Nula bodova, nadam se brate da zavedem malo reda ovdje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nula bodova, nadam se brate da zavedem malo reda ovdje
Osnovnu zavrsio u SA, sasvim dovoljno da steknes naglasak, to poslije je vjerovatno nakon sto je rat izbio jer je 78o godiste.MortemHz je napisao/la: ↑05 mar 2024, 19:29
Rođen je u Sarajevu ali je spominjao da mu je porodica ili dio nje iz Crne Gore. Srednju školu je završio u Crnoj gori, fakultet u Srbiji. Tamo je dugo živio tako da vjerovatno ima neke veze. Teški kriminalac i diler, pa on je osuđen i dobio je 2 mjeseca zatvora radi napada na službenu osobu.
Vjerovatno je neki mix jer mu je neko od roditelja iz Crne Gore, dosta se toga pokupi od kuće. Imam ja baš dobrog druga (kompletno školovanje je završio u Sarajevu) koji je mnogo duže od njega u Sarajevu ali i dalje ima drugačiji naglasak od mene. Roditelji mu nisu odavde i to je to.alemsa je napisao/la: ↑05 mar 2024, 19:37Osnovnu zavrsio u SA, sasvim dovoljno da steknes naglasak, to poslije je vjerovatno nakon sto je rat izbio jer je 78o godiste.MortemHz je napisao/la: ↑05 mar 2024, 19:29
Rođen je u Sarajevu ali je spominjao da mu je porodica ili dio nje iz Crne Gore. Srednju školu je završio u Crnoj gori, fakultet u Srbiji. Tamo je dugo živio tako da vjerovatno ima neke veze. Teški kriminalac i diler, pa on je osuđen i dobio je 2 mjeseca zatvora radi napada na službenu osobu.
Pa mozda ima drugaciji naglasak ili govori "normalno", znaci nista vrijedno sprdnjeMortemHz je napisao/la: ↑05 mar 2024, 19:43
Vjerovatno je neki mix jer mu je neko od roditelja iz Crne Gore, dosta se toga pokupi od kuće. Imam ja baš dobrog druga (kompletno školovanje je završio u Sarajevu) koji je mnogo duže od njega u Sarajevu ali i dalje ima drugačiji naglasak od mene. Roditelji mu nisu odavde i to je to.
Vjerujem da se osnivac tog fakulteta u grobu okrece. Nema dileme da ovaj retard ne bi znao napisati pismenu vjezbu za prolaznu ocjenu za sedmi razred osnovne.MortemHz je napisao/la: ↑05 mar 2024, 19:29Rođen je u Sarajevu ali je spominjao da mu je porodica ili dio nje iz Crne Gore. Srednju školu je završio u Crnoj gori, fakultet u Srbiji. Tamo je dugo živio tako da vjerovatno ima neke veze. Teški kriminalac i diler, pa on je osuđen i dobio je 2 mjeseca zatvora radi napada na službenu osobu.
Vasković ga i dalje proziva , još žešće nego prije - Narko Nešić .
Ne radi, ne salje 2FA kod
"Na Fakultetu političkih nauka u Beogradu završio je specijalističke studije na temu "Terorizam i organizirani kriminal"
MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:31Moj Zaniolo, a šta misliš gdje je forumska frau Babajic bila za novogodišnje praznike? Da ti pomognem, na Zanzibaru sigurno nije.Zaniolo je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:13sad vise ni donere ne jedete skocili na 6 ojri hahahahahahnumanumaye22 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:01Sve je tako kako kazes, nemojte 'vamo, prelose se zivi![]()
ne saljete pare vesternom skupa vam provizija pa saljete po vozacima svakojakih buseva posto i sami znate ici po 30 sati putovat
extra zivis nema sta otiso da se ne pati a pati se i dalje
moj numanuye ovaj leorey
Jos mu covjek pomogne da se u "tudjini" navikne i on sad vrijedja.Zaniolo je napisao/la:16 okt 2023, 14:28sta radis tamo drug??numanumaye22 je napisao/la:16 okt 2023, 13:49Eee, tu sam, reci sta treba.Zaniolo je napisao/la:12 okt 2023, 23:18drug vidim da si u DE, ako bi mi mogo pomoci par stvari..
pisao sam jos nekima sa foruma pa cekam odgovor
bas bi mi valjao neki savjet i neki odgovor na pitanje![]()
mozes li mi pomoci oko par informacija
treba da idem u DE, valja se navikavati..
Isto vala predugo je ovo. I što bi vratio avatare u kocku.feniksptica je napisao/la: ↑06 mar 2024, 00:06Samo mi nije sjelo ovo citiranje. Kad se uhvate 2-3 citata u nizu, jos ako je malo duzi post katastrofa.
Nesto usko, nikad prelistat
Čudne stvari su akcentirane, tipa iz nekog razloga navodni znaci na citiranom postu su veci od slova unutar samog posta.H8Z7 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 00:36Isto vala predugo je ovo. I što bi vratio avatare u kocku.feniksptica je napisao/la: ↑06 mar 2024, 00:06Samo mi nije sjelo ovo citiranje. Kad se uhvate 2-3 citata u nizu, jos ako je malo duzi post katastrofa.
Nesto usko, nikad prelistat