RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Nemam rijeci... Jednostavno giganti! ABd do Premijer lige!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
jednoumlje i poltronisanje je nazalost nas pocest gostkeno83 je napisao/la:Pa mene su izbacili sa rodjeni foruma jer nisam razmisljao kao vecina, nikad A nisam rekao na upravu na trenera, ali nisam se slagao da smo neka sila da cemo za par godina presisat sve, da imamo najbolji omladinski pogon, da smo ovo i ono i najlakse izbacit.MUSVDG81 je napisao/la:oprosti nam pastrmko, nismo tvoj gnjev prepoznali
imamo pravo na kritiku ili nemamo?
jesmo to mi neki jednoumni klub ili smijemo malo i mi svojim mozgovima razmisljati?
kakav gnjev bola rodjak?
svaka tebi cast brate ali de malo prostora i slobodi govora a boga mi i razmisljanja. dobro jutro crvena maso moja
pa sta ako napada upravu, ne kontam toliko taj dio, jel ima neka zabrana koja se vodi pod lafo nisi nas ako imas svoj jezik i svoje misljenje?! ili ti si protiv nas i klub ne volis kao ja/mi?!?rodjak je napisao/la:nemoj Musa mjenjati teze jebote ,znamo svi sta je ko pisojosipmusa je napisao/la:Rodijače ne piša jole po seljacima nego tvoj dečko pod protektoratom. Selam
Ti konstantno napadas novu upravi i trazis iglu u plastu sijena i kad je ne nadjes onda njih optuzis najvise iz razloga sto nisu ti "pravi "Mostarci,a drug Pastrmka se okomio na one (koji nekad mozda i nisu sa sela a i one sa sela ne bitno) a koji razmisljaju i rezonuju nakaradno da kazem seljacki u tome je razlika.
Kazem i Pastrmka nekad izleti i kaze nekad mozda sto se i meni ne svidi ali on je Veliki Velezovac,ostario uz Velez i sigurno ne misli nista lose ni Velezu ni ljudima koji vode velez ,a o navijacuma da ne pricam
FORZA VELEZ
bolje kritikovat nego lizat pakas rodjak, ziv i zdrav da si mi

Jedno je konstruktivno kritikovat a drugo je kritikovat nečiji posao zato sto ne nosi pravo mostarsko prezime. Svugdje se mjeri neka osoba po poslu koju je odradila a ne po svom prezimenu pa tako treba i kod nas, za ovo i nemogu vjerovat da neko odrastao može koristit kao argument u svom kritikovanju. Takodje ne mogu ja nekog kritikovat zato sto sam prije nekad imao privatne nesuglasice ili sukob sa jednim ili dva člana uprave. Velež ispred privatnih stvari nam treba uvijek biti, sto i nije bio slučaj zadnjih dvadeset i nešto godina. Ako oni štite interese mog kluba i vode ga prema naprijed, mene neiteresuju privatne nesuglasice, to se privatno mora rijesavat sa osobom o kojoj je riječ.MUSVDG81 je napisao/la:pa sta ako napada upravu, ne kontam toliko taj dio, jel ima neka zabrana koja se vodi pod lafo nisi nas ako imas svoj jezik i svoje misljenje?! ili ti si protiv nas i klub ne volis kao ja/mi?!?rodjak je napisao/la:nemoj Musa mjenjati teze jebote ,znamo svi sta je ko pisojosipmusa je napisao/la:Rodijače ne piša jole po seljacima nego tvoj dečko pod protektoratom. Selam
Ti konstantno napadas novu upravi i trazis iglu u plastu sijena i kad je ne nadjes onda njih optuzis najvise iz razloga sto nisu ti "pravi "Mostarci,a drug Pastrmka se okomio na one (koji nekad mozda i nisu sa sela a i one sa sela ne bitno) a koji razmisljaju i rezonuju nakaradno da kazem seljacki u tome je razlika.
Kazem i Pastrmka nekad izleti i kaze nekad mozda sto se i meni ne svidi ali on je Veliki Velezovac,ostario uz Velez i sigurno ne misli nista lose ni Velezu ni ljudima koji vode velez ,a o navijacuma da ne pricam
FORZA VELEZ
bolje kritikovat nego lizat pakas rodjak, ziv i zdrav da si mi
Upravu Veleza treba hvalit i kritikovat po poslu koji obavljaju u Velezu i ničemu drugom. Onda kad se kritikuje treba sagledat cijelokuponu situaciju realno. Sta je uprava uradila zadnje dvije godine, kakvi uskoci vladaju i kakve su propuste imali i zašto su se desili neki propusti. Treba mjerit njihov posao po njihovom četvero godišnjem programu koji je prihvaćen pri njihovom preuzimanju kluba.
Ako krenu odstupat od svog plana i programa onda bi svak kritikovao i upozoravao, ali koliko ja mogu vidit njihov plan koji se prihvatio se prati i dugujemo im da odrade svoj mandat pa da ocijenimo na kraju dali su ispunili sve iz svog plana ili ne.
Isto tako smatram da nije riješene za napredovanje samo pričati o negativnim stvarima nego treba gledat sve. Tu gdje ima propusta treba identificirat i rijesavat u hodu a pozitivne stvari isticati i Radit sve da ostanu pozitivne.
Ovdje je neko čak i pisao kako su se pare od krova potrošile da se vrate dugovi pa kao uprava se hvali kako su oni vratili dugove iz svog dzepa. Onda kad se prvi noseći stub za krov stavio, neko je napisao sta će nam sad krov gdje su reflektori oni su potrebniji. Po meni ovo uopste nisu konstruktivne i validne kritike, a svi znamo kad su reflektori u planu.
Dali je Hasic u Velezu isključivo samo kao ulagač i zbog biznisa ili iz ljubavi, ne znam, nisam nikad pričao sa njim o tome. Ma da po meni ulagači većinom dolaze u sredjen klub kao sto bi Buco i možda Musija trebali doći sad, a ne u klub pred gašenjem, tako da je teško povjerovat da u Hasicu nema ljubavi prema klubu, mislim da ima. No to na kraju krajeva i nije bitno, ako je Hasic tu samo kao ulagač, kao sto Musa gore napisa, ja tu nevidim ništa loše. Dugo smo željeli jednog ulagača u Velezu a niko nije htjeo preuzet. Sad imamo Hasica koji privlači sponzore i ulagače.
A i ono sto je i ovdje najbitnije je da Hasic i uprava ulazu U KLUB a ne u privatni džep.

-
- Kontakt:
Hahahah ...... E hajmo sas malo otvorit kart3, @MUSVDG81 jel dijete dobilo sut kartu iz Veleza? Jel rodjak,brat ili neko nije prosao probu iako je "pretalwntovan"? Hajde znam da su licni razlozi sto kako kazes "ne lizes pakas" i "nisi poltron". Kako ljudi smijesno okrecu sve, zato nismo nikakav uspjeh napravili, zato ato je mnogima Velez bio sisa da cim donacija ili malo para odmah se rastale, da si mog'o dogovorit malom minute u prvom timu samo si trebao podmazat, da si mog'o svasta nesto jer jerusvaj. Ti ako sebe smatras navijacem, i ako ovo sto cine i rade ljudi iz Uprave ne vidis kao dugotrajno rjesenje, vidis nesto u ovom lose, ti si bolesnik koji bi sutra Velez i sve njegovo prodao za 10000KM na svom bankovnom racunu. E sad se zapitaj koliko sam upravu. Fuj majke mi sta ljudi pisu, ne mogu da vjerujem.
Zadnja stvar, koliko je ovaj sto mu ti kazes da lize supak pomogao klubu i prije a posebno sad kad je zdrav klub,ti nisi na texas holdem pokeru potrosio
Po svakoj kritici se vidi je li dobronamjerna ili nije,ti si sam naglasio da imas nesto licno protiv nekij ljudi iz uprave, I TU SE PRICA ZAVRSAVA. Tebi nije u inter3su da klub napresuje, tebi vise odgovara nekl u upravi od koga ces imat koristi a ne da Velez ima koristi od tebe. Uzasno je to prijatelju
Zadnja stvar, koliko je ovaj sto mu ti kazes da lize supak pomogao klubu i prije a posebno sad kad je zdrav klub,ti nisi na texas holdem pokeru potrosio
Po svakoj kritici se vidi je li dobronamjerna ili nije,ti si sam naglasio da imas nesto licno protiv nekij ljudi iz uprave, I TU SE PRICA ZAVRSAVA. Tebi nije u inter3su da klub napresuje, tebi vise odgovara nekl u upravi od koga ces imat koristi a ne da Velez ima koristi od tebe. Uzasno je to prijatelju
ti niti si skonto sta sam ja napisao niti imas blage veze sta pises a kao trece ni nemas pojma kome pises a smatras sebe pametnim i vecim prijateljem kluba nego sam to ja??? ok, moze...next please 

rodjaka znam od svih prvi Velez/RA foruma i znam vrlo dobro lik i djela iza kojih on stoji.
znaci fula ti kontanje, malo zesca
al to je ovdje, medju nasim forumasima standard koji je opalila pastrmka
znaci fula ti kontanje, malo zesca
al to je ovdje, medju nasim forumasima standard koji je opalila pastrmka

ne budi debil kao boga bih te zamolio
to sto ja imam protiv nekog licnog je moje pravo da kazem i splet okolnosti sa istim ali apsolutno nikakve veze sa klubom. da bog da ti klubu poltronu zelio ono sto mu ja zelim, rahat bismo naredni sto do dvjesta godina bili
ali jok, ne razmisljam u okviru grupe/poltrona/odani pa zato me se i ne konta, bas kao i vjerovatno i josipmusa
qq jada od nas ako nam je to pravac razmisljanja 
ne budi debil kao boga bih te zamolio

to sto ja imam protiv nekog licnog je moje pravo da kazem i splet okolnosti sa istim ali apsolutno nikakve veze sa klubom. da bog da ti klubu poltronu zelio ono sto mu ja zelim, rahat bismo naredni sto do dvjesta godina bili
ali jok, ne razmisljam u okviru grupe/poltrona/odani pa zato me se i ne konta, bas kao i vjerovatno i josipmusa

@babinho meni je i mamic ekstra lik
da bog da da semsudin bude uspjesan kao on a i lopov takodjer, sta ce on sebi nametnut ja mu ne mogu uskratiti. ali kad vec krade neka ostavi malo i za raju bas kao sto je i maminho. hrvatskoj dao 80% srebrene reprezentacije a dinamovcima godine i godine ucesca u c ligi. ja bih bi preseretan i ne bi mu zamjerio/semsudinu ne mostarskog prezimena hasicu, niti malo.
moji problemi sa pojedinim clanovima uprave nisu skroz privatni tako da i relevantni su dio za ovu pricu.
da bog da da semsudin bude uspjesan kao on a i lopov takodjer, sta ce on sebi nametnut ja mu ne mogu uskratiti. ali kad vec krade neka ostavi malo i za raju bas kao sto je i maminho. hrvatskoj dao 80% srebrene reprezentacije a dinamovcima godine i godine ucesca u c ligi. ja bih bi preseretan i ne bi mu zamjerio/semsudinu ne mostarskog prezimena hasicu, niti malo.
moji problemi sa pojedinim clanovima uprave nisu skroz privatni tako da i relevantni su dio za ovu pricu.
-
- Kontakt:
Znas dobro lik i djela a nazivas ga lizacem supka.. Ma, ludji sam ja sto ista pisem likovima kojima je licni interes iznad kluba. Frajeru je Mamic ekstra lik, a Hasic ne valja vjerujem
A poltron sam po cemu?
BiH bruji o dobrom i zdravkm Velezu, Vaha vise na stadionu nego kuci, Dusko se vratio u Mostar da se posveti Velezu, ali bratu nasem smetaju ljudi iz uorave jer su ga licno zajebali

BiH bruji o dobrom i zdravkm Velezu, Vaha vise na stadionu nego kuci, Dusko se vratio u Mostar da se posveti Velezu, ali bratu nasem smetaju ljudi iz uorave jer su ga licno zajebali

Mislim da ne treba trazit problem gdje ga nema, i da je ovo jedna od najboljih uprava Veleza ikad, treba nastavit konstruktivno pomagat ljudima i ici naprijed, strpljenje je ovdje kljuc svega, ako dodje jos ovih par ljudi koji se spominju ukljucujuci Duska e to bi onda za mene bas bila jedna jako ozbiljna prica
Bacaj drkicu ajde jer vidim zgamo se mane ili je dobro zacepljendrakensang je napisao/la:Znas dobro lik i djela a nazivas ga lizacem supka.. Ma, ludji sam ja sto ista pisem likovima kojima je licni interes iznad kluba. Frajeru je Mamic ekstra lik, a Hasic ne valja vjerujemA poltron sam po cemu?

Svaka cast Velezu na onom sto radi, definitivno najpametniji pristup, tj pokrij se koliko si dug. Isto tako sam misljenja kada velez udje u PL da ce se tu dugo zadrzati jer tu i pripada, samo je potrebno oduprijet se lokalnim parazitima.
p.s.
Steta sto onaj stadion nije npr u sjevernom, jer Velez stvarno dosta gubi s tim, al sta je tu je. Zelim vam svu srecu u ovoj sezoni i da se vec ove sezone plasirate u PL.
p.s.
Steta sto onaj stadion nije npr u sjevernom, jer Velez stvarno dosta gubi s tim, al sta je tu je. Zelim vam svu srecu u ovoj sezoni i da se vec ove sezone plasirate u PL.
Mislim da ne gubimo previse zbog toga sto je stadion u Vrapcicima, ako uzmemo u obzir da danas svi imaju po nekoliko auta i da se moze vrlo lahko prebaciti do stadiona. Uvijek ce nekome biti blizu nekome daleko gdje god da se nalazi stadion ali recimo da je u Sjevernom moguce je da bi bilo mozda 200-500 vise ljudi po utakmici mada opet tesko je to izracunati.
Svugdje u svijetu stadioni su na periferiji gradova. Posjetu jednostavno uslovljavaju rezultati i ništa drugo
-
- Kontakt:
Najtezi dio, a vjerovatno to vi Zenicani znate iz brobe proiv adilovica i slicnih,l. Ustrajat cemo nadam setale07 je napisao/la:Svaka cast Velezu na onom sto radi, definitivno najpametniji pristup, tj pokrij se koliko si dug. Isto tako sam misljenja kada velez udje u PL da ce se tu dugo zadrzati jer tu i pripada, samo je potrebno oduprijet se lokalnim parazitima.
p.s.
izdrzali smo i gore a kamoli moderan i ful opremljen stadion u vrapcicima...svo nam zlo tu bilo
Tako je nadam se da ce se ubrzati ovi radovi na krovu nekako bas sporo ide, tek jedan nosac a ima mjesec kako je pocelo.
-
- Kontakt:
Dva i na putu je treciAsimetric je napisao/la:Tako je nadam se da ce se ubrzati ovi radovi na krovu nekako bas sporo ide, tek jedan nosac a ima mjesec kako je pocelo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.