Iz ovih stopa.Ramsey16 je napisao/la:Marshal strucnjak bi Giroud-a prodao
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Gluho bilo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I ja bih ga prodao iste sekunde 

I ja bih ali samo pod uslovom da se ne dovodi drugi Giroud,jer ovaj se pokazao kao dobar dzoker i ima fantasticnu skok igru ,jak je igrac ,i bas mi je ostala u sjecanju utakmica iz Minhena kada sam trebao ici gledati ali se nesto iskomplikovalo drugovi su bili ja nisam kazu da vidis koja je on zivotinja njega nemoze niko oboriti niti nadskociti,postoje situacije kada se s boatengom bori za prostor sto vi ne vidite na tv ,kazu da boateng izgleda kao dijete pored njega,tako da je on dosta zahvalan igrac ali da se koristi kao dzoker,a sada prodavati njega koji se vec adaptirao na ligu i zivot u londonu pa dovesti nekog polovnjaka iz francuske koji ce biti gori od njega ili isti kao on neka hvala ,ha go vno ha ispod go vana voda isti qrac,ali svakako Arsenal treba zaganjati klasnog napadaca a Ziku ostaviti kao dzokera,welbeka bi uvjek prije da ostane nego wolcot,pa cak i s novom formacijom welbek mi je korisniji od wolcota po krilu ,momak se ne stedi a igra i solidnu odbranu,i dosta je bolji kada se koristi u sammom vrhu od wolcota ,to je neko moje misljenje
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Tacno mi ova tema popravi i najgori dan! Kad bi Seo trebao stici zna li ko?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- QUARTERBACK
- Kontakt:
1.jula a mozda Arsenal samo ranije potvrdi transfersoccerfan je napisao/la:Tacno mi ova tema popravi i najgori dan! Kad bi Seo trebao stici zna li ko?

E super. Nadam se da ce potpisati. Ako potpise, planiram svoj iduci odmor oko Arsenala i kad podem u Bosnu "svratit cu" do Londona da odgledam tekmu ko coek. Gledacu za neki derbi da svratim.QUARTERBACK je napisao/la:1.jula a mozda Arsenal samo ranije potvrdi transfersoccerfan je napisao/la:Tacno mi ova tema popravi i najgori dan! Kad bi Seo trebao stici zna li ko?

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Marsal
- Kontakt:
Joel Campbell ide u Galatasaray za 2.6 miliona funti.
Ox is ready to stay at #afc after the club offered him a new contract in excess of £100kpw
Ox is ready to stay at #afc after the club offered him a new contract in excess of £100kpw
- Marsal
- Kontakt:
Riješit ćemo se dosta igrača ovo ljeto.anell je napisao/la:Izgleda da ćemo utrpati Gibbsa za 15 mil
Sigurni su: Debuchy, Jenkinson, Gibbs, Sanogo, Campbell
Vrlo vjerovatno mogli bi otići i:
Gabriel ili Chambers
Giroud - ako dovedemo napadača
Wilshere - zasad je izglednija da odlazi nego da ostaje
Szczesny - ovisi o Ospini
Ospina - on ili Szczesny
Walcott - vrlo moguće
Coquelin - užasna forma i nedovoljno kvaliteta za novu formaciju
Neće Wilshere niđe 
Hećel' iko ostat u klubu? Samo Wenger i Cazorla

Hećel' iko ostat u klubu? Samo Wenger i Cazorla
- Marsal
- Kontakt:
Biće i dolazaka 
Haman smo ozbiljno zagrizli za Mbappea.
I dalje ne vjerujem.

I dalje ne vjerujem.
Oprostit cu ti ono za Girouda ako dodje malacMarsal je napisao/la:Biće i dolazaka
I dalje ne vjerujem.

Ti si bar razuman čoek i sam znaš da su šanse za taj transfer jednake šansama da Anel šta guzi u narednih par godinaMarsal je napisao/la:Haman smo ozbiljno zagrizli za Mbappea.
- Marsal
- Kontakt:
Prepravljeno.Kontraa je napisao/la:Ti si bar razuman čoek i sam znaš da su šanse za taj transfer jednake šansama da ti ili anell guzite šta u narednih par godinaMarsal je napisao/la:Haman smo ozbiljno zagrizli za Mbappea.
Marsal je napisao/la:Prepravljeno.Kontraa je napisao/la:Ti si bar razuman čoek i sam znaš da su šanse za taj transfer jednake šansama da ti ili anell guzite šta u narednih par godinaMarsal je napisao/la:Haman smo ozbiljno zagrizli za Mbappea.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Poljska dvorska luda u Juventus za 16 miliona eura.
Moram priznati da ne kontam ovaj transfer. Pa nije vajda da ga u Juventusu vide kao nasljednika za Buffona?
Moram priznati da ne kontam ovaj transfer. Pa nije vajda da ga u Juventusu vide kao nasljednika za Buffona?
- nextterrain
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:Poljska dvorska luda u Juventus za 16 miliona eura.
Možda će biti zamjena nekom od golmana, ali ovu sezonu je stvarno odradio kvalitetno iako je propuh u Rominoj odbrani

Moze i kod nas biti drugi golman kao i u Juventusu, nece on tamo ni poslije Buffona vidjeti prve postave. Mislio sam da hoce da ide da bi igrao negdje u prvoj postavi.
- Marsal
- Kontakt:
Wenga i Gazidis negdje u Francuskoj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.