Evo nekih mojih danas :
Janowicz-Kudla 1 1,45
Poljak sjajno servira,sto je ovdje na travi najvaznije.Kudla je "vjeciti" americki talenat,momak u kojeg su dosta ulozili,ali on do sada nije pokazao ni 3% svog potencijala,i mislim da danas ne moze na tri dobijena seta portiv Janowicza,jer jako ce tesko doc do breaka,a ni sam nije neki sjajan server.
Tomik-Fognini (2,5) 1 1,50
Bernard je sjajan na travi,to je pokazao i prosle godine,kao i pocetkom ove sjajnim partijama u DC protiv Svicarske.U Halleu je imao odredjeni problema,i predao je mec kasnijem osvajacu Haasu,ali na ovaj turnir je dosao 100% fit.Sto se tice Fabia rijec o klasicnom Talijnskom igracu,jaki voli da igra na sljaci i ona mu najbolje lezi,i mislim da na travi ne moze i ne bi smio da stvare probleme Tomiku.
G.Muller-A.Falla (1,5) 1 1,45 (a moze komotno i vise

)
Luksemburzanin je sjajan server,to mu je glavni dio igre,i to mu je sasvim dovoljno na travi.Momak je svoj vrhunac imao na UO prije par godina,i od tada se drzi tu negdje izmedju 50-100 mjesta,na granici izmedju Challangera i Toura.Kao sto sam rekao sjajno servira,i sjecam se njegovog meca prosle godine na Wimbledonu kada je bio blizu da otkine set i Nadalu,jer mu je skoro nemoguce napraviti break.Sa druge strane imamo Kolumbijca,koji kao i svaki juznoamerikanac,igra sjajno na sljaci,i ne moze danas napraviti probleme Mulleru.
Mozete jos pokusati : Istomin 1,Zopp OVER,D.Brown 1 i Sweeting 1