Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Guarin14
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Guarin14 » 03 dec 2014, 22:55

Kako je ovako jednostavno kada pogledas ponudu..City 2 Chelsea 1 Arsenal 1 i eto para :mrgreen:

Naravno ja od tri listica ni blizu nigdje :tokralju:

Plus strijelci : Pogodim Drogbu,Cavanija,Aguera i odigram Pellea jer mi je gotivan, ma bravo ja :tokralju:

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 dec 2014, 22:56

Fuj yebem vam mater talijansku, dabogda bankrotirali svi redom

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 03 dec 2014, 22:57

Sad fino pošalješ poruku Pelleu, fino objasniš čovjeku da te nije ispoštovao i da ti je gotivan igrač, možda baci par stotina funti :mrgreen:
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 03 dec 2014, 22:59

prasovic89 je napisao/la:Sad fino pošalješ poruku Pelleu, fino objasniš čovjeku da te nije ispoštovao i da ti je gotivan igrač, možda baci par stotina funti :mrgreen:
Nema mi druge :mrgreen:

Nego kavke ti to carlame vrtis u Max Betu pa ti rast na kartici za par sekundi fin :mrgreen: a vidim da si uplatio 2 i 3 markice :mrgreen: ?

harisbokii
Kontakt:

Post Postao/la harisbokii » 03 dec 2014, 22:59

Ima li jos kakav slucaj ovako danima da pada samo jedan par, da li se moze od toga izlijeciti ?

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 03 dec 2014, 23:01

harisbokii je napisao/la:Ima li jos kakav slucaj ovako danima da pada samo jedan par, da li se moze od toga izlijeciti ?
Ima brate, igras sistem 5 od 7 onda ces padati 3 ili 11 od 20 onda ces padati na 10.. Jednostavno sudjeno je postenom narodu da vazda pada na jednom, moraju kladionice zivjeti od necega.

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=551C98CF" onclick="window.open(this.href);return false;
:tokralju:

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 03 dec 2014, 23:01

**** majku pa da nije jednog para da me obori uvijek od početka sezone sad bi mogao sebi otici negdje u Australiju i biti
Mjesec dana,ccc

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 03 dec 2014, 23:02

Guarin14 je napisao/la:
prasovic89 je napisao/la:Sad fino pošalješ poruku Pelleu, fino objasniš čovjeku da te nije ispoštovao i da ti je gotivan igrač, možda baci par stotina funti :mrgreen:
Nema mi druge :mrgreen:

Nego kavke ti to carlame vrtis u Max Betu pa ti rast na kartici za par sekundi fin :mrgreen: a vidim da si uplatio 2 i 3 markice :mrgreen: ?
Frajer neki uplatio na listić cenera, pita radnica na koji čl.br. da kucam, ja se okrenem, zaližem obrve, namignem i hladno prolaz na stanju haha :urnebes: Dosta raje ne zna za taj čl.br. tako da se može navrnuti par feninga xD
Zadnja izmjena: prasovic89, dana/u 03 dec 2014, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

harisbokii
Kontakt:

Post Postao/la harisbokii » 03 dec 2014, 23:03

Guarin14 je napisao/la:
harisbokii je napisao/la:Ima li jos kakav slucaj ovako danima da pada samo jedan par, da li se moze od toga izlijeciti ?
Ima brate, igras sistem 5 od 7 onda ces padati 3 ili 11 od 20 onda ces padati na 10.. Jednostavno sudjeno je postenom narodu da vazda pada na jednom, moraju kladionice zivjeti od necega.

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=551C98CF" onclick="window.open(this.href);return false;
e onda jos singlove da krenem igrati i to ako pocnem padati onda ne znam :crazy:

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 03 dec 2014, 23:05

Hoćeš da ti pošaljem listiće što sam u zadnjih 20 dana pao na po jednom paru :D Između ostalog ja se ne planiram liječiti, uporan sam :D

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 03 dec 2014, 23:06

tesko buraz, ima nas vjeruj :(
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 dec 2014, 23:06

Guarin14 je napisao/la:

:bow: :bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 03 dec 2014, 23:06

Pa kako me krenulo, nista mi drugo ne preostaje nego sutra kad ustanem pravac Max Bet i ko god nema clanskog, reci da kuca na moj, da se baci kakav tiket :rol: :rol: :rol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 dec 2014, 23:08

Guarin14 je napisao/la:Pa kako me krenulo, nista mi drugo ne preostaje nego sutra kad ustanem pravac Max Bet i ko god nema clanskog, reci da kuca na moj, da se baci kakav tiket :rol: :rol: :rol:
:lol: :lol: :lol: Dodji u onaj na Pofalicima igram ja bez clanskog :rol: :rol: :rol:

harisbokii
Kontakt:

Post Postao/la harisbokii » 03 dec 2014, 23:08

Mogu i ja tebi pa da skupa tugu djelimo haha :urnebes: , ali sto je najgore djevojka mi igra svaki dan joj se smijem reko cuj na 2KM ti dobitak 7-8, ali evo kako prolaze dani kad god pogledam u njen novcanik ne vidim prazninu kao u svom

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 dec 2014, 23:10

harisbokii je napisao/la:Mogu i ja tebi pa da skupa tugu djelimo haha :urnebes: , ali sto je najgore djevojka mi igra svaki dan joj se smijem reko cuj na 2KM ti dobitak 7-8, ali evo kako prolaze dani kad god pogledam u njen novcanik ne vidim prazninu kao u svom
Mene je moja obogatila bgm. :tokralju: :tokralju: 7000 mi u dzep ubacila i to sedmicu prije NG. :tokralju: :ljepota: :ljepota: :ljepota:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 03 dec 2014, 23:14

Prije jedno pola godine, zavalio se brat, vikend dosao, pun para, ne znam sta cu sa njima.Ustao u 10 i krenuo lagano sa listicima. Uglavnom negdje tamo do 7,8 los sam ja nenormalno veliku cifru, izbjegavam i da se vidim sa djevojkom i sve zivo.Na kraju ipak popustim i vidimo se mi, meni samo u glavi sta sam sve fulao i koliko sam prokockao, kad vadi ona listic, kaze :"Evo i ja odigrala nesto,da vidim kako ce mene ici" i dobila na petaka trajnciku.. E tad kad nisam prestao da se kladim, necu nikad :mrgreen:

Jednostavno ne mogu svezati dva dobra dana, ali nikako, dobijem onda sutradan prokockam i tako ukrug.

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 03 dec 2014, 23:15

Sace nova pa ti njoj zapjevaj sedmicu ranije : ''Nova godina kuca na vratima'' :rol:

EDIT: Il' onu : '' Godina Novaaaa, svi nešto žele, ja molim Bogaaa ... '' :mrgreen:
Zadnja izmjena: prasovic89, dana/u 03 dec 2014, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.

harisbokii
Kontakt:

Post Postao/la harisbokii » 03 dec 2014, 23:15

Sabinho je napisao/la:
harisbokii je napisao/la:Mogu i ja tebi pa da skupa tugu djelimo haha :urnebes: , ali sto je najgore djevojka mi igra svaki dan joj se smijem reko cuj na 2KM ti dobitak 7-8, ali evo kako prolaze dani kad god pogledam u njen novcanik ne vidim prazninu kao u svom
Mene je moja obogatila bgm. :tokralju: :tokralju: 7000 mi u dzep ubacila i to sedmicu prije NG. :tokralju: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
Mozda moja i ja isto doguramo donekle sa tih 7-8 dnevno hahah, evo bas gledam kako je hladno uzela pare pm2 barca i atletico madrid, city i arsenal 1x na 2,5KM :salut: :salut:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 dec 2014, 23:21

prasovic89 je napisao/la:Sace nova pa ti njoj zapjevaj sedmicu ranije : ''Nova godina kuca na vratima'' :rol:
Ma tebra mi izasli u grad, petak bio, ja se nalio i svako svojoj kuci. Zove mene ona ujutro hajmo na kafu ma rek'o probudila si me haj dodji do mene i rek'o ako ti nije tesko da mi odigras tiket na markicu pa cu ja kasije ove razrade (tad bila ASTRA kladionica i nudila parove fiksno 7000 dobitak bez kvota ako pogodis tih 12). Ja njoj posaljem sms-om i donese ona to, nisam ja ni pratio do nedelje u ponoc kad vidim ostala mi u ponedeljak Everton-Chelsea X. :mrgreen: Uzmem od stare 500 km ujutro kao da branim, sve joj objasnio i na kraju ne branim nikako, rek'o ako ne prodjem reci cu nisam ni odigrao i vraticu joj tih 500km. Kad ono Chelsea 0-0, dignem tih 7000 i kazem staroj ma uzecu sebi samo 200km evo tebi(fol dobricina, a 500 vec u dzepu :lol: ). Sto je najjace, narednih 7 dana sam svaki dan dobijao bar 70-80 km i to na ulod od marku-dvije :lol: NEZABORAVNO!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.