Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Marcha jest dijete Juvea, i pravi Juventino, al' da se ne lazemo i budemo realni on ne vrijedi 40mil eura koliko daje glupi Rus.... i obavezno to treba prihvatiti, jer nikad vise neces dobiti takvu ponudu.... A te pare iskoristiti za dovodjenje Jovetica (naravno jos malo dodati iz planiranog budzeta za njegovo dovodjenje tj. 20mil + jos recimo 5) i za nekog veznjaka od 15-20 mil (naravno samo da nije Britanac, jer su oni krampe samo takve) koji nije puno slabiji i kojem nece smetati klupa ili borba za jednu od 3 pozicije u vezi....
Ovo pisem iz razloga jer imamo Pogbu koji je vec sada bolji igrac, a i Asamoah moze uvijek uskociti na tu poziciju, a jos pritom i on nije nista slabiji igrac od doticnog....
Od prodaje ostalih krampi tipa Quagsa, Cigle i sl. kojih cemo se rijesiti namaknuti lovu za Kolarova (naravno za manju platu nego sto sad igra) ili nekog dr. lijevog beka, jer nam na toj poziciji za neki veci iskorak i treba cisti i kvalitetni LWB jer je Asamoah vezni, mada je i on odigrao perfektno na toj poziciji....
Ako dovedemo Jovetu odmah prodati ili Vucinica ili Giovinca, sasvim je svejedno, mada je meni iskreno Mirko drazi igrac, al' brate onako kur.cevito se ne moze igrati.... Jednu utakmicu WC, a 3-4 pusargija totalna.... Seba je ionako haman propao..... Pa mi nece tesko pasti njegova eventualna prodaja....
Ovo pisem iz razloga jer imamo Pogbu koji je vec sada bolji igrac, a i Asamoah moze uvijek uskociti na tu poziciju, a jos pritom i on nije nista slabiji igrac od doticnog....
Od prodaje ostalih krampi tipa Quagsa, Cigle i sl. kojih cemo se rijesiti namaknuti lovu za Kolarova (naravno za manju platu nego sto sad igra) ili nekog dr. lijevog beka, jer nam na toj poziciji za neki veci iskorak i treba cisti i kvalitetni LWB jer je Asamoah vezni, mada je i on odigrao perfektno na toj poziciji....
Ako dovedemo Jovetu odmah prodati ili Vucinica ili Giovinca, sasvim je svejedno, mada je meni iskreno Mirko drazi igrac, al' brate onako kur.cevito se ne moze igrati.... Jednu utakmicu WC, a 3-4 pusargija totalna.... Seba je ionako haman propao..... Pa mi nece tesko pasti njegova eventualna prodaja....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- IlPrincipino
- Kontakt:
40 miliona za Claudia? 

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- sanelmasetic
- Kontakt:
Ja bi jos prodo Matrija, Kvagliarelu i Gio ili Vucka, za te pare kupio Jovetica i to bi bilo to sto se tice transfera ovo ljeto.. Skripalo je u napadu i tu se trevalo
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
- sanelmasetic
- Kontakt:
Jeste dosadili sa tim Jovetićem, možemo samo prosuti dobru cifru na njeg,teško da možemo dobiti.Najviše što bi mogli dobiti je da bljesne jednu polusezonu. Ja bih Jovetića prekrižio 
Ogbonna dolazi u ponedjeljak - 8 miliona+50%Immobilea
Vjerovatno ce predstavljanje biti u utorak,kada ce se predstaviti i Llorente
I još jedan trač: Tevez kupio kuću blizu Buffonove
Ako će se već Marchisio prodavati, krenuti po Verattija ili nekog WC veznjaka,jer nam treba jedan takav.Ali samo bih prihvatio ponudu 40+ . Marchisiu se zahvaliti za sve,ali realno sa igračima tipa njega ne može se osvojiti LP.Mada,eto opet kazem ne vjerujem da će ga prodati.
Unovčiti Quagliarelu,Mela,Zieglera i Vučinića. Matrija i Gia ostaviti, ne znam šta vam je za tu lijevu poziciju, gdje imaš Asamoaha,Pelusa,nekad mogu Caceres i Chielini + Giack koji je pokazao da može igrati bočnog.
No sikiriki

Ogbonna dolazi u ponedjeljak - 8 miliona+50%Immobilea
Vjerovatno ce predstavljanje biti u utorak,kada ce se predstaviti i Llorente
I još jedan trač: Tevez kupio kuću blizu Buffonove

Ako će se već Marchisio prodavati, krenuti po Verattija ili nekog WC veznjaka,jer nam treba jedan takav.Ali samo bih prihvatio ponudu 40+ . Marchisiu se zahvaliti za sve,ali realno sa igračima tipa njega ne može se osvojiti LP.Mada,eto opet kazem ne vjerujem da će ga prodati.
Unovčiti Quagliarelu,Mela,Zieglera i Vučinića. Matrija i Gia ostaviti, ne znam šta vam je za tu lijevu poziciju, gdje imaš Asamoaha,Pelusa,nekad mogu Caceres i Chielini + Giack koji je pokazao da može igrati bočnog.
No sikiriki

Ja te volim, volim Željo..
- Burberry46
- Kontakt:
Nama je sad prioritet lijevi bek koji zna dobro centrirati i koji je prodoran, da salje lopte u sesnaesterac za Llorentea, Teveza!
1946
- Trequartista
- Kontakt:
A ja ne znam gdje ste čuli uopšte za tu ponudu od 40 miliona, na TuttoJuve nema ništa o tome.
Conte ga sigurno neće prodati, tako da se ne sikiram previše.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!
ne treba da ima na tuttojuve da bi bilo istina.Trequartista je napisao/la:A ja ne znam gdje ste čuli uopšte za tu ponudu od 40 miliona, na TuttoJuve nema ništa o tome.![]()
Marca kaze da cemo Llorentea predstaviti u utorak u 16:00

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Claudio Marchisio.
U sezoni 08/09 odigrao 24 utakmice i postigao 3 gola od kojih su dva rijesila derbije sa Napolijem i Fiorentinom. U sezoni 09/10 odigrao 28 utakmica, postigao 3 gola (jedan protiv intera za pobjedu). U sezoni 10/11 odigrao 32 utakmice i postigao 4 gola. Dakle bio je uz klub u najtezim momentima, iako vjerujem da je mogao otici negdje s obzirom na potencijal.
Sezona 11/12 dolazi Conte i vecinom se igrao sistem 4-3-3, te nesto kasnije 3-5-2. Marchisio odigrao 36 utakmica i postigao 9 golova (u pobjedama protiv Milana, Rome, Fiorentine i intera). Veci dio sezone bio najbolji strijelac tima. U ovoj sezoni je pokazao da je iz potencijala izrastao u klasu, te postao jedan od najboljih box to box igraca na svijetu. U sezoni 12/13 odigrao 29 utakmica i postigao 6 golova (oba puta u derbijima sa Torinom). Treba uzeti u obzir da je Conte zadnjih 5-6 utakmica eksperimentisao sa formacijom koja mu ocigledno nije odgovarala.
Juventus ne bi bio Juventus bez Marchisia i samo uprava zedna novca bi pristala na 40 mil € za ovako zahvalnog i kvalitetnog igraca koji zivi za Juve!
U sezoni 08/09 odigrao 24 utakmice i postigao 3 gola od kojih su dva rijesila derbije sa Napolijem i Fiorentinom. U sezoni 09/10 odigrao 28 utakmica, postigao 3 gola (jedan protiv intera za pobjedu). U sezoni 10/11 odigrao 32 utakmice i postigao 4 gola. Dakle bio je uz klub u najtezim momentima, iako vjerujem da je mogao otici negdje s obzirom na potencijal.
Sezona 11/12 dolazi Conte i vecinom se igrao sistem 4-3-3, te nesto kasnije 3-5-2. Marchisio odigrao 36 utakmica i postigao 9 golova (u pobjedama protiv Milana, Rome, Fiorentine i intera). Veci dio sezone bio najbolji strijelac tima. U ovoj sezoni je pokazao da je iz potencijala izrastao u klasu, te postao jedan od najboljih box to box igraca na svijetu. U sezoni 12/13 odigrao 29 utakmica i postigao 6 golova (oba puta u derbijima sa Torinom). Treba uzeti u obzir da je Conte zadnjih 5-6 utakmica eksperimentisao sa formacijom koja mu ocigledno nije odgovarala.
Juventus ne bi bio Juventus bez Marchisia i samo uprava zedna novca bi pristala na 40 mil € za ovako zahvalnog i kvalitetnog igraca koji zivi za Juve!
Zadnja izmjena: caseres, dana/u 29 jun 2013, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Bravo care. Podcjenujete Marchu.
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
I veći i bolji su odlazili iz Juvea tako da se ne sikirikim previše... 40 milki bi moglo pokriti
Llorente + Ogbonna u ponedjeljak tigar likes this...
još kad bi recimo Lulić sletio podno JuveArene

Llorente + Ogbonna u ponedjeljak tigar likes this...
još kad bi recimo Lulić sletio podno JuveArene

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Ja stvarno volim Marchisia kao djete Juventusa ali 40 milona se ne odbija ipak tesko ce neko ponuditi kasnije tu cifru ali vidjet cemo
Edit: Marotta poslao ponudu Cityu za Kolarova posudba 1,5 miliona i pravo otkupa na kraju sezone 5,5 miliona jos uvijek se ceka odgovro Citya na ovu ponudu
Edit: Marotta poslao ponudu Cityu za Kolarova posudba 1,5 miliona i pravo otkupa na kraju sezone 5,5 miliona jos uvijek se ceka odgovro Citya na ovu ponudu
joj marote kraljaYucca je napisao/la:Ja stvarno volim Marchisia kao djete Juventusa ali 40 milona se ne odbija ipak tesko ce neko ponuditi kasnije tu cifru ali vidjet cemo

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ma tesko ce to biti prihvaceno s obzirom da ga oni cijene vise i da zele kes odmah. Ali vrijedi pokusati 

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
-
- Kontakt:
Jovetić nam je apsolutno nepotreban, te pare treba dati na neko jako desno krilo i ako se mogne na lijevog beka.
Prodamo Marchu 40 mil. + 30 mil. od Jovetića
Možemo dovesti strašne igrače.
Prodamo Marchu 40 mil. + 30 mil. od Jovetića

- Sarajevo1946
- Kontakt:
Nije nepotreban, Jo-Jo je baš ono što nam treba. Secunda punta, može i na krilu odigrati kvalitetno u 4-3-3 recimo lijevo, Tevez desno i Llorente isturen. Zna podvaliti, zna zabiti, to nama treba...
Evo spominje se da nam Kolarov na posudbu dolazi, valjalo bi.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
-
- Kontakt:
Ne valja Tevez desno, on treba lijevo, sredina Llorente, a desno neka isto igračina. Jovetić nije desno krilo, a zašto davati 30 miliona za igrača koji će sjediti na klupi.
Sarajevo1946 je napisao/la:Nije nepotreban, Jo-Jo je baš ono što nam treba. Secunda punta, može i na krilu odigrati kvalitetno u 4-3-3 recimo lijevo, Tevez desno i Llorente isturen. Zna podvaliti, zna zabiti, to nama treba...
Slazem se za Jovetica apsolutno i sigruno ga Conte vidi kao tu secunda punta a Conte insistira na njegovom dovodenju

- Sarajevo1946
- Kontakt:
Stevan je rijetko kompletan igrač. Sve ima, obje noge koristi, glavom zna isto, tehniku, solidnu brzinu, pregled, instikt za gol, lucidnost... najbliži ADP po karakteristikama.... Nažalost, povrede tu igraju bitnu ulogu, ali njemu su tek 23.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- L'Avvocato
- Kontakt:
XSarajevo1946 je napisao/la:Stevan je rijetko kompletan igrač. Sve ima, obje noge koristi, glavom zna isto, tehniku, solidnu brzinu, pregled, instikt za gol, lucidnost... najbliži ADP po karakteristikama.... Nažalost, povrede tu igraju bitnu ulogu, ali njemu su tek 23.
Pa još i njega kad bi doveli to bilo epsko svršavanje po Seriji A. Izdominirali bi opasno, iako i sad imamo daleko najkompletniju ekipu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.