeg MORA pobijediti da bi ostao u trci da dalji plasman.
Iako je krenulo Klosea pa hajmo reci i Tonija, ja bih bacio u vatru Gomeza da sav svoj gnjev iskali na ekipu za koju je do jucer igrao
Posto su nam stoperi koliko-toliko na visini zadatka, sumnja je opravdana. Ali mali Holger je u pionirima igrao poziciju zadnjeg veznog, tako da me nebi cudila ta transformacija. Uostalom, i Demichelis moze igrati tu ulogu 6-tice i to vrlo dobro. Ja ne znam dobrog odbrambenog argentinskog igraca

Stuttgart pod velikim pritiskom, izgube li, tesko sta moze spasiti Markusa. Bayern sa pobjedom mirno docekuje Bordo, kojeg MORA pobijediti da bi ostao u trci da dalji plasman.
Iako je krenulo Klosea pa hajmo reci i Tonija, ja bih bacio u vatru Gomeza da sav svoj gnjev iskali na ekipu za koju je do jucer igrao

Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Danas jedna vrlo teska i vrlo vazna utakmica. Pobjeda bi bila odlicna, jer u naredna 2 kola smo domacini. Vec vidim veliku sansu da se dodje do prvog mjesta. Nadam se da ce ponoviti igru kao protiv Eintrachta u kupu, i da ce se doci do ta 3 boda.
Edit: evo Schalke mora poceti rasprodavati igrace, kako pisu pojedini medije, tako da je Rafinha blizu, barem tako ocekujem.

Edit: evo Schalke mora poceti rasprodavati igrace, kako pisu pojedini medije, tako da je Rafinha blizu, barem tako ocekujem.

- rob do bagro
- Kontakt:
vrlo teska utakmica sa Stuttgartom...vazna utakmica kako za jedne tako i za druge...stuttgart ako izgubi babbel leti napolje 100%...tako da ce biti vrlo zanimljivo,nadam se pobjedi nasoj naravno 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Bayern-Stuttgart 0:0...i sta sad da napisem 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- moustapha
- Kontakt:
Ma nista se ne moze napisati, jer se jako malo toga dogodilo. Utakmica je bila u najmanju ruku patnja za gledanje i jos plus problemi sa prijenosom na ESP2. Nadam se da ce protiv Bordoa biti puno bolje, jer ovakva igra i ne donosi sigurnost.
#divovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jedna izuzetno teka utakmica, sto se znalo i prije njenog pocetka. Taman kad smo zatresli mrezu, ono ofsajd. Tymo najbolji danas uz odbrambeni dvojac stopera. Moglo je i bolje, ali sta je tu je. Kad znamo da je HSV prosuo bodove kuci, mozemo biti i zadovoljni ovim bodom, iako opet kazem, prvo mjesto bi bilo isuvise blizu da smo danas trijumfovali. Ocekujem pobjedu Schalkea protiv Leverkusena, pa da se malo na vrhu zakomplikuje.
Opa, Bajram! Seceru brate, sve najbolje!

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Kakvo je ovo okupljanje ovdje? 

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
- NoName
- Kontakt:
Nisam došao ovdje da sa vama dijelim tugu zbog nekoliko loših rezultata vašeg bayerna i mog wolfsburga nego samo da **** sve na kamaru eurosportu 2 bundesliga koji bi se komotno mogao zvati i eurosport 2 bayerntv. Zadnjih 7-8 kola svaki put prenosi bayern a truhle utakmice do bola.
Izvinite braćo, Allahimanet!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije ba zadnjih 7-8, nego do sad sve utakmice koje je Bayern igrao ES2 je prenosio. Sta ces kad je svaka njihova utakmica derbi.NoName je napisao/la:Nisam došao ovdje da sa vama dijelim tugu zbog nekoliko loših rezultata vašeg bayerna i mog wolfsburga nego samo da **** sve na kamaru eurosportu 2 bundesliga koji bi se komotno mogao zvati i eurosport 2 bayerntv. Zadnjih 7-8 kola svaki put prenosi bayern a truhle utakmice do bola.

Ma iskreno receno,ove sezone bi trebali zabraniti salataru bilo kome.omerbavarac je napisao/la:Jedna izuzetno teka utakmica, sto se znalo i prije njenog pocetka. Taman kad smo zatresli mrezu, ono ofsajd. Tymo najbolji danas uz odbrambeni dvojac stopera. Moglo je i bolje, ali sta je tu je. Kad znamo da je HSV prosuo bodove kuci, mozemo biti i zadovoljni ovim bodom, iako opet kazem, prvo mjesto bi bilo isuvise blizu da smo danas trijumfovali. Ocekujem pobjedu Schalkea protiv Leverkusena, pa da se malo na vrhu zakomplikuje.
Svi kljakavi da kljakaviji nemogu biti.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
moram reci da je Bayern skroz los a tako mislim i za komplet bundes ligu...na niske grane je pao gigant iz bavarske ...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Razočaran 

- reds_forever
- Kontakt:
nit' Liverpoolu ide dobro,nit' bayernu ...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.