Bogami nije lahko u Interu biti u prvoj, to najbolje znaju Jovetić, Shaqiri, Gabigol, Banega, Kondogbia...Sissoko je napisao/la:Nije to inter da svaka shusha moze odmah igrat u prvoj.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- _forzamilan_
- Kontakt:
Raja gdje gledate utakmice, neka stranica sa linkovima ali ne sopcast, istekao mi cs pa dok produzim? Hvala.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
Eto ti u PP_forzamilan_ je napisao/la:Raja gdje gledate utakmice, neka stranica sa linkovima ali ne sopcast, istekao mi cs pa dok produzim? Hvala.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Ja igraca braco dragaBiscione je napisao/la:Bogami nije lahko u Interu biti u prvoj, to najbolje znaju Jovetić, Shaqiri, Gabigol, Banega, Kondogbia...Sissoko je napisao/la:Nije to inter da svaka shusha moze odmah igrat u prvoj.

Milan,Milan VAFFANCULO!!!
Ori se u po Milana. Hvala ARMADA!
Ori se u po Milana. Hvala ARMADA!

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Znao sam da ce milan dati gol za pobjedu,bolja je to ekipa od Rijeke,nema se tu sta pricati.
Joj zalosti , na sto je Milan spao da se vako raduje protiv Rijeke 

pa jel treba da plaču? 
ali činjenica je da ovo ništa ne valja, montela je noga ako narednih par utakmica kiksne.

ali činjenica je da ovo ništa ne valja, montela je noga ako narednih par utakmica kiksne.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
:mrgreen:dinoo je napisao/la:Znao sam da ce milan dati gol za pobjedu,bolja je to ekipa od Rijeke,nema se tu sta pricati.
Rece neko ciji klub su prošle sezone sramotile i slabije ekipe od Rijeke. Da se razumijemo i meni je krivo sto dadose gol jer nismo ni remi zasluzi. Ovako je jocker dobio na vremenu.
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Mislim da milan,ako uigra malo odbranu, moze dobiti Rijeku i u gostima!
Meni je drago sto su gvna pobijedila. Ostat ce ublehas jos uvijek na klupi. Zelim mu da ostane barem do kraja sezone. 
P.S. I najbolji stoper na svijetu dominira.

P.S. I najbolji stoper na svijetu dominira.

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- IlCapitano
- Kontakt:
Realno ništa lošija odbrana od Juventusove.dinoo je napisao/la:Mislim da milan,ako uigra malo odbranu, moze dobiti Rijeku i u gostima!

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BuffonGigi
- Kontakt:
Bonucci grmi kako igra, sacuvat ne moze ni stolicu pod sobom.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Re: RE: Re: Serie A
Prosjecan igrac koji je profitirao od sistema. Uvijek su mi Barzagli i Chielini bili bolji.BuffonGigi je napisao/la:Bonucci grmi kako igra, sacuvat ne moze ni stolicu pod sobom.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sutra da odu Brazalji i Kjelini ista bi priča bila i za njih.Ko vas ne zna skupo bi vas platio.Uostalom jedine dvije ozbiljne utakmice ove sezone Juve je primio 6 komada.A nije da nisu plivali i protiv Genoe.Neka nama Bonuccija prevaranta, ne bunimo se.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Polq njih ste i vi ganjalijelle je napisao/la:Ja igraca braco dragaBiscione je napisao/la:Bogami nije lahko u Interu biti u prvoj, to najbolje znaju Jovetić, Shaqiri, Gabigol, Banega, Kondogbia...Sissoko je napisao/la:Nije to inter da svaka shusha moze odmah igrat u prvoj.

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Rijetko je koji igrac u tako kratkom periodu razotkriven kao Bonucci.BuffonGigi je napisao/la:Bonucci grmi kako igra, sacuvat ne moze ni stolicu pod sobom.
Kakav levat.
Ovamo nesto prica ..."ja sam Pirlo"

jelle je napisao/la:Ja igraca braco dragaBiscione je napisao/la:Bogami nije lahko u Interu biti u prvoj, to najbolje znaju Jovetić, Shaqiri, Gabigol, Banega, Kondogbia...Sissoko je napisao/la:Nije to inter da svaka shusha moze odmah igrat u prvoj.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.