Ne znam vala da ti budem iskren , kao mlad sam popušio priču o heroju koji je pobjedio rak i ispisao historiju sa 7 uzastopnih Tour de FranceaAshburtonG je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:35Smijesni su fakat. Mislim, razumijem ih, jer moraju da nekako opravdaju Novakov neuspjeh, inace se mogu pozdravit sa intervjuima i(li) eventualnim gostovanjima u podkastu.Finn je napisao/la: ↑06 jun 2022, 23:31Al cuj kao plese po tankoj liniji sa tabletama i injekcijama. Pa svi plesu, logicno da ce uzeti ono sto je najbolje i najjace, a da je legalno. Eto Nole to ne bi radio na njegovom mjestu, on bi se zrakom lijecio.
Vjerovatno ovo rade da ispostuju tu ravnozemljasko-plandemijsku publiku, koja je ogromna na Balkanu. Pa eto, malo jace pojacaju pricu da nesto uzima, pa potiho dodaju da vjeruju kako je legalno, ali nisu doktori.![]()
Visko je bio i ok do prije mjesec ili dva, ali i on je poceo da se pridruzuje Govedarici u ovim bljuvotinama. Ko god misli da se top 500 tenisera ne lupa svim mogucim vitaminima, suplementima, on ne razumije napore profesionalnog sporta. Pa pola njih se tokom oporavka od povreda, uz dozvolu doktora i federacije za koju nastupaju, lupa kortikosteroidima. To je sasvim normalna terapija. Pa random ljudima se daju kortikosteroidi za brzi oporavak, a da ih ne dobijaju ljudi koji 20 godina isporucuju nadljudske napore.
Kaze, da li je farmacija opet pobijedila sport?![]()
Srbijanci su fakat emancipovani od realnosti.

Nakon toga sve mi je malo sumnjivo ... E sad ne mora Nadal biti meta , ali eto običnom čovjeku servira se priča kako mu je svaki naredni meč zadnji , kako stopalo samo što nije otpalo , na štakama hoda , a na terenu leti

Idealno za svakakve priče , mada i on sam je kriv najviše , ali mislim da je to bio dio njegove taktike što je skroz legitimno .