Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Bild su vise novine neozbiljne za glup narod, ali Sport Bild bi uvijek uzimao za ozbiljne. Njihove informacije su vecinom dobre, tako i pred transfer u City.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Suplje price, nista od toga. Kao izvor ove vijesti navode da im je neko blizak Dzeki rekao da bi se odrekao veceg dijela plate. Nemaju o cemu pisati, pa opet osvjezili ovu pricu.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Bošnjo da se odrekne kakvog primanja

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
je l' @romanista elaborirao zašto će Negredo početi tekmu večeras, a Džeko na klupu? 

Jeste, na jednoj od prethodnih stranica. Uglavnom, sve je do Negreda, ako se on osjeti ugroženim, slagat će trenera da je 100% spreman i igrat će. Eto, u kratkim crtama.Chinaglia je napisao/la:je l' @romanista elaborirao zašto će Negredo početi tekmu večeras, a Džeko na klupu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Dzeko je u ovom slucaju totalno majoriziran i trebao bi potraziti savjet u jednom od tri naroda Bosne i Hercegovine
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Romanista10
- Kontakt:
Ko je sve fulao zivota ti tvogVirtu4l je napisao/la:Znači Negredo se pita, ništa Džeko, ništa Pellegrini? Obzirom da si do sada sve fulao, nadam se da ćeš nastaviti u tom ritmu.Romanista10 je napisao/la:Nije ni Negredo naivan. Ako kaze da je 100% fit on ce vjerovatno poceti. Pogotovo jer je moguce da protiv Chelsea, Pellegrini proba 4/5/1 sa samo Aguerom. Kao generalku za Barcelonu.

I DA vjerovao ti to ili ne. Ja ( i jos MNOGO njih na ovom forumu ) mislim da zbog vise stvari ( da ne duljim ) Negredo ima trenutno malu prednost pred Dzekom kao starter u jacim utakmicama. To je cak i tebi jasno. Glavna razlika u nasim misljenjima je sto si ti ubjedjen da je to iskljucivo Dzekina " krivica" . A ja mislim da je na njegov status uticalo vise faktora, pa i pomalo sreca/nesreca. I da vjerovao ti to ili ne. Podatak dali je Negredo 100% spreman ili ne itekako utice dali ce poceti tekmu. Kao i njegov osjecaj dali je 100% fit.
I DA Chelsea je lako moguce da mu bude generalka za Barcu i da pocne kao prvu domacu utakmicu dosada sa 4/5/1 ( vjerovatno samo Aguero ). Cisto sumnjam da ce ici na Barcu u 4/4/2. Sta ti tu nije jasno ??
Mani se ti mene strucnjace. hehe

- Romanista10
- Kontakt:
Kako god bilo. Poceo Dzeko ili ne. Pamet u glavi i zabi koji gol. Makar igrao zadnjih 10 min. Da postavi matorca Pellea na slatke muke.
Sumnjam da ce Negredo zabiti puno u gostima, ako bude i jedan.
A ako pocne Dzele od pocetka. Onda samo opustenoooooooooo i neka prati Aleksove projektile. Za koji easy tap-in. A poslije toga je sve lakse. Osim ako ga ne zamjeni u 51 min. kao protiv Newcastlea.

A ako pocne Dzele od pocetka. Onda samo opustenoooooooooo i neka prati Aleksove projektile. Za koji easy tap-in. A poslije toga je sve lakse. Osim ako ga ne zamjeni u 51 min. kao protiv Newcastlea.

Ko će dati golove, da uzmem neku kintu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Romanista10
- Kontakt:
Sorry nisam ni priblizno toliko dobar, da bi to prognozirao. Ali ako moram mislim da je ovo otprilike realno.Virtu4l je napisao/la:Ko će dati golove, da uzmem neku kintu.
Aguero 2.00 kvota
Dzeko ( ako pocne ) 2.50 kvota
Negredo ( ako pocne ) 3.00 + kvota
Ako ti se isplati probaj na Dzeleta

Bar jedan da zabije 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ja sam igrao over 3,5 goals pa neka zabija ko hoce i sto vise (ali najradije Dzekson)Romanista10 je napisao/la:Sorry nisam ni priblizno toliko dobar, da bi to prognozirao. Ali ako moram mislim da je ovo otprilike realno.Virtu4l je napisao/la:Ko će dati golove, da uzmem neku kintu.
Aguero 2.00 kvota
Dzeko ( ako pocne ) 2.50 kvota
Negredo ( ako pocne ) 3.00 + kvota
Ako ti se isplati probaj na Dzeleta![]()
Ako bude +3.00 kvota. Kolika je mrsko mi je sada traziti.

-
- Kontakt:
Ako koga bas interesuje..
Kvote:
Dzeko-2
Negredo - 2
Aguero - 1,85
Kvote:
Dzeko-2
Negredo - 2
Aguero - 1,85
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nadam se da ce dzeko i nagredo pocet bez agveraa iako je to skoro nemoguce ,,,ali mislim odsusvo agvera ga je udaljila od tima malo iako je igrac i po
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
za 12 minuta ce se znat sastavZutiMrav je napisao/la:Imali sanse da zaigra danas od 1min

Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Po meni je ovo utakmica koja ce odrediti ko je prvi pik izmedju Negreda i Dzeke. Jaka utakmica, svi spremni i poprilicno odmorni nakon dosta vremena.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ja ovdje pratim sastav, vi saznate cak prije Pellegrinija.
dobro je, u prvih 11 je...
dovoljno je 1...ne mora 4 kao prije 2 godine
samo da onaj aguero ne zabije vise od 1...bas se raspucao frajer
dovoljno je 1...ne mora 4 kao prije 2 godine

samo da onaj aguero ne zabije vise od 1...bas se raspucao frajer

Zadnja izmjena: hurem, dana/u 29 jan 2014, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Realno, treba da počnu dva najbolja strijelca. Mogu mislit da Edin ima golovo ko Negredo i da postoji dilema šta bi ovdje sve bilo.
4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.