Precjenio se, ali hade što je on kiksao nego onaj stoji u odbrani i hladno čeka da čovjek puca umjesto da izleti na njega, e svaštahamzaTM87 je napisao/la:Auu kiksa Bandovica,morali su ovo kazniti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Precjenio se, ali hade što je on kiksao nego onaj stoji u odbrani i hladno čeka da čovjek puca umjesto da izleti na njega, e svaštahamzaTM87 je napisao/la:Auu kiksa Bandovica,morali su ovo kazniti
zeljocity je napisao/la:
Volio bih pogledati drugo poluvrijeme ali meni ovaj link ne radi? Ima li neki drugi?
Meni ovo djeluje poprilično mrtvo, vidi se da se igra pod ručnom. Karamtić me malo razočarao sa onim netačnim pasovima.samosarajvo je napisao/la:Ova tekma - pobjeda bilo kakva.Niko ne smije traziti zamjerke u igri, preumorni su svi, pocevsi od Torlaka preko Sesara pa do Saida i Hadzica.Iznenadilo me sto smo krenuli sa prvom ekipom, to znaci da ozbiljno racunamo na sve frontove.Jos da pobjedimo i to je to.
A jakako ce dijelovati ja mrtvo. Mi ako prodjemo Zetu a onda ispadnemo u Play offu (racunaj jos 2 cetvrtka tekme) mi se necemo oporaviti u potpunosti fizicki do 6-7 kola u ligi, tj tek tad cemo imati opet onu svjezinu.Treba pokusati uzeti sto vise bodova u tom periodu i to je to.Sjetite se 2009, tek smo se zadnja 4 kola probudili 10000% i vratili igru iz Europe te godine.powerplay je napisao/la:Meni ovo djeluje poprilično mrtvo, vidi se da se igra pod ručnom. Karamtić me malo razočarao sa onim netačnim pasovima.samosarajvo je napisao/la:Ova tekma - pobjeda bilo kakva.Niko ne smije traziti zamjerke u igri, preumorni su svi, pocevsi od Torlaka preko Sesara pa do Saida i Hadzica.Iznenadilo me sto smo krenuli sa prvom ekipom, to znaci da ozbiljno racunamo na sve frontove.Jos da pobjedimo i to je to.
eldo je napisao/la:zeljocity je napisao/la:
Volio bih pogledati drugo poluvrijeme ali meni ovaj link ne radi? Ima li neki drugi?
http://www.sports-x.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nece ti ono ni u nasoj ligi svirati.Krvotok je napisao/la:Čist penal u 82 min za Čelik nije sviran, Torlak k'o hrvač, ruke oko pasa mislim Vidoviću i grčkorimsko bacanje u domaćem šesnaestercu![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.