imate srece sto su simulirali sto su se djeca prepala pobjede inace da su i malo bili iskusniji pobjedili bi vas garant nesto ste mi preumorni bilipayton je napisao/la:a sta cemo za ona silna simuliranja zenicana
za to niste dobili ni jedan zuti
Bajraktarevic pade ko da ga je granata spucala ali ustade ko zec i dobi loptu u for ali mu ode u aut
2 zuta sigurno za foliranje faula
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bilinopolje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
razocara me likce po ko zna koji put .....al
-
- Kontakt:
Necemo se prepucavati.Uzeli su nam bod jer smo premoreni i mislima u CG a jos nam igraci (i sumnjam da ce ikada biti u nasoj ligi igdje) nisu u stanju odigrati 3 jake Euro tekme (2x levski 1x zeta) u 3 hefte u kojima se potrosis kao u 3 premijerligaske utakmice i jos povrh svega toga jos si u igri za prolaz dalje i mislima u toj utakmici....
ABd izguramo Zetu, casno ispadnemo od Liverpoola (sve ispod 8 komada u dvije tekme je casno
) odmorimo se jos jedno kola a onda punom snagom kao i u Europi sve srusit ispred sebe jer realno sa extra napaljenom ekipom (sto u PL mozemo postici parama a njih ce biti poslje play offa fala bogu) smo daleko najjaci.Jos ako ostane i Sesar zajedno sa Saidom..pa parverzija
Celiku sretno u nastavku.
mikyhz
Pokusavali su oni, tebi se cini da nisu, ali vjeruj da jesu.Znam ja licno kako je kad ne mozes da igras od umora i od blokade u glavi.Ti radis koliko u tom trenutku mozes.Naravno to nije ni priblizno maximumu kolko oni mogu ali je to vec za psihologa.Samo veliki igraci i klubovi u svakoj tekmi mogu ici sa isto motiva i da daju svoj maximum u tom trenutku....
SAMO SARAJVO

ABd izguramo Zetu, casno ispadnemo od Liverpoola (sve ispod 8 komada u dvije tekme je casno

Celiku sretno u nastavku.
mikyhz
Pokusavali su oni, tebi se cini da nisu, ali vjeruj da jesu.Znam ja licno kako je kad ne mozes da igras od umora i od blokade u glavi.Ti radis koliko u tom trenutku mozes.Naravno to nije ni priblizno maximumu kolko oni mogu ali je to vec za psihologa.Samo veliki igraci i klubovi u svakoj tekmi mogu ici sa isto motiva i da daju svoj maximum u tom trenutku....
SAMO SARAJVO
Nakon zavrsene utakmice Sarajevo-Celik (0:0), trener Sarajeva, Dragan Jovic, ocito nezadovoljan rezultatom ponovo izveo nogometase na teren, koji upravo sada treniraju na stadionu...

sjeti se da je sudija to vidio a nije sankcionisao zutimbilinopolje je napisao/la:imate srece sto su simulirali sto su se djeca prepala pobjede inace da su i malo bili iskusniji pobjedili bi vas garant nesto ste mi preumorni bilipayton je napisao/la:a sta cemo za ona silna simuliranja zenicana
za to niste dobili ni jedan zuti
Bajraktarevic pade ko da ga je granata spucala ali ustade ko zec i dobi loptu u for ali mu ode u aut
2 zuta sigurno za foliranje faula

a said ili hadzic su trebali zabiti a vas onaj stipe (precka)
tako da je realno 1-1 ili ovo sto imamo 0-0
YES.WE.DID.
Desna strana je bila za zaborav, a još gore je što je to njihov maksimum. Čomor, Karamatić i Dijata nsu očajni, a dosta puta je lopta išla na njihovu stranu. Ekipa sa Suljićem i bez njega je velika razlika, iako on ne slovi za najboljeg igrača. Ova partija Sarajeva je nešto što se neće gledati još puno puta, trebalo bi ovo bit puno bolje, baš kao i Željo u odnosu na utakmicu u Travniku. Sportski pozdrav! 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- diplomatija
- Kontakt:
diati i kompanijii treba malo manje kafane
-
- Kontakt:
Pošteno kolega.Sretno i vamaexbabilon je napisao/la:Desna strana je bila za zaborav, a još gore je što je to njihov maksimum. Čomor, Karamatić i Dijata nsu očajni, a dosta puta je lopta išla na njihovu stranu. Ekipa sa Suljićem i bez njega je velika razlika, iako on ne slovi za najboljeg igrača. Ova partija Sarajeva je nešto što se neće gledati još puno puta, trebalo bi ovo bit puno bolje, baš kao i Željo u odnosu na utakmicu u Travniku. Sportski pozdrav!

Jesam razočaran, al' ne tol'ko. I očekivao sam slabiju partiju naših, utakmice EL su učinile svoje. Dvije utakmice sa Maltežanima, grozno putovanje tamo, zatim isto tako odvratano putovanje u Sofiju, i onda paklena tekma ovdje. Imperativ prolaza protiv Levskog nas je dobro zeznuo, igrači su tu dali svoj maksimum, zbog toga ih shvatam. Poslije te euforije utakmica sa Zetom, i protiv njih se dalo naslutiti da su umorni. Ja im ne zamjeram nešto previše. Ko je išao u Modriču u onoj sezoni kad smo trebali igrati sa Helsingborgom kući, vidio je da smo poniženi sa 3:0. Tad su nam igrači pred tribinom rekli da će sve dati da prođu Šveđane, tako je i bilo. I tad smo bili ljuti, ali i tad nas je Evropa uništila, tim bio dosta umoran. I nas na tribinama je ovaj tempo došta koštao, a da ne govorim kako je igračima ovo sve djelovalo. Čelik smiješan, dosta se naložili protiv nas, valjda da se dokažu nama. Očajni sa onim izležavanjem i glupiranjem, pa igrači ste, koji vam je *****? Ja ne mogu da shvatim kako je taj jedan **** bod tol'ko važan? Prvo kolo, svi ravnomjerni, i oni se poslije svakog kontakta izležavaju? Naši momci borili bitku sa umorom, i ovaj bod ništa nije strašno. Lijepo je gledati kako se neko dokazuje u utakmici s nama. I oni bi voljeli da su na našem mjestu, ali prpa. Svi u Podgoricu, glavu gore.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jaoooooooooo ako je izveo znaci igrace da odrade trening znaci da se na Amara fura jel??nanek je napisao/la:Nakon zavrsene utakmice Sarajevo-Celik (0:0), trener Sarajeva, Dragan Jovic, ocito nezadovoljan rezultatom ponovo izveo nogometase na teren, koji upravo sada treniraju na stadionu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

nanek je napisao/la:Nakon zavrsene utakmice Sarajevo-Celik (0:0), trener Sarajeva, Dragan Jovic, ocito nezadovoljan rezultatom ponovo izveo nogometase na teren, koji upravo sada treniraju na stadionu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nema to veze sa ovom utakmicom,to Jovic radi nakon svake utakmice...bar je poceo od ove sezone,bilo da se radi o prijateljskoj,Evropskoj pa evo sad i PL
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mladić G. Đ (1992) dovezen je na KCUS u 22:50 sati sa teškim povredama desnog oka. Osim toga, ima i duboku povredu desne strane obraza.
"Također, mladić ima i tešku povredu lijeve šake. Čeka se mišljenje neurohirurga i ide u operacionu salu kako bi se ušilo oko. Mislim da je šaka razsnesena od udara, koliko sam uspjela vidjeti. Radit će ga plastični i očni hirurzi kao i ortopedi", kazala je za portal Klix.ba Biljana Jandrić, portparol KCUS-a.
Kako sazanjemo, radi se o mladiću iz Vogošće, navijaču Bordo tima.
Hebo igru i rezultat i sve sto se desilo veceras kad covjek procita ovako nesto.
Nadam se da ce momku spasiti i ruku i oko ako Bog da. Trebalo bi se ozbiljno razmisliti o prekidanju ove tradicije sa pirotehnikom bolji dokaz nam nazalost ne treba
"Također, mladić ima i tešku povredu lijeve šake. Čeka se mišljenje neurohirurga i ide u operacionu salu kako bi se ušilo oko. Mislim da je šaka razsnesena od udara, koliko sam uspjela vidjeti. Radit će ga plastični i očni hirurzi kao i ortopedi", kazala je za portal Klix.ba Biljana Jandrić, portparol KCUS-a.
Kako sazanjemo, radi se o mladiću iz Vogošće, navijaču Bordo tima.
Hebo igru i rezultat i sve sto se desilo veceras kad covjek procita ovako nesto.
Nadam se da ce momku spasiti i ruku i oko ako Bog da. Trebalo bi se ozbiljno razmisliti o prekidanju ove tradicije sa pirotehnikom bolji dokaz nam nazalost ne treba
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Hocete li prestati vise sa tom pirotehnikom?? Jel dosta vise toga, kakva vam je korist od toga?? Za sta vam sluze ruke, glas?? Momak ce vjerovatno ostati bez pola sake. KATASTROFA !!! Uostalom danas ste prekid napravili taman kad smo stisli celik i kad su bili zreli da prime go.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mislim da ovdje nije rijec o umoru. Psiha ! Prije 10ak dana igras protiv Levskog pred punim stadionom , utakmica o kojoj se pricalo danima ,a i pricat ce se i onda dodjes u č(o)ili(e)mer ligu i igras protiv Čelika pred 4k ljudi , utakmica o kojoj se nije pricalo do prije 3 sata prije pocetka same utakmice. Prica se o Zeti i 4 pretkolu te ko bi nam mogao doci , Inter , Liverpool itd. Zamisli prodjemo u grupu ,zamisli vako zamisli nako i onda nam dodje ,bez uvrede, jako limitirana ekipa Čelika koju doduše predvodi mozda i najbolji trener PL. Situaciju je najbolje oslikao Tadejevic na samom kraju utakmice , u našem zadnjem napadu. Umjesto da fino zaustavi haman pa mirnu loptu i centrira on je vjerovatno mislima na Enfildu , mislim da jos nije skont'o da mu je lopta otisla u aut.
- rastafarian
- Kontakt:
Svi vi koji ne razumijete navijačku kulturu i Ultra mentalitet bolje vam je da ne pričate o pirotehnici. Uvijek će biti navijača koji će se držati svoga kodeksa i nikakve zabrane, kazne, rigorozne mjere i slično neće promjeniti situaciju u vezi pirotehnike tako da vam te priče padaju u vodu 

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
@Avanes, pogrešni su tu inicijali. Nije G. Đ. već K. Đ.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Svaka mu čast! Neka trče do sehurananek je napisao/la:Nakon zavrsene utakmice Sarajevo-Celik (0:0), trener Sarajeva, Dragan Jovic, ocito nezadovoljan rezultatom ponovo izveo nogometase na teren, koji upravo sada treniraju na stadionu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

U novi boj...
O kakvoj ti kulturi pricas? To je vrijedno necije ruke, oka, sake, glave, ZIVOTA?rastafarian je napisao/la:Svi vi koji ne razumijete navijačku kulturu i Ultra mentalitet bolje vam je da ne pričate o pirotehnici. Uvijek će biti navijača koji će se držati svoga kodeksa i nikakve zabrane, kazne, rigorozne mjere i slično neće promjeniti situaciju u vezi pirotehnike tako da vam te priče padaju u vodu
-
- Kontakt:
prvo vi koji "imate te kulture" poducite i ostale koji zele paliti,a ne znaju vidis sta uradi dijete **** ti zivotrastafarian je napisao/la:Svi vi koji ne razumijete navijačku kulturu i Ultra mentalitet bolje vam je da ne pričate o pirotehnici. Uvijek će biti navijača koji će se držati svoga kodeksa i nikakve zabrane, kazne, rigorozne mjere i slično neće promjeniti situaciju u vezi pirotehnike tako da vam te priče padaju u vodu

ma gdje ce to raditi a u cetvrtak utakmica,jos sam ocekivao da ce odmarati igrace veceras..Umrijece oni u Podgoricipowerplay je napisao/la:Svaka mu čast! Neka trče do sehurananek je napisao/la:Nakon zavrsene utakmice Sarajevo-Celik (0:0), trener Sarajeva, Dragan Jovic, ocito nezadovoljan rezultatom ponovo izveo nogometase na teren, koji upravo sada treniraju na stadionu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
[quote="old school"]
prvo vi koji "imate te kulture" poducite i ostale koji zele paliti,a ne znaju vidis sta uradi dijete **** ti zivot ([quote="old school"]
Ma joj ima ih zamjene topovski i baklju i eto sta se desi. Znam jednom je liku do mene puko topovski u ruci jer mu se upravo to desilo.
prvo vi koji "imate te kulture" poducite i ostale koji zele paliti,a ne znaju vidis sta uradi dijete **** ti zivot ([quote="old school"]
Ma joj ima ih zamjene topovski i baklju i eto sta se desi. Znam jednom je liku do mene puko topovski u ruci jer mu se upravo to desilo.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.