Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Ima li u Sarajevu kupiti ovaj novi dres u Fanatic Shopu ja mislio doći da kupim 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
3:12
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fanatic shop sverceri nisu u Sarajevu, Bog zna gdje su. Nemaju fizicku prodavnicu.Bayern@heart je napisao/la:Ima li u Sarajevu kupiti ovaj novi dres u Fanatic Shopu ja mislio doći da kupim
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ovo uopste nije nas dres..ovo je neka obicna plava adidasova majica na koju je nalijepljen nas grb..RiNo je napisao/la:Remi Gaillard
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Najzagriženiji fanovi ne mogu doći do dresa, ne čudi te valjda što jedan Remy nije među sretnicima koji imaju dres. Osim toga potrudio se da se pojavi u Adidas dresu, čak zna da da više nemamo posla s Legeom, na čemu mu svaka čast.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa za to postoji adidas condivo 14 majica, nalijepi nas grb kao i na ovu majicu na slici iznad i rijeseno 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
[email protected]Papastathopoulos je napisao/la:Pa za to postoji adidas condivo 14 majica, nalijepi nas grb kao i na ovu majicu na slici i rijeseno
pisi mu mail, zali se jbg... mozda upali!
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Mnogi nisu zadovoljni dizajnom naseg dresa komentare koje sam citao po forumima kazu da lici na dres Grcke te da je obicna plava majica sa grbom
Cak i da je to sve tacno, ostaje cinjenica ta je taj dres kakav takav prvi s kojim ce BiH igrati na SP. Samim tim postaje i dio istorije. Uvijek ce imati svoju posebnu vrijednost.
- Bayern@heart
- Kontakt:
isx je napisao/la:Fanatic shop sverceri nisu u Sarajevu, Bog zna gdje su. Nemaju fizicku prodavnicu.Bayern@heart je napisao/la:Ima li u Sarajevu kupiti ovaj novi dres u Fanatic Shopu ja mislio doći da kupim
http://www.klix.ba/sport/nogomet/otvara ... /130307064
Šta je sa ovim radili ovo i sad može li se ovdje kupiti ovaj adidasov dres. Na sav glas je pred Grčku prošle godine ova prodavnica otvorena
bas to i iz tog razloga ja cu ga i kupit, ali cekam dok bude sa svim emblemima SP!ugursuz je napisao/la:Cak i da je to sve tacno, ostaje cinjenica ta je taj dres kakav takav prvi s kojim ce BiH igrati na SP. Samim tim postaje i dio istorije. Uvijek ce imati svoju posebnu vrijednost.
- 1988risha
- Kontakt:
ima li neko iz Sandžaka ili još bolje iz Novog Pazara? Da mi kaze prodaje li se ovo dole i kolika je cijena ?

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Za raju iz svicarske,
Evi danas sam bio u cirihu, u svakom "ochsner sportu" ima plavih dresova, M, L, XL....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evi danas sam bio u cirihu, u svakom "ochsner sportu" ima plavih dresova, M, L, XL....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
greska
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Kakve veze ima ovo sa temom? Postavi upit na temi novog pazara.1988risha je napisao/la:ima li neko iz Sandžaka ili još bolje iz Novog Pazara? Da mi kaze prodaje li se ovo dole i kolika je cijena ?
- Goalgetter
- Kontakt:

Bijeli dres.
nije uopšte providan dres kao što je izgledalo na nekim slikama, dosta lijepo izgleda, bolje od ocekivanog. 
i ima li ikakvih informacija hoce li i kada dres biti u prodaji u bih?

i ima li ikakvih informacija hoce li i kada dres biti u prodaji u bih?
Sta je ovo Spahi ispod koljena Bosanski sin gine na terenu a iznad je slika koja to dokazuje.Kapitenu ne zasluzujemo te.
1946
Re: Odg: Dres reprezentacije BiH
Radi, al' Adidasovu opremu ja ne vidjeh (doduse, nisam ni ulazio, samo sam prolazio pored shopa danas), zato je pola radnje zauzeto Legeinim trenerkama, dresovima itd.Bayern@heart je napisao/la:isx je napisao/la:Fanatic shop sverceri nisu u Sarajevu, Bog zna gdje su. Nemaju fizicku prodavnicu.Bayern@heart je napisao/la:Ima li u Sarajevu kupiti ovaj novi dres u Fanatic Shopu ja mislio doći da kupim
http://www.klix.ba/sport/nogomet/otvara ... /130307064
Šta je sa ovim radili ovo i sad može li se ovdje kupiti ovaj adidasov dres. Na sav glas je pred Grčku prošle godine ova prodavnica otvorena
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Bice naredne sedmice pise na bh fan shop facebook stranici.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: General505, Proximic i 28 gostiju.