Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Andrej
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Andrej » 29 jun 2013, 01:17

Smanjili smo zahtjev za Islu na 6.5 miliona €. inter nudi 5.5. Blizu smo dogovora.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 29 jun 2013, 01:18

Na sportitalia emisija calciomercato javise da smo dobili ponudu od 37 miliona za Marchisia Monaco je u pitanju
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 29 jun 2013, 01:20

Yucca je napisao/la:Na sportitalia emisija calciomercato javise da smo dobili ponudu od 37 miliona za Marchisia Monaco je u pitanju
Da, izgleda da ima istinu, nasi izgleda cekaju jos 3 mils (40mil) i Marcha ide sve izvesnije.. :?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 29 jun 2013, 01:23

Andrej je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Na sportitalia emisija calciomercato javise da smo dobili ponudu od 37 miliona za Marchisia Monaco je u pitanju
Da, izgleda da ima istinu, nasi izgleda cekaju jos 3 mils (40mil) i Marcha ide sve izvesnije.. :?

Sve su to nagadanja ne bih volio da ga prodaju jest 40 miliona fina cifra ali to je Marchisio :D

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 29 jun 2013, 01:41

Ma nema šansi da Marchisio ode bilo gdje. To bi bilo ravno samoubistvu. Gdje naći onakvog igrača da će ti igrati za 3 miliona po sezoni, nigdje jarane, nigdje.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 29 jun 2013, 01:42

40 miliona se ne odbija. Imamo dovoljno igrača na toj poziciji, Asamoaha vratiti u vezni red, dovesti jakog lijevog beka i eventualno ostavit Maronea.

Ako postoji ta ponuda, treba prihvatiti.

Nemoj da i mi pravimo grešku ko Roma sa DDR. Mogli su veliku lovu uzet, ovako je pao i nema više. Slično je sa Marchisiom, 40 miliona se ne odbija ako je tačno...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Delpa10
Kontakt:

Post Postao/la Delpa10 » 29 jun 2013, 01:49

:o

40 mil je prelijepa cifra,al zabarovljate da marchiso osim svoje klase ima i vecu vrijednost zbog toga sto je dijete ovog kluba,po meni nikako ga ne treba prodavati.. Plus sto vjerovatno ne bi ni doveli dostojnu zamjenu za te pare,ma nema sanse,marcha je jedan od simbola kluba sad!

Bio odsutan 7 dana,al sve sam pratio dobrodoslica Tevezu.
Naravno da se mi navijaci ne mozemo sloziti s 10,kao sto je neko rekao rodjeni smo u vrijeme velikog Alessandra Del Piera,al ako ce ta 10 biti garancija da ce preuzeti odgovornost i obavezu na sebe,i zablistati ove sezone,neka mu je..

Pozz Juventini moji

STORIA DI UN GRANDE AMORE!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 29 jun 2013, 01:54

Pogba je bolji igrač od Marchisija, njemu je svakako klupa ove sezone. :-D Asamoaha vratiš u vezu i nisi ništa izgubio, a za te pare dovedeš LB i možda Jovetića.

Nisam ja neki ljubitelj Principina, jer nema neke izražene igračke kvalitete, ali je zahvalan igrač i naravno značajan za nas. 35-40 miliona ne bih vala odbio...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 29 jun 2013, 02:03

Prioriteti za sljedeću sezonu su sređeni, nema potrebe za prodajom najboljih igrača.

Bolje je prodati ovaj višak i od tih para dovesti beka ili nekog novog napadača nego prodati Marchisia. Ako hoćemo da igramo na tri fronta najbolji igrači se ne smiju prodavati jer je neophodno imati široku i dugu klupu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

Dominacija je neminovnost!

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 29 jun 2013, 02:05

40m ne bi bilo loše. Realno, ne vrijedi on toliko. Ako su im pare potrebne za još jedno veliko ime, onda ok, već imamo Asu i Pogbu koji su fenomenalni igrači.. Ali, ako će te pare uložit na **** Jovetića onda nek svi redom idu u k.. Prodati nekog ko je pravi juventino da bi doveli staklenog glupana to im nikad ne bi oprostio.
Tevez-Ljorente-Lamela :oops:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 29 jun 2013, 02:57

Sarajevo1946 je napisao/la:40 miliona se ne odbija. Imamo dovoljno igrača na toj poziciji, Asamoaha vratiti u vezni red
+1

Asamoah nije ništa lošiji igrač od Marche, čak je i mlađi od njega.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 29 jun 2013, 03:02

gojzerica je napisao/la:
Sarajevo1946 je napisao/la:40 miliona se ne odbija. Imamo dovoljno igrača na toj poziciji, Asamoaha vratiti u vezni red
+1

Asamoah nije ništa lošiji igrač od Marche, čak je i mlađi od njega.
Ja sam prvi bio protiv prodaje Marce ali 40 miliona se ne odbija jer kao sto rekoste imamo Asamoaha, pa covjek je zvijer za vezni red a i ja mislim da Pogba ove godine ide ispred Marce, tako da 40 miliona uzimamo. :D
Pa dovesti lijevo igraca pa jos jednog spica aaaaaaa pa gdje nam je kraj. :)
Laku noc.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 29 jun 2013, 03:22

Jeste mi vise ogadili tog Jovetica :lol:

Svaki drugi post se spominje Jovetic a ono kita od igraca :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 29 jun 2013, 09:57

Mislim da bi ga prodali za te pare, previse se tu suska vec neko vrijeme.
Marcha je jedinstven igrac, prodao bih ga samo kada bi klub doveo recimo Verratia ili slicnog mladjeg veznjaka + da se da sansa Marroneu.

Ali nikako nisam za opciju da se zaradi od Marche pa samo potrosi za napadaca.

Sve u svemu, Marcha mi je previse drag i nisam za to da se proda, a vjerujem da to Conteu ne pada na pamet.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 29 jun 2013, 10:01

Nedavno sam pročitao da je Conte povukao Marchu sa tržišta, i da će ovaj igrati jako bitnu ulogu u idućoj sezoni,mada ni u prošlim nije imao ništa manje važnu.
Ja te volim, volim Željo..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 jun 2013, 10:16

pa ne prodajemo najbolje igrace. Vidal, Kijelini, Pogba, Listajner, Bufon, Asamoa, Pirlo, Barza, Boni, vjerovatno i Vucinic itd itd- svi ostaju.

neko je povukao odlicnu paralelu sa DDR-om ( osim sto je DDR wc igracina a ovaj ni blizu), za onakvog igraca bi bilo ludost odbit 40 miliona. Za te pare mozemo dovest 2 igraca na 2 kriticne pozicije da budemo 2x jaci nego sa Markizijom...misljenja sam da ga treba unovcit sto prije jer tone sve vise i vise, i ovaj kup konfederacija je to pokazao. Nakon ove sezone sto slijedi ako dobijemo 20 mil za njeg presretni da budemo. Jedina mu je prednost mala plata i sto je dijete Juventusa, al nismo Bilbao da nam se za to igra. Onda neka i De Celjea u prvoj postavi, po ucinku kad su na terenu su tu negdje ove sezone. Ne vodim se ni sekunde sentimentom sto se tice igraca. Prodali smo jednog Zidana , Inzagija itd da ne prodamo jednog Markizija za ogromnu lovu..i onako ne smije bit u prvoj postavi, a na klupi ce mu vrijednost samo opadati jos ce vjerovatno biti nezadovoljan. Ili jos gora solucija, igrat ce jer je talijan i jer je nase dijete i igra ce nam ispastat kao prosle sezone, dok ce bolji igraci tipa Pogbe sjediti na klupi jer ovaj mora igrat.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

mpjemil
Kontakt:

Post Postao/la mpjemil » 29 jun 2013, 10:22

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa ne prodajemo najbolje igrace. Vidal, Kijelini, Pogba, Listajner, Bufon, Asamoa, Pirlo, Barza, Boni, vjerovatno i Vucinic itd itd- svi ostaju.

neko je povukao odlicnu paralelu sa DDR-om ( osim sto je DDR wc igracina a ovaj ni blizu), za onakvog igraca bi bilo ludost odbit 40 miliona. Za te pare mozemo dovest 2 igraca na 2 kriticne pozicije da budemo 2x jaci nego sa Markizijom...misljenja sam da ga treba unovcit sto prije jer tone sve vise i vise, i ovaj kup konfederacija je to pokazao. Nakon ove sezone sto slijedi ako dobijemo 20 mil za njeg presretni da budemo. Jedina mu je prednost mala plata i sto je dijete Juventusa, al nismo Bilbao da nam se za to igra. Onda neka i De Celjea u prvoj postavi, po ucinku kad su na terenu su tu negdje ove sezone. Ne vodim se ni sekunde sentimentom sto se tice igraca. Prodali smo jednog Zidana , Inzagija itd da ne prodamo jednog Markizija za ogromnu lovu..i onako ne smije bit u prvoj postavi, a na klupi ce mu vrijednost samo opadati jos ce vjerovatno biti nezadovoljan. Ili jos gora solucija, igrat ce jer je talijan i jer je nase dijete i igra ce nam ispastat kao prosle sezone, dok ce bolji igraci tipa Pogbe sjediti na klupi jer ovaj mora igrat.
Ne bi se bas slozio za Lichtsteinera i Vucinica, njih bi lako mogli prodati kada bi dosla fina ponuda, ne bi me cudilo da prodaju Vucinica vec ovaj prelazni rok.
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 jun 2013, 10:28

Eh, da mi imamo pored MVP još 2-3 veznjaka približne klase njima, a ne jednog možda bi se i moglo diskutovati o prodaji Claudia (mada ja ne bi ni tad, on je simbol Juventusa).

Džaba nekima objašnjavati da se takvi igrači ne prodaju, šta ćeš kad ga prodaš i Pogba uleti umjesto njega, ko će onda umjesto njega, itd. itd.

Niti smo u kakvim velikim dugovima da se pod hitno mora prodavati, niti nam je potreban novac za druga pojačanja koji se ne može namaknuti od prodaje viška pa da ga prodajemo, apsolutno nikakvog razloga za to nema.

Što je najgore, neki stvarno misle da je Conte poludio pa da prodaje jednog od ključnih igrača.

Mi trebamo težiti ka tome da na svakom mjestu u ekipi imamo po 2 odlična igrača, da nema apsolutno nikakvog straha kad danas-sutra moraš promijeniti pola ekipe i znaš da imaš klasu koju možeš ubaciti odmah, nešto kao Bayern ove sezone.

Žalosno je koliko se ne poštuje Claudio, pogotovo od strane ovog uhljupa @ultrasstyle_tz koji koristi bukvalno svaki post da pljuje po Principinu čak kada tema nema apsolutno nikakve veze sa tim. Porediti učinak Claudia i De Ceglie je jednostavno van svake pameti, da ne pričamo koliko on znači van terena za ekipu.

Pričamo stalno o nekom silnom Evropskom Juventusu, a prodali bi simbol kluba u situaciji kada za to nema apsolutno nikakve potrebe. Love se dovoljno ima i sa prodajom viška, napadački tandem je unaprijeđen za 100% u odnosu na trenutni, ni tu nije ništa hitno, dolazi vjerovatno Ogbonna i još jedan bočni igrač i to je to.

Velika ekipa nije samo prvih 11 već i drugih 7-12 igrača na klupi. Prodajom Marchisia (ili bilo kojeg drugog ključnog igrača) se nigdje ne dospijeva, ekipi treba širina i ne smije se dozvoliti da Giaccherini ili Peluso uskaču protiv jednog Bayerna u ekipu.

Claudio non si tocca!
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 jun 2013, 10:33

pa to su to potencijalne greske, Vucinic hajd i nekako ako bi se lova usmjerila na mozda Jovetica. Slabiji je igrac ali dosta mladji, treba nam i neko mlad. ALi prodaja Listajnera bi bila velika greska, ako bi tako namicali lovu za ostale transfere. Prvo sto je lik za mene olicenje Juventusa , drugo ostala bi rupa desno jer nema odgovarajuce alternative za normalnu lovu (Piscek je samo godinu dana mladji) tako da bi izgubili i lovu i kvalitet....logican izbor za namicanje love za druge igrace ukoliko je to potrebno je Markizio, njegov uticaj na igru i ekipu je najmanji od ovih cija prodaja se spominje... da bi doveli Jovetica prodajom Vucka morali bi doplatit jos a ostali bi u najmanju ruku na istom.

ne vjerujem da ce ga prodati, u kranjoj liniji sumnjam da iko nudi 40 mil za takvog igraca ali to bi morala biti ponuda koja se ne smije odbiti.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

mpjemil
Kontakt:

Post Postao/la mpjemil » 29 jun 2013, 10:59

Ako smo dobili ponudu od 37. mil € za Marchisia onda me ne bi cudilo da ga prodaju, tu bi imali pare za dovodjenje Jovetica kojeg Conte svim silama zeli dovesti, ja iskreno ne bi volio da se Claudio proda, i nadam se da nece, jbg u par navrate je Marotta jasno rekao da nije na prodaju, nikad nije ni spomenuo da bi mogli razmisliti u koliko dodje dobra ponuda, nego je jasno rekao da ga nece prodavati i da mu se sprema novi ugovor, ali eto opet ko ce znati, mozda bas on bude kljuc za dovodjenje Jovetica, jeste da ostajemo bez kljucnog veznog, ali u tom slucaju bi Pogba bio startni ili eventualno Asamoah, i tu bi se odmah mjenjala taktika na 4-3-3.
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.