Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Opet Aguero dao gol
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
imali neko link?
- Aanonymous
- Kontakt:
za šta ti treba linkulaznica je napisao/la:imali neko link?

E eto mu sad...pa nek nastvalja biti najbolji drug sa Kolarovom i Nastasicem.Ibizevic je napisao/la:NAVIJAČI VRIJEĐALI: Džeko, Turčine, ti si Srbin samo to još ne znaš?!
Na utakmici FA kupa između Manchester Citya i Watforda na tribinama stadiona Etihad pojavila se manja grupa Srbijanaca koja je vrijeđala Edina Džeku.
Manja grupa, njih pet, šest, prvo je istakla poruku na Etihadu “Kosovo je Srbija”, a onda su sa tribina dobacivali reprezentativcu Bosne i Hercegovine Edinu Džeki.
“Džeko, Turčine, ti si Srbin samo to još ne znaš”, dobacivala je ova grupica maloumnika.
Redari su na Etihadu brzo uklonili transparent “Kosovo je Srbija”, a grupica se nedugo zatim utišala.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
pa kakve veze kolarov i nastasic imaju sa tim?Pauk je napisao/la:E eto mu sad...pa nek nastvalja biti najbolji drug sa Kolarovom i Nastasicem.Ibizevic je napisao/la:NAVIJAČI VRIJEĐALI: Džeko, Turčine, ti si Srbin samo to još ne znaš?!
Na utakmici FA kupa između Manchester Citya i Watforda na tribinama stadiona Etihad pojavila se manja grupa Srbijanaca koja je vrijeđala Edina Džeku.
Manja grupa, njih pet, šest, prvo je istakla poruku na Etihadu “Kosovo je Srbija”, a onda su sa tribina dobacivali reprezentativcu Bosne i Hercegovine Edinu Džeki.
“Džeko, Turčine, ti si Srbin samo to još ne znaš”, dobacivala je ova grupica maloumnika.
Redari su na Etihadu brzo uklonili transparent “Kosovo je Srbija”, a grupica se nedugo zatim utišala.
- kupus army
- Kontakt:
Kolarov dao treci,kako pise na livescore.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- Centre forward
- Kontakt:
Kun se raŽljutio i šamara ovu buraniju
.Šteta što nije dao go danas, idealna prilika al siguran sam da je i ostatak tima bio letargičan a to njemu nikako ne odgovara.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
4 gola, niti jedan Dzekin.
Ni ova asistencija o kojoj se govori ne mogu vidjet da je na Dzekin konto legla. Barem su pobjedili.
Osim Dzeke, los dan za zmajeve sve u svemu.
Mire spasi nas sutra, molim te.

Ni ova asistencija o kojoj se govori ne mogu vidjet da je na Dzekin konto legla. Barem su pobjedili.
Osim Dzeke, los dan za zmajeve sve u svemu.

Mire spasi nas sutra, molim te.
Na twitteru ga iskritikovase pravo.
Bit ce bolje, nije njegov dan.
Bit ce bolje, nije njegov dan.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- el-fighter
- Kontakt:
To su pravi navijaci, ne zabijes jednu utakmicu i odmah si najgori 

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Edine propade mi subota,bez tvojih golova,,pa bratee ,,, daj malo zivosti,,trebo si nag.uu zit ove amatere
pa kepec uvalja tricu, srce mi se cijepa

pa kepec uvalja tricu, srce mi se cijepa

Eto umro bih a nebi znao da ako si Turcin da si u stvari Srbin i jos da to ne znas
To onaj fol o ugrozenosti Srba u BanjaLuci.Ili ti sami sebe karindjaju u glupostima.
BTW Dzeko nije zabio,nema veze idemo dalje.

To onaj fol o ugrozenosti Srba u BanjaLuci.Ili ti sami sebe karindjaju u glupostima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bistrikboy
- Kontakt:
Srbi sa Atlantide...harishp je napisao/la:Eto umro bih a nebi znao da ako si Turcin da si u stvari Srbin i jos da to ne znas![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- hule_barca
- Kontakt:
Ma nek pjevaju šta hoće. Ima takvih zaostalih likova. Pa jbt kad je drugi svjetski rat završio pa i dan danas imaš zaostataka, a kamoli kod nas. Sad uporedimo situaciju sa Đokovićem i Džumhurom. Mislim nisu prijatelji kao Džeko i Kolarov, ali sad bi Nole trebao da prekine sve odnose sa Damirom zato što su mu bh navijači skandirali "četnik".
Mes Que Un Club
Takve stvari se ignorišu, i ne prlja tema njima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Romanista10
- Kontakt:
Pellegrini says Negredo out of Spurs trip but should be back for Chelsea
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Goalgetter
- Kontakt:
Mourinho o dovodjenju napadaca:
"We know what we are doing and if we do (something) now we are not doing the right thing," the Portuguese boss said.
"I know that people probably can think 'what they need is a striker to score 30 goals like Aguero, Dzeko, Suarez' and all these guys.
"But the most important thing for us is not today. The most important thing for us is the perspective of future and doing the right thing.
"We know what we are doing and if we do (something) now we are not doing the right thing," the Portuguese boss said.
"I know that people probably can think 'what they need is a striker to score 30 goals like Aguero, Dzeko, Suarez' and all these guys.
"But the most important thing for us is not today. The most important thing for us is the perspective of future and doing the right thing.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, BlackRiver1987, Dinhooo, Google Adsense [Bot], N3R3D i 63 gosta.