http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110106115
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dakle moze, e sad sta je ne znamo. Dobijanje lopti sigurno nije jer ih dobije jako puno po utakmici...Grbavica moj zivot je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ti očito imaš nešto protiv mene ?Omar500 je napisao/la:Kud nije Amar prije godinu dana uzeo Voju Ubiparipa umjesto Lazille. Ma dobar je i Lazo, ali mora to bolje malo![]()
Mada, kad bolje promislim, i nema nekog napadača iz naše lige koji bi Lazu mogao zamijeniti, a da smo spremi priuštiti njegove usluge. Ako ima, neka me neko ispravi...
Hajde Lazare, Hajde Lazare...Popović Lazar je napisao/la: Ti očito imaš nešto protiv mene ?
Ako ces realno sto se tice nase lige vala i nema niko koga bi doveo a da bi bio pojacanje po okolnim zemljama bi se nsto dali i pronaci ali to je opet rizik kako ce se naviknuti ovdje i sta evo recimo slobodan je igrac a trebao bi biti kvalitetan: http://www.transfermarkt.co.uk/en/emanu ... 29234.html nemoras odmah na ubiparipa zapucatOmar500 je napisao/la:Kud nije Amar prije godinu dana uzeo Voju Ubiparipa umjesto Lazille. Ma dobar je i Lazo, ali mora to bolje malo![]()
Mada, kad bolje promislim, i nema nekog napadača iz naše lige koji bi Lazu mogao zamijeniti, a da smo spremi priuštiti njegove usluge. Ako ima, neka me neko ispravi...
ellaxaz je napisao/la:Hajde Lazare, Hajde Lazare...Popović Lazar je napisao/la: Ti očito imaš nešto protiv mene ?![]()
Ima još "materijala" u jelen ligi, u klubovima koji su se približili stečaju, al' ako se za nekoga igrača javno zainteresujemo, ne gine mu Olimpikpile87 je napisao/la:Ako ces realno sto se tice nase lige vala i nema niko koga bi doveo a da bi bio pojacanje po okolnim zemljama bi se nsto dali i pronaci ali to je opet rizik kako ce se naviknuti ovdje i sta evo recimo slobodan je igrac a trebao bi biti kvalitetan: http://www.transfermarkt.co.uk/en/emanu ... 29234.html nemoras odmah na ubiparipa zapucatOmar500 je napisao/la:Kud nije Amar prije godinu dana uzeo Voju Ubiparipa umjesto Lazille. Ma dobar je i Lazo, ali mora to bolje malo![]()
Mada, kad bolje promislim, i nema nekog napadača iz naše lige koji bi Lazu mogao zamijeniti, a da smo spremi priuštiti njegove usluge. Ako ima, neka me neko ispravi...![]()
[youtube][/youtube]
Drug ja bi volio da si u pravu,ali ovo rekla kazala je samo rekla kazala.Ja i ti u kafu da od toga ništa neće biti.strumf je napisao/la:danas mi jedan haver, koji je jako blizak klubu i sigurno ga svi znate rece da u Zelju vjerovatno tj 99% dolaze tri strasna igraca....Admir Vladavic, Vukelja i jedan zadnji vezni koji ako dodje mislim da nam pehar prvaka mogu donijet na potpisivanju njegovog ugovora....na zalost ne smijem reci o kome se radi al vjerovatno ce se ubrzo procut
Hamo hocemo li u kg janjetineHamo je napisao/la:Drug ja bi volio da si u pravu,ali ovo rekla kazala je samo rekla kazala.Ja i ti u kafu da od toga ništa neće biti.strumf je napisao/la:danas mi jedan haver, koji je jako blizak klubu i sigurno ga svi znate rece da u Zelju vjerovatno tj 99% dolaze tri strasna igraca....Admir Vladavic, Vukelja i jedan zadnji vezni koji ako dodje mislim da nam pehar prvaka mogu donijet na potpisivanju njegovog ugovora....na zalost ne smijem reci o kome se radi al vjerovatno ce se ubrzo procut
Špicalech je napisao/la:izgleda da ce nam Anderleht doci povodom rodjendana u toku ove godine kada njima bude odgovaralo. prico Cviko sa trenerom Andrelehta i on je pristo, ali ce uskoro i poslati zvanicni poziv iz kluba.
ne prizivaj malene, valja ih tjerat kad dodjunermin_TM je napisao/la:sve ovo sto se desava je previse dobro... Gdje su komsije da baksuziraju ne mogu ja ovo vise trpit![]()