Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dakle Vedranu se smijesi diciplinski postupak i N/FS i MUPa. Tako i treba.
Celik!3,2,2.
S huliganima samo oštro,nema mjesta takvima u sportu,.AllGunsBlazing je napisao/la: Dakle Vedranu se smijesi diciplinski postupak i N/FS i MUPa. Tako i treba.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Uzvratio je nesrazmjernom silom, ali je i djelovao u afektu.Marsal je napisao/la:
Po slovu zakona - jeste. I zato će najvjerovatnije krivično odgovarati.
Ma, nije mu ono na cast, ni kao osobi, ni kao igracu Zelje, al kad vec pricamo o tome, nek' se zna svaki detalj.
-
- Kontakt:
dobit ce kaznu naravno, ali nije inicijator
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Marsal
- Kontakt:
Biće prvi golman osuđenik u PLBiH. Jedino će on imat papir da je izgino za Želju.chily-rz je napisao/la:S huliganima samo oštro,nema mjesta takvima u sportu,.AllGunsBlazing je napisao/la: Dakle Vedranu se smijesi diciplinski postupak i N/FS i MUPa. Tako i treba.
To mu može biti olakšica samo, mene je prije 7 godina opalio jedan orangutan jer sam mu opsovao mater. 6 mjeseci uslova.SlevinKelevra je napisao/la:
Uzvratio je nesrazmjernom silom, ali je i djelovao u afektu.
Ma, nije mu ono na cast, ni kao osobi, ni kao igracu Zelje, al kad vec pricamo o tome, nek' se zna svaki detalj.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pljunuo ga - rekla, kazala. Imal' to snimljeno? Morao je slagat nešto da pokuša opravdat svoj retardirani postupak.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
To i kazem.Marsal je napisao/la: To mu može biti olakšica samo, mene je prije 7 godina opalio jedan orangutan jer sam mu opsovao mater. 6 mjeseci uslova.
Ili to, ili se Kjosevski 20 godina strpio da ne udara ljude sakom, jer je izgleda to njegova stvar... onako iz zayebancije.wobly92 je napisao/la:Pljunuo ga - rekla, kazala. Imal' to snimljeno? Morao je slagat nešto da pokuša opravdat svoj retardirani postupak.
Zadnja izmjena: SlevinKelevra, dana/u 05 maj 2016, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Mene je sramota sto zivim u drzavi gdje neko opravdava onaj ciganski cin golmana Zelje. Pa da li ste vi normalni, cuj pljunuo ga pa je onda uredu
Nad tobom sunce najljepše sja
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne znamo mi je li se Vedran trpio, mozda ga samo jos niko nije snimio u ovakvim i slicnim djelima. Meni vuce na huligana.
Celik!3,2,2.
Tokom cijele njegove karijere mogli smo se uvjeriti da je to mirna i stalozena osoba, tako da je ovaj potez stvarno sokirao...SlevinKelevra je napisao/la:To i kazem.Marsal je napisao/la: To mu može biti olakšica samo, mene je prije 7 godina opalio jedan orangutan jer sam mu opsovao mater. 6 mjeseci uslova.
Ili to, ili se Kjosevski 20 godina strpio da ne udara ljude sakom, jer je izgleda to njegova stvar... onako iz zayebancije.wobly92 je napisao/la:Pljunuo ga - rekla, kazala. Imal' to snimljeno? Morao je slagat nešto da pokuša opravdat svoj retardirani postupak.
Amer Bekić, napadač Sarajeva, pred sami kraj utakmice, pesnicom u lice udario je Kosorića, koji je bio bez lopte, i dobio crveni karton.
NFSBiH je kaznio Bekića sa dvije utakmice neigranja.
Nađite razliku između Bekića i Kjosevskog. Ni jedan postupak ne opravdavam.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Komentari nakon utakmice: "Zamjeram Bekiću što još jače nije udario Kosorića."carsijaba je napisao/la:Amer Bekić, napadač Sarajeva, pred sami kraj utakmice, pesnicom u lice udario je Kosorića, koji je bio bez lopte, i dobio crveni karton.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Udareni radnik odgvorno tvrdi da nije bilo nikakvog pljuvanja i to je spreman dokazati na sudu te dalje navodi da je zaspisnik lažan i napravljen je iskljucivo na osnovu iskaza pojedinih igraca Željeznicara koji su pri davanju istih bili vidno subjektivni s ocitom namjerom da prebace odgovornost na njega,.
"Bio sam u prolazu,primjetio sam busen trave van svojih granica i krenuo da ga vratim na prvobitno mjesto,.U tom trenutku onako nehotice sam sasvim slucajno zapjevao melodiju "Putuj Evropo" što je iz meni nepoznatih razloga naišlo na negodovanje pojedinih gostujucih igraca,.Okrenuo sam se Kjosevskom i rekao da nisam ja taj koji mu je zavukao nego Feno vehbija i neka s njim riješi nesuglasice a daljni rasplet ste vidjeli i sami,.Ovo je sramota za fudbal u ovoj državi i ocekujem da ce nadležni organi odraditi svoj posao na najbolji moguci nacin,.Protiv lica V.K cu podnijeti tužbu,."
"Bio sam u prolazu,primjetio sam busen trave van svojih granica i krenuo da ga vratim na prvobitno mjesto,.U tom trenutku onako nehotice sam sasvim slucajno zapjevao melodiju "Putuj Evropo" što je iz meni nepoznatih razloga naišlo na negodovanje pojedinih gostujucih igraca,.Okrenuo sam se Kjosevskom i rekao da nisam ja taj koji mu je zavukao nego Feno vehbija i neka s njim riješi nesuglasice a daljni rasplet ste vidjeli i sami,.Ovo je sramota za fudbal u ovoj državi i ocekujem da ce nadležni organi odraditi svoj posao na najbolji moguci nacin,.Protiv lica V.K cu podnijeti tužbu,."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo zeleniiiSloki je napisao/la:Sarajevski kanton zakida cijelu Federaciju, a ne samo Tuzlanski kanton. Ko god se ne distancira, on presutno podrzava ovakvu politiku u Sarajevu, podrzava diskriminaciju gradjana Bosne i Hercegovina, radi protiv drzave Bosne i Hercegovine i njen je najveci neprijatelj. Ocekujem od istinskih patriota iz ovog grada da se ograde od ovoga i da pokazu nacionalno jedinstvo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la:Udareni radnik odgvorno tvrdi da nije bilo nikakvog pljuvanja i to je spreman dokazati na sudu te dalje navodi da je zaspisnik lažan i napravljen je iskljucivo na osnovu iskaza pojedinih igraca Željeznicara koji su pri davanju istih bili vidno subjektivni s ocitom namjerom da prebace odgovornost na njega,.

I neka ga je prebio.

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- rob do bagro
- Kontakt:
Kakva nemoc.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
chily-rz je napisao/la:Udareni radnik odgvorno tvrdi da nije bilo nikakvog pljuvanja i to je spreman dokazati na sudu te dalje navodi da je zaspisnik lažan i napravljen je iskljucivo na osnovu iskaza pojedinih igraca Željeznicara koji su pri davanju istih bili vidno subjektivni s ocitom namjerom da prebace odgovornost na njega,.

audere est facere!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nismo nogama udarali policijski stit, nismo ljude gadjali stolicama i bakljama. Pronadji razliku? Ovakvi debili se trebaju odstraniti iz fudbala na duzi period, na stranu sto ne mozes biti objektivan jer je to ''tvoj'' klub.carsijaba je napisao/la:Amer Bekić, napadač Sarajeva, pred sami kraj utakmice, pesnicom u lice udario je Kosorića, koji je bio bez lopte, i dobio crveni karton.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.