RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MUSVDG81
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MUSVDG81 » 02 sep 2018, 14:52

ako je iko olupina na masem dijelu foruma onda je to ovaj multiplicirani osmogodisnjak i smjesno je da ti njega branis brate....meni je npr ova meksicka olupina, licno dokazala da je klosar de lux i znam s kim imam posla....

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 02 sep 2018, 15:00

ANTIFA ! je napisao/la:
MUSVDG81 je napisao/la:
josipmusa je napisao/la:Zovite hejterom ili kako hocete,puovao sam danas radi Veleža 14 sati i vidio goli kur*c. Napucavanje lopte od golmana do Fajića pa ako nešto bude bude. Nismo mi dobri koliko su najbolji igrači ove lige otišli u olimpic ili PL pa je ostatak lige goli ku+ac. nastavite pljuvati, ovo su vam činjenice. S druge strane taj olimpik potpisao ugovor da se vidi koliko je otkucaj srca igrača nakon sto legne ko jagnje pred klanje. Od rata nadalje mi nismo dobili utakmicu koju moramo dobit. Idemo jos 26 kola griženja noktiju. A sudiji sve mrtvo i živo, penal čistiji nije mogao bit, Al i dalje x realan. Akcije mi nismo imali osim one pred kraj kad je Cvijanović promašio zicer. Nezz dal sam vidio šut u okvir cijelu tekmu,

Svijetla tačka: RAja kao i uvijek, bez nasjedanja na seljačka podmetanja tatolkoholicara i mile stašeu po medijima, svaka časta RA ja još jednom
ne vidim ja nikakvo hejtovanje ovdje?!!
a ovi sto ismijavaju tvoj post su goli glupani i veci neprijatelji kluba nego sto tvrde da si ti sam!
mi pritisak vaznog meca nismo prelomili od rata, bas kao sto kazes a to smo i jucer pokazali a ja sam ranije u svom postu napisao da nama te rutine treba, uigranosti u istim- muda i odlucnosti mnogo vise nego jucer...a to sve se moze postici samo kontinuiranim igranjem utakmica pred prepunim stadionom, bas kao sto je jucer prilika bila...

bila, idemo dalje...ne treba sad kukati previse- Tesanj aBd mora pasti i to je to :salut:

Smijesno je to sto ti branis ovu olupinu od covjeka, koja je stalno zugala na klub,upravu i navijace, a sada se pravi veliki navijac.
Nece da bude, jedino ako ste vas dvojica jedna osoba, a i to me ne bi cudilo.
Haj sad ovako prijatelju kad prijetis pastrmki i prozivas ga, ajde meni se javi na PP pa cemo da se vidimo njonjasu kurc-is se preko foruma i izigravas mangupa. :facepalm:
Svaka čast ;)

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 sep 2018, 17:11

Istina za Pastrmku!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 02 sep 2018, 19:46

Vidi ovog ono mi nekom prijeti preko foruma hahahaah :tokralju:

Branis ovdje lika koji zuga na sve pozitivno u Velezu, smeta mu uprava, Hasic, Ibro sve pozitivno u nasem Velezu njemu ne valja, smeta mu sto Hasic i Ibro nisu Mostarci, pogledaj sta je smrad pisao o Velezu pa onda dodji i nesto reci Pastrmki, ne branim ja nikog, slucajno smo na istoj strani onoj normalnoj kao navijaci koji podrzavaju klub i ovu najbolju upravu poslije rata, Ovo sto Pastrmka pise o nekakvom bjezanju sa ovog foruma zbog rezultata Veleza je glupost, i u dosta stvari se ne slazem sa tim likom, pogotovo njegovo prepucavanje po forumu, neki stavovi, ali zajedno smo oko najvaznije stvari on voli Velez srcem, on ima oci i mozak da prepozna rad ove uprave, i ne zeli Velezu zlo, dok ovaj mazlum ceka da Pika ili Muta Skoro udje u Velez pa da mu sve bude potaman. Juce se momacki provalio, kao on bio na utakmici hahahaha

MUSVDG81
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG81 » 02 sep 2018, 19:56

ne branim ja nikog. ti da procits ispravno skonto bi sta pricam a pastrmka je klosarcina ljigava i to je takodjer moje misljenje. a sad aj vozdra

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 02 sep 2018, 19:59

MUSVDG81 je napisao/la:ne branim ja nikog. ti da procits ispravno skonto bi sta pricam a pastrmka je klosarcina ljigava i to je takodjer moje misljenje. a sad aj vozdra
Vozdra, kad se vratiš reci nam sta ima u Banovićima :wave:
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

MUSVDG81
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG81 » 02 sep 2018, 20:09

kakva paranoidna skupina ljudi. predpostavljam da josipmusa nema veze ni sa pikom ni slicnim likovima, mada ne znam a i zaboli me k.ta za to.
cisto eto sto ja u ovo postova sto sam procitao od lika, nista toliko goropadno negativno ne vidim, mislim evo pokazite mi koji dio teksta sam mu propustio pa da ne kontam?
pastrmka je defos od jedno 40/50godina koji se ofira od teme do teme i svako malo navlaci nas u neke svadje sa ovim nizerazrednim protivnicima. mi smo institucija za mnoge, i kao takvi ponasajmo se u skladu i kako treba.

meni i za mene je lik smarac i defos koji jeste da voli Velez ali brate mogao bi se i malo normalnije ponasati, ne javljat se sa sto nikova kao prvo. ofirat, blamirat, smekat itd itd

josipmusa lika ne poznajem i ne branim g.
i opet ponavljam ne vidim gdje je to i sta negativno napisao?! dugo sam bio odsutan zbog pstrmke bas.
prosvjetlite me ociju vam :P

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 02 sep 2018, 21:02

MUSVDG81 je napisao/la: i opet ponavljam ne vidim gdje je to i sta negativno napisao?! dugo sam bio odsutan zbog pstrmke bas.
:shock:

Samo pozitiva... :?

"nastavite d a pljujete po Denisu Zvonicu yebo vam on mater, jedini igrac koji istinski voli Velež ali vi mahalci nastavite d a pljujete i uvlacite se u supak lozadjiji koji placa 13 sati rada dnevno u svom vinogradu cijelih 20 maraka. dobar neki insan"

Neki dan ismijava Mostarske Rodjene sto volontiraju na stadionu i prave RAji toalet... mnogo mnogo je on izasrao na ovom forumu da ti se ogadi, 90% raje ga je provalilo, i zna odakle moze doci prica kakvu on prosipa.

FORZZA
Kontakt:

Post Postao/la FORZZA » 02 sep 2018, 21:06

Ljudi okanite se corava posla i prepucavanja...Zar nam nije svima na 1 mjestu VELEZ...i nama u Konjicu su neki govorili prije godinu dvije kakav Velez ..sto idete na utakmice a juce vise od 30 auta iz Konjica otislo na utakmicu bodriti nase ROĐENE...

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 02 sep 2018, 21:36

Trebamo zadrzati pozitivnu atmosferu jeste da nam nije sviran penal juce i steta je sto nismo pobijedili ali ako pobjedimo u Tesnju mozemo ocekivati opet pun stadion protiv Zvijezde, mislim da prosjek na domacim moze biti 2000 ljudi a ako budu dobri rezultati zasto ne i 3000 i vise, nema raspravljanja trebamo pisati o desavanjima u klubu zato i jesmo svi ovdje

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 02 sep 2018, 22:20

Naravno da je Denis Zvonic jedini mostarac koji je bio tu kad niko nije htio, vi serete na njega, ja na vas

Za predjsjednika sam pisao sarkastično ali u tome je 80 posto istine. Čovjek je biznismen i ne baca pare nego ulaže, najbolji svjedok tome su dolazak njeovog partnera iz Bosnalijeka i Buce. Sad malo musi oglabajte hejteri

MUSVDG81
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG81 » 02 sep 2018, 22:45

Rodjeni81 je napisao/la:
MUSVDG81 je napisao/la: i opet ponavljam ne vidim gdje je to i sta negativno napisao?! dugo sam bio odsutan zbog pstrmke bas.
:shock:

Samo pozitiva... :?

"nastavite d a pljujete po Denisu Zvonicu yebo vam on mater, jedini igrac koji istinski voli Velež ali vi mahalci nastavite d a pljujete i uvlacite se u supak lozadjiji koji placa 13 sati rada dnevno u svom vinogradu cijelih 20 maraka. dobar neki insan"

Neki dan ismijava Mostarske Rodjene sto volontiraju na stadionu i prave RAji toalet... mnogo mnogo je on izasrao na ovom forumu da ti se ogadi, 90% raje ga je provalilo, i zna odakle moze doci prica kakvu on prosipa.
Ja prico na Zvonica?

nisi ti pri svojoj kralju, malo si vise povuko meni se cini pa imas halucinacije neke...nije ni gudra za svakoga jbg

MUSVDG81
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG81 » 02 sep 2018, 22:48

Asimetric je napisao/la:Trebamo zadrzati pozitivnu atmosferu jeste da nam nije sviran penal juce i steta je sto nismo pobijedili ali ako pobjedimo u Tesnju mozemo ocekivati opet pun stadion protiv Zvijezde, mislim da prosjek na domacim moze biti 2000 ljudi a ako budu dobri rezultati zasto ne i 3000 i vise, nema raspravljanja trebamo pisati o desavanjima u klubu zato i jesmo svi ovdje
ja se slazem u potpunosti :salut:

valja pokorit Tesanj aBd za vracanje pozitive i novo punjenje stadiona :clap:

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 02 sep 2018, 22:49

MUSVDG81 je napisao/la:
Ja prico na Zvonica?

nisi ti pri svojoj kralju, malo si vise povuko meni se cini pa imas halucinacije neke...nije ni gudra za svakoga jbg
:facepalm: zaboravi

MUSVDG81
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG81 » 02 sep 2018, 22:50

FORZZA je napisao/la:Ljudi okanite se corava posla i prepucavanja...Zar nam nije svima na 1 mjestu VELEZ...i nama u Konjicu su neki govorili prije godinu dvije kakav Velez ..sto idete na utakmice a juce vise od 30 auta iz Konjica otislo na utakmicu bodriti nase ROĐENE...
bravo Konjic ljubi vas bRAt :ljepota: :salut:

MUSVDG81
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG81 » 02 sep 2018, 22:52

Rodjeni81 je napisao/la:
MUSVDG81 je napisao/la:
Ja prico na Zvonica?

:facepalm: zaboravi
sta bola da zaboravim? citiras moj post koji nema veze sa Zvonicem i svim onim sta napisa...sta ja znam jel ti mene optuzujes za neko pljuvanje ili sta vec zelis reci kralju :?: :roll:

FORZZA
Kontakt:

Post Postao/la FORZZA » 02 sep 2018, 22:53

MUSVDG81 je napisao/la:
FORZZA je napisao/la:Ljudi okanite se corava posla i prepucavanja...Zar nam nije svima na 1 mjestu VELEZ...i nama u Konjicu su neki govorili prije godinu dvije kakav Velez ..sto idete na utakmice a juce vise od 30 auta iz Konjica otislo na utakmicu bodriti nase ROĐENE...
samo VELEZ :bih: :bih:

MUSVDG81
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG81 » 02 sep 2018, 22:55

FORZZA je napisao/la:
MUSVDG81 je napisao/la:
samo VELEZ :bih: :bih:
tako je bRAt, zato i jesmo tu :salut:

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 02 sep 2018, 22:57

Bola ukljuci mozak prvo krv mu ****. Pisao si sta je ovaj @josipmusa negativno pisao pa ga raja "haka" ja sam ti citirao njegov post sta misli o Hasicu i kako ga naziva, kako psuje raji majku ako nesto kazu na Zvonica, pa sam napisao sta je neki dan govorio za raju iz UGMostarski Rodjeni sto volontiraju na stadionu.

Majke mi bi se osevapio ko ugasi Velezovu temu na ovom forumu.

MUSVDG81
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG81 » 02 sep 2018, 23:05

Rodjeni81 je napisao/la:Bola ukljuci mozak prvo krv mu ****. Pisao si sta je ovaj @josipmusa negativno pisao pa ga raja "haka" ja sam ti citirao njegov post sta misli o Hasicu i kako ga naziva, kako psuje raji majku ako nesto kazu na Zvonica, pa sam napisao sta je neki dan govorio za raju iz UGMostarski Rodjeni sto volontiraju na stadionu.

Majke mi bi se osevapio ko ugasi Velezovu temu na ovom forumu.
de malo jasnije drugi put napisi pa cemo se naci na pola puta...svi mi imamo svoja misljenja i prava na ista a isto tako imamo prava i na svoja vlastita iskustva u kojim ne dozivljavamo neke ljude na isti nacin...evo primjerak i sa pstrmkom, nekom je simpa a nekom odvratan...
sta sad tu da radimo? ja za Hasica licno nemam lose misljenje dok za neke iz uprave, imam...licna neka losa iskustva, gdje su me izjahali i necu im halalit i kritikovat cu ih na svakom koraku...tako i drugi mozda imaju neke lose dozivljaje vezane za Semsudina

vrijeme bude pokazalo, cija je majka crnu vunu prela a cija nije....mosa lezVe dotad a boga mi i odTad

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.