FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Zahvaliti se Caviju i Pujolu od stare slave se ne zivi.
Dati sansu Thiagu i Bartri.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Mravnjak je napisao/la:Zahvaliti se Caviju i Pujolu od stare slave se ne zivi.
Kakav Bartra, tanak k'o lizalo.
Xavi mozejos godinu, ali uz pravilno doziranje nastupa.
Mislim da Thiago ide ovo ljeto.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
90 mil ? to drug - prijatelju ili sta vec sto ti bratis Barcu od ove sezone i mislis da je taj flop koristan igrac ja kao stari okorjeli fan preko toga ne mogu preci. To sto je ovaj sastavio par dobrih utakmica u jednoj od jako losih sezona za Barceloninu odbranu ne cini ga uopste dobrim igracem. Bas naprotiv taj isti se od svog dolaska iz Sevilje zadovoljavao minuticaima na utakmicama u kupu i uskakao bi jako jakooooooo rijetko u neke kombinacije. Da bi tek ove sezone dobio priliku kao jedina zamjena za Alvesa i Albu. Pa on je totalno bezkoristan bio 3 godine. Ne sjecam se kada je iz njegovog poteza napravljen neki visak igraca u napadu, kada je predribrlao barem jednog igraca pa osutao npr ili kada je povukao kontra napad ?Mravnjak je napisao/la:MrHc je napisao/la:Rijesiti se : Pedra - Alexisa - Tellja - Cesca - Songa - Adirana i svi happy![]()
![]()
Cuj rijesiti se Adriana lik za Barsu vrijedi 90 mill
@lillard .... postoje igraci u zivotu svakog pojedinca koje gotivis i koje ne bez obzira na njihove dobre predstave ili velike geste. Moja personalna lista igraca koje ne gotivim pocinje u Adrianu i Pedru a zavrsava sa Cescom i to je to.
Lista igraca zbog kojih navijam za Barcelonu zapocinje u Xaviu, nastavlja se u Pujolu i zavrsava sa Tiagom. Doduse bez obzira na sve i Valdes mi je predrag nagon sezona gledanja patnje sa golmanima i gledanjem 3x vecih glupana na golu.
p.s. sto se tice Tiaga mislim da je ovim hat- trickom osigurao sebi ostanak i minutazu u barceloni 100 %

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Donnie Darko
- Kontakt:
Puyol je gotov igrac. Nadam se da nece napraviti gresku i dovesti samo jednog stopera ovo ljeto, jer bi u tom slucaju opet imali samo dva u kompletnoj ekipi.
Sto se Xavija tice, nije kao prije, ali je i dalje bolji igrac od Cesca, i miljama bolji igrac od Thiaga.
Sto se Xavija tice, nije kao prije, ali je i dalje bolji igrac od Cesca, i miljama bolji igrac od Thiaga.
Iako igramo "za gol vise" ipak moramo misliti i o drugacijem pristupu. Da me ne bih sad opet prozivali - sacekacemo kraj augusta da vidimo da li se uprava uozbiljila. Thiago, Neymar i ostali nisu toliko bitni u ovom momentu kao - odbrana
. E hajd sad udrite po areni
Nista mi jos nismo kupili a ni na vidiku kupovina nekog kvalitetnog u odbrani. Daj Boze i jednog stopera. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
poslije ova tri gola u finalu, sad ce vjerovatno bogati klubovi kao lesinari da lete oko tiaga, ali mislim da ce mali ipak ostati, vjerovatno ce dobiti cvrsta obecanja da ce igrati puno vise, a i hoce sigurno, naredna sezona ce biti njegova
no kao sto mnogi kazu, a i ja se slazem, sad je pitanje odbrane puno vaznije, mislim da je vrijeme da i nasa uprava sad povuce jedan radikalana potez, da se napravi neka ponuda koja se ne moze odbiti i da se pokusa tako dovesti tiago silva, vidjeli smo kako general igra u odbrani, sve je ovo dobro,i tiago i neymar, al tiago silva sto bi bio pojacanje eh....
pokusati astronomskom ponudom dovesti silvu, ako ne uspije ni to, onda ganjati luiza, nema nam druge
no kao sto mnogi kazu, a i ja se slazem, sad je pitanje odbrane puno vaznije, mislim da je vrijeme da i nasa uprava sad povuce jedan radikalana potez, da se napravi neka ponuda koja se ne moze odbiti i da se pokusa tako dovesti tiago silva, vidjeli smo kako general igra u odbrani, sve je ovo dobro,i tiago i neymar, al tiago silva sto bi bio pojacanje eh....
pokusati astronomskom ponudom dovesti silvu, ako ne uspije ni to, onda ganjati luiza, nema nam druge
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Tito je i rekao da ce se boriti za Silvu sve dok postoji i promil sanse za njegovo dovodjenje. Ukoliko ne dodje alternative svakako postoje.
Thiagu treba povecati platu i obecati mu da ce vise igrati.
Samo je mozda kasno za takvo nesto ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nikad nije kasno..Nadam seM4kaveli je napisao/la:Tito je i rekao da ce se boriti za Silvu sve dok postoji i promil sanse za njegovo dovodjenje. Ukoliko ne dodje alternative svakako postoje.

Thiaga pustit bi im bila najveca greska od Eto'a..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Cautinho
- Kontakt:
Nesto se pise da je ter Stegen Barcina akvizicija broj dva.
Naime,transfer je vrlo blizu finaliziranju i uskoro bi ter Stegen trebao potpisati ugovor.

Naime,transfer je vrlo blizu finaliziranju i uskoro bi ter Stegen trebao potpisati ugovor.

Keep walking.
prema asu cini se....Cautinho je napisao/la:Nesto se pise da je ter Stegen Barcina akvizicija broj dva.
Naime,transfer je vrlo blizu finaliziranju i uskoro bi ter Stegen trebao potpisati ugovor.![]()
Izgleda da se De Gea opasno naložio da glumi managera i da on bude ta glavna karika za dovodjenje Thiaga u United.
Dokaz imate na temi Uniteda.
Dokaz imate na temi Uniteda.

David de Gea potpisao je Alcantarinu loptu s kojom je postigao hat-trick u finalu EURO-a U21 jučer, te također napisao poruku: "Vidimo se u Manchesteru!"

Javi Martinez: "I would love to be Iniesta for one game.
Andrés is out of this world. What he did against Uruguay was amazing. Quite often it seems like he's playing against kids. He gets around his opponents with such ease. I was telling Valdés the other day, I would love to be Iniesta for just one game. He is unbelievable. "
Andrés is out of this world. What he did against Uruguay was amazing. Quite often it seems like he's playing against kids. He gets around his opponents with such ease. I was telling Valdés the other day, I would love to be Iniesta for just one game. He is unbelievable. "
svršavaš li ti na iniestu ?
mislim sve je to tačno, Iniesta je yebeni genije. pa možda čak bolji i od mesija što se tiče osjećaja za prostor i igru al ti ga pretjera

mislim sve je to tačno, Iniesta je yebeni genije. pa možda čak bolji i od mesija što se tiče osjećaja za prostor i igru al ti ga pretjera

Vođa zna.
Suti ovo mi je tek prvi post danas za Iniestu.nedim1993 je napisao/la:svršavaš li ti na iniestu ?![]()

Svrsih na Neymara
Trpa li trpa i to kako

Trpa li trpa i to kako

Kakav gol horoza za Brazil. Opet volej....
Ma mi imamo uvijek najbolje igrace svih vremena.

Ma mi imamo uvijek najbolje igrace svih vremena.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Neymar maestro, nema šta! 

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.