Masivni tipovi :Emir ZENICA je napisao/la:To to,samo u kost.Daj nam nesto za vecerasharry_90 je napisao/la:Emire idemo jace idemo ludjee... masivnost djeluje na mene![]()
Equidad - Bogota 2
Breidablik - KR Reykjavik 2 1/2
Fram - Keflavik 1 1/1
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Masivni tipovi :Emir ZENICA je napisao/la:To to,samo u kost.Daj nam nesto za vecerasharry_90 je napisao/la:Emire idemo jace idemo ludjee... masivnost djeluje na mene![]()
Eh to brate,ovo se mora ispratiti.harry_90 je napisao/la: Masivni tipovi :
Equidad - Bogota 2
Breidablik - KR Reykjavik 2 1/2
Fram - Keflavik 1 1/1
Bravo majstore.harry_90 je napisao/la:Emire idemo jace idemo ludjee... masivnost djeluje na mene![]()
hvalaaaWilly je napisao/la:Bravo majstore.harry_90 je napisao/la:Emire idemo jace idemo ludjee... masivnost djeluje na mene![]()
Citizen-X je napisao/la:
dobar tip je i Arvidsson po 1.85.
Fram-Keflavik 1p X 2,10dr.van nostrand je napisao/la:
Lahti-Haka 1p X 2,20
Jonkopings-Landskrona X 3,00
Totalni promasaji..mora se nekad i fulatpintol_TM87 je napisao/la:Ljungskile vs Degerfos @ oba tima NE daju gol , kvota 2
Molde vs Ham-Kam @ iznenadjenje x2 , kvota 3.6
Hajd rekoh da ih sad razdvojim da mi se ne ponovi ranija greska...dr.van nostrand je napisao/la:
Fram-Keflavik 1p X 2,10
Valur-Akranas X 3,10
to je tacno ali uniformisano kladjenje meni je vrlo rijetko kad islo sto se mene tice.hodža je napisao/la:nešto kontam sad...sve utakmice 1/4 finala će biti tvrde, neizvjesne...niko neće glavom bez obzira srljati jer tu su i produžetci, penali...
nije ni malo loša kvota na sve 4 tekme 0-2 gola...a može se probati i 0-1 gol, ali kombinovati po 2 para na listiću jer su kvote dosta veće nego na 0-2 gola..
šta mislite ?
bolje je ukombinovati 0:0 ili 1:0hodža je napisao/la:nešto kontam sad...sve utakmice 1/4 finala će biti tvrde, neizvjesne...niko neće glavom bez obzira srljati jer tu su i produžetci, penali...
nije ni malo loša kvota na sve 4 tekme 0-2 gola...a može se probati i 0-1 gol, ali kombinovati po 2 para na listiću jer su kvote dosta veće nego na 0-2 gola..
šta mislite ?
Jebdr.van nostrand je napisao/la:
Coritiba-Sao Paulo obje ekipe zabijaju 1,70
Houston Dynamo-Toronto 3+ 1,70
šta's to igr'o ?Titova-Juga je napisao/la:Hajmo Česi
Citizen-X je napisao/la:šta's to igr'o ?Titova-Juga je napisao/la:Hajmo Česi
alahumezalij benzinomTitova-Juga je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:šta's to igr'o ?Titova-Juga je napisao/la:Hajmo Česi
X2 tata...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.