FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Realno svi su se pribojavali ove utakmice,ja sam imao los predosjecaj za veceras,al da cemo ovako lose odigrat nisam mogao ni pomislit.Od sad ko kaze nesto za stopere Sarajeva treba ga lincovat,pa ovom Torlaku i Dupovcu treba spomenik sagradit s kakvim bekovima oni igraju.Vezni red totalno zakazo,ovaj Diata je kriminalno los igrac.Nije nam trebalo ovo bas na pocetku sezone,al glavu gore.Molit dragog boga da samo prodjemo Zetu.Imal neko informacija sta je s tim momkom sto je povrijedjen?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Van 16m je bio kontakt. Hitno opticaru idiKrvotok je napisao/la:Čist penal u 82 min za Čelik nije sviran, Torlak k'o hrvač, ruke oko pasa mislim Vidoviću i grčkorimsko bacanje u domaćem šesnaestercuK'o da igraju samo Diata, Sesar koji je izašao i zamijenio ga Krpić, Belošević i Čomor, ostalo vam ne postoji na terenu. Čelik k'o da je programiran da stane na 16m. Remi k'o kuća, ako se ne zakotrlja neka frljoka.

Crnac , Karamatic...fffuuuujjjj
tekma nikakva a smogovci i nisu losi bili
u 100% sansama 2-1 za nas ( u jednom napadu imali smo 2 zicera ali ga racunam ko jedan)
ostalo se ne treba ni spominjati ni sa nase a ni sa celikove strane
ja ih ne bi tjero na trening do utorka...ako ne bude tako onda u crnoj gori nece moci hodati
tekma nikakva a smogovci i nisu losi bili
u 100% sansama 2-1 za nas ( u jednom napadu imali smo 2 zicera ali ga racunam ko jedan)
ostalo se ne treba ni spominjati ni sa nase a ni sa celikove strane
ja ih ne bi tjero na trening do utorka...ako ne bude tako onda u crnoj gori nece moci hodati
YES.WE.DID.
- Marsal
- Kontakt:
Definitivno van 16, ali definitivno i faul. Sudija je Sarajevu svirao masu bespotrebnih prekršaja i to je jedina mrlja na večerašnjoj utakmici.index_ je napisao/la:
Van 16m je bio kontakt. Hitno opticaru idi
Nadam se da je ozljeđeni momak dobro i da nisu ozbiljnije povrede, neka mu je sa srećom.
Zadnja izmjena: Marsal, dana/u 05 avg 2012, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ništa bez Suljića i Saida u kombinaciji. Diatta, Karamtić podbacili al totalno. Čomor ne razumije sam sebe kamo li Diattu, odbrana djelovala nesigurno opet. Nije mi za bod al ovaj propuh u odbrani se treba sanirati do četvrtka!
U novi boj...
Bolje reci početak kontakta, uvukao ga je u 16, ako ono nije makar za žuti karton, a obzirom da je zadnji igrač u pitanju čak i crveni, plus eto da ti izađem u susret, slobodnjak na ivici 16 m onda si ti pogriješio sport koji pratiš. Ima sumo jarane.index_ je napisao/la:Van 16m je bio kontakt. Hitno opticaru idiKrvotok je napisao/la:Čist penal u 82 min za Čelik nije sviran, Torlak k'o hrvač, ruke oko pasa mislim Vidoviću i grčkorimsko bacanje u domaćem šesnaestercuK'o da igraju samo Diata, Sesar koji je izašao i zamijenio ga Krpić, Belošević i Čomor, ostalo vam ne postoji na terenu. Čelik k'o da je programiran da stane na 16m. Remi k'o kuća, ako se ne zakotrlja neka frljoka.

mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
ne kontam ni jovica osim ako nije sesar toliko umoran ili nedaj Boze lakse povrijedjen
sto ga ba izvodi a on nam jedini kreator igre
postujem da je probao sa Krpicem kao napadacem a Saida vratio malo nazad..al to fakat ne ide
sa sejtanom i probojnim Belosevicem sve izgleda puno bolje
sto ga ba izvodi a on nam jedini kreator igre
postujem da je probao sa Krpicem kao napadacem a Saida vratio malo nazad..al to fakat ne ide
sa sejtanom i probojnim Belosevicem sve izgleda puno bolje
YES.WE.DID.
-
- Kontakt:
comor- najlosiji igrac kojeg sam gledao u zadnjih 8g
Ekipa vam je nespremna nemate vi snage za 70 min i ne možete napravit pritisak zadnji 20 min vam igrači padaju od umora grčevi ih hvataju imaćete problem sa Crnogorcimakupus army je napisao/la:Realno svi su se pribojavali ove utakmice,ja sam imao los predosjecaj za veceras,al da cemo ovako lose odigrat nisam mogao ni pomislit.Od sad ko kaze nesto za stopere Sarajeva treba ga lincovat,pa ovom Torlaku i Dupovcu treba spomenik sagradit s kakvim bekovima oni igraju.Vezni red totalno zakazo,ovaj Diata je kriminalno los igrac.Nije nam trebalo ovo bas na pocetku sezone,al glavu gore.Molit dragog boga da samo prodjemo Zetu.Imal neko informacija sta je s tim momkom sto je povrijedjen?
nije ovo lose za vas pred utakmicu sa Zetom, da vasi igraci skontaju da nema nijedne lake utkmci za vas jer niste toliko kvalitetni da kazete lako cemo.Kad se borite trcite i igrate dobri ste cim se umislite da mozete sa 50% snage dobijete samar evo sad u vidu Celika.
a sta cemo za ona silna simuliranja zenicana
za to niste dobili ni jedan zuti
Bajraktarevic pade ko da ga je granata spucala ali ustade ko zec i dobi loptu u for ali mu ode u aut
2 zuta sigurno za foliranje faula
Bajraktarevic pade ko da ga je granata spucala ali ustade ko zec i dobi loptu u for ali mu ode u aut
YES.WE.DID.
Nema potrebe za prepucavanjem, +30 je učinilo da su i jedni i drugi igrali , izbij nabij. Dosta loših pasova i kod jednih i kod drugih. Sarajevo ili umorno ili je igralo pod ručnom to je očito. Čelik solidan, ali moraju popraviti pas igru definitivno.
U novi boj...
- kupus army
- Kontakt:
Maksi @ Dijelim tvoje misljenje o fizickoj spremi,nismo mogli ni Celiku ni Zeti napravit pritisak u drugom dijelu.Jest da su dosta i putovali ovih zadnjih mjesec dana,al nije to opravdanje.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Poslije 3 jake euro tekme(u 3 hefte) celik bi zavrsio u gasulhani veceras ili u najmnaju ruku na infuziji. Zeljo je u drugom pol fasovo cetvorku a imo pozitivan rezultat...nije trcao uopste jer nije mogao. Prema tome ostali smo samo MI sa realnom sansom da prodjemo zetu. Jos uvijek imamo prednost od jednog gola. Nije neka ali je prednost...maksi je napisao/la:Ekipa vam je nespremna nemate vi snage za 70 min i ne možete napravit pritisak zadnji 20 min vam igrači padaju od umora grčevi ih hvataju imaćete problem sa Crnogorcimakupus army je napisao/la:Realno svi su se pribojavali ove utakmice,ja sam imao los predosjecaj za veceras,al da cemo ovako lose odigrat nisam mogao ni pomislit.Od sad ko kaze nesto za stopere Sarajeva treba ga lincovat,pa ovom Torlaku i Dupovcu treba spomenik sagradit s kakvim bekovima oni igraju.Vezni red totalno zakazo,ovaj Diata je kriminalno los igrac.Nije nam trebalo ovo bas na pocetku sezone,al glavu gore.Molit dragog boga da samo prodjemo Zetu.Imal neko informacija sta je s tim momkom sto je povrijedjen?

YES.WE.DID.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Pa ne mogu da vjerujem koliko je ovaj Diatta los.. Pa hajd Comor i nekako, sprijecio je onu njihovu 100% priliku, trcao je, borio se, itd. Ali ovaj cim primi loptu prepadne se, ne zna sta bi sa njom, il' bi naprijed, il' bi nazad, centarsut katastrofa, brzina, dribling, ma bas haos..
Mislim da bi on trebao na posudbu u nizi rang takmicenja.
Za ostale se vidi da su premoreni od Evrope, i cudi me zasto Jovic nije odmarao Saida (kojemu treba 3 dana da dodje sebi poslije utakmice), Torlaka, Sesara, Hadzica, Belog, itd. Ugl. zasluzen remi Celika, koji da je poveo kod one precke, mogao doci i do sva 3 boda, ali ovako kao da su se bojali, ali i njima je drag ovaj bod...

Za ostale se vidi da su premoreni od Evrope, i cudi me zasto Jovic nije odmarao Saida (kojemu treba 3 dana da dodje sebi poslije utakmice), Torlaka, Sesara, Hadzica, Belog, itd. Ugl. zasluzen remi Celika, koji da je poveo kod one precke, mogao doci i do sva 3 boda, ali ovako kao da su se bojali, ali i njima je drag ovaj bod...
FORZA ZELJO
Pa Bajraktarevic je vasa skola,ostalo mu u krvi to simuliranje.payton je napisao/la:a sta cemo za ona silna simuliranja zenicana
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Diatti fali malo kuveta , inace za nasu ligu ima solidne fizicke karakteristike , u par navrata dosle su do izrazaja. Sarajevo loše , Čelik još lošiji.I da , taj Comor fakat se nema vise strpljenja za njega. Bilo bi dobro na posudbu ga poslati. Diatta stjeran u ugao , 4 nasa igraca u šesnaestercu , Comor ko invalid stoji na centru nece da priđe Diatti i pomogne mu eventualno centrira na Diattinu povratnu.
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 05 avg 2012, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Hocete li prestati vise sa tom pirotehnikom?? Jel dosta vise toga, kakva vam je korist od toga?? Za sta vam sluze ruke, glas?? Momak ce vjerovatno ostati bez pola sake. KATASTROFA !!! Uostalom danas ste prekid napravili taman kad smo stisli celik i kad su bili zreli da prime go.
a USAVRSIO i doktorsku disertaciju napravio u kod vasPacov je napisao/la:Pa Bajraktarevic je vasa skola,ostalo mu u krvi to simuliranje.payton je napisao/la:a sta cemo za ona silna simuliranja zenicana
nije samo on ima jos onaj les ...uze loptu , faul napravi said (cist faul) on se valja ...ustade i trci ko huso bolt
YES.WE.DID.
0 svi,niko nije hodat mogo,niko nije imo zelju veceras za igranjem,niti za pobjedom,ni u jednom trenutku ekipa nije napala u smislu da covjek kaze eh evo ih stislu su protivnika...veceras uzas
Znaci necu pojedinca ni jednog izdvajati jel niko nije zasluzio prolaznu ocjenu,pocevsi od trenera,pa od prvog do zadnjeg igraca...taktika je od pocetka profulana,furanje neko igre po strani,talasika...fali Asmir nenormalno,niko nije u stanju probiti protivnicke bekove smjesno
Umor razumijem,ali ne zeljeti,ne pokusavati to jok,tako da - od mene za veceras veliki,svaka cast za sve,ali ovako kiksat ni pod razno

Znaci necu pojedinca ni jednog izdvajati jel niko nije zasluzio prolaznu ocjenu,pocevsi od trenera,pa od prvog do zadnjeg igraca...taktika je od pocetka profulana,furanje neko igre po strani,talasika...fali Asmir nenormalno,niko nije u stanju probiti protivnicke bekove smjesno
Umor razumijem,ali ne zeljeti,ne pokusavati to jok,tako da - od mene za veceras veliki,svaka cast za sve,ali ovako kiksat ni pod razno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".