Naravno ja od tri listica ni blizu nigdje

Plus strijelci : Pogodim Drogbu,Cavanija,Aguera i odigram Pellea jer mi je gotivan, ma bravo ja

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nema mi drugeprasovic89 je napisao/la:Sad fino pošalješ poruku Pelleu, fino objasniš čovjeku da te nije ispoštovao i da ti je gotivan igrač, možda baci par stotina funti
Ima brate, igras sistem 5 od 7 onda ces padati 3 ili 11 od 20 onda ces padati na 10.. Jednostavno sudjeno je postenom narodu da vazda pada na jednom, moraju kladionice zivjeti od necega.harisbokii je napisao/la:Ima li jos kakav slucaj ovako danima da pada samo jedan par, da li se moze od toga izlijeciti ?
Frajer neki uplatio na listić cenera, pita radnica na koji čl.br. da kucam, ja se okrenem, zaližem obrve, namignem i hladno prolaz na stanju hahaGuarin14 je napisao/la:Nema mi drugeprasovic89 je napisao/la:Sad fino pošalješ poruku Pelleu, fino objasniš čovjeku da te nije ispoštovao i da ti je gotivan igrač, možda baci par stotina funti![]()
Nego kavke ti to carlame vrtis u Max Betu pa ti rast na kartici za par sekundi fina vidim da si uplatio 2 i 3 markice
?
e onda jos singlove da krenem igrati i to ako pocnem padati onda ne znamGuarin14 je napisao/la:Ima brate, igras sistem 5 od 7 onda ces padati 3 ili 11 od 20 onda ces padati na 10.. Jednostavno sudjeno je postenom narodu da vazda pada na jednom, moraju kladionice zivjeti od necega.harisbokii je napisao/la:Ima li jos kakav slucaj ovako danima da pada samo jedan par, da li se moze od toga izlijeciti ?
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=551C98CF" onclick="window.open(this.href);return false;
Hoćeš da ti pošaljem listiće što sam u zadnjih 20 dana pao na po jednom paruharisbokii je napisao/la:Ima li jos kakav slucaj ovako danima da pada samo jedan par, da li se moze od toga izlijeciti ?
tesko buraz, ima nas vjerujharisbokii je napisao/la:Ima li jos kakav slucaj ovako danima da pada samo jedan par, da li se moze od toga izlijeciti ?
Guarin14 je napisao/la:Ima brate, igras sistem 5 od 7 onda ces padati 3 ili 11 od 20 onda ces padati na 10.. Jednostavno sudjeno je postenom narodu da vazda pada na jednom, moraju kladionice zivjeti od necega.harisbokii je napisao/la:Ima li jos kakav slucaj ovako danima da pada samo jedan par, da li se moze od toga izlijeciti ?
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=551C98CF" onclick="window.open(this.href);return false;
Guarin14 je napisao/la:Pa kako me krenulo, nista mi drugo ne preostaje nego sutra kad ustanem pravac Max Bet i ko god nema clanskog, reci da kuca na moj, da se baci kakav tiket![]()
![]()
Mene je moja obogatila bgm.harisbokii je napisao/la:Mogu i ja tebi pa da skupa tugu djelimo haha, ali sto je najgore djevojka mi igra svaki dan joj se smijem reko cuj na 2KM ti dobitak 7-8, ali evo kako prolaze dani kad god pogledam u njen novcanik ne vidim prazninu kao u svom
Mozda moja i ja isto doguramo donekle sa tih 7-8 dnevno hahah, evo bas gledam kako je hladno uzela pare pm2 barca i atletico madrid, city i arsenal 1x na 2,5KMSabinho je napisao/la:Mene je moja obogatila bgm.harisbokii je napisao/la:Mogu i ja tebi pa da skupa tugu djelimo haha, ali sto je najgore djevojka mi igra svaki dan joj se smijem reko cuj na 2KM ti dobitak 7-8, ali evo kako prolaze dani kad god pogledam u njen novcanik ne vidim prazninu kao u svom
![]()
7000 mi u dzep ubacila i to sedmicu prije NG.
![]()
![]()
![]()
Ma tebra mi izasli u grad, petak bio, ja se nalio i svako svojoj kuci. Zove mene ona ujutro hajmo na kafu ma rek'o probudila si me haj dodji do mene i rek'o ako ti nije tesko da mi odigras tiket na markicu pa cu ja kasije ove razrade (tad bila ASTRA kladionica i nudila parove fiksno 7000 dobitak bez kvota ako pogodis tih 12). Ja njoj posaljem sms-om i donese ona to, nisam ja ni pratio do nedelje u ponoc kad vidim ostala mi u ponedeljak Everton-Chelsea X.prasovic89 je napisao/la:Sace nova pa ti njoj zapjevaj sedmicu ranije : ''Nova godina kuca na vratima''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.