Pa, svi oni (izuzev Smallinga, TFM-a i CBJ-a možda) koji nisu bili u sastavu uopšte zadnja dva meča su vjerovatno na izlaznim vratima. Znači, 23 + 3 navedena + pojačanje i to je to što ostaje vjerovatno. McNair, Blackett, Pereira, Schweinsteiger, Keane, Wilson, Januzaj vjerovatno idu, što permanentno - što na posudbu. Mislim da će se počet radit na tome kad se dolasci završe.RiNo je napisao/la:Trebali su vec poceti sa cistkom. Varelina posudba u Eintracht, i ovo tjeranje Schweinsteigera je manje vise sve sto se tice odlazaka.
Iako, ja bih prije Younga, Fellainija (pa i Roja) otjer'o nego Januzaja i Schweinsteigera, ali eto. Jednog bi ostavio zato što je mlađi i za razliku od Younga možda i proradi, a Young je poslabo izgled'o u pripremama i mislim da nema šta ponudit više + ima povisoku platu i on, ako se ne varam, ali će vjerovatno odraditi ugovor koji ima. Schweini zbog ogromnog iskustva bi mog'o poslužit možda još. Iako, sigurno da ne bi bio prvi izbor ni on, tako da nije možda toliko bitno, a i on ima platu visoku za jednu potencijalnu rezervu.