Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
emir79 je napisao/la:Ne protivim se ja da vi i uskocite, pa da ih sataremoHead je napisao/la:Emir sam dijeli pljuske, ne treba mu nasa pomoc Virt
Ja ne znam u kojem vi svijetu zivite i koji vam je datum. Ali trener reprezentacije je Bazdarevic, a ubleha koju jos uvijek podrzavate je protjerana jer je nikakav sportski radnik koji vas je svih petoricu iznevjerio. Tako da ste u kratkom roku postali predmet sprdnje jer ste stali na stranu obicnog amatera u trenerskim okvirima koji se potrudio da negira i ponisti svaki vas stav..
Nastavak vaseg prkosa nakon otkaza Susicu je cisto seljacki Bosanski mentalitet, ja sam u pravu, drugi nisu pa cu tjerat dokle god mogu iako se vec bezbroj puta pokazalo kako je i sta je.
Satarite ih k'o Ciparemir79 je napisao/la:Ne protivim se ja da vi i uskocite, pa da ih sataremoHead je napisao/la:Emir sam dijeli pljuske, ne treba mu nasa pomoc Virt

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- DonCorleone
- Kontakt:
Koliko ja znam Tulic je prvi pozvao Besica za nas U-21 tim dje je debitirao 03.09.2010, za EP-kvalfikacije je odigrao dvije utakmice u 2009/2010 protiv Italije i Madjarske prije nego sto ga je Safet pozvao u A-tim. Dakle Sajino otkrice po tome sigurno nije mogao biti, debi za U-21 je imao sa 17 godina a debi za A-tim sa 18 godina.
Jos smijesnije da Sajo vlastito otkrice, sto po ovim podacima nije mogao nikako biti, degradira nakon Portugala ponovo nazad za U-21 tim, sto je kao sto se ispostavilo, bila potpuno pogresna odluka.
Nakon toga je nekolicina nas brujila o njegovom povratku u A-tim danonocno na ovom forumu da bi Safetovi pulevi objasnjavali kako on jos nije za A-tim, da bi se isti ti Sajini puleni danas brusili kako je zapravo taj igrac kojeg je Safet degradirao nakon Portugala za U-21 zapravo njegovo otkrice, sto je kako se ispotavilo takodjer, netacno.
Jos smijesnije da Sajo vlastito otkrice, sto po ovim podacima nije mogao nikako biti, degradira nakon Portugala ponovo nazad za U-21 tim, sto je kao sto se ispostavilo, bila potpuno pogresna odluka.
Nakon toga je nekolicina nas brujila o njegovom povratku u A-tim danonocno na ovom forumu da bi Safetovi pulevi objasnjavali kako on jos nije za A-tim, da bi se isti ti Sajini puleni danas brusili kako je zapravo taj igrac kojeg je Safet degradirao nakon Portugala za U-21 zapravo njegovo otkrice, sto je kako se ispotavilo takodjer, netacno.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 05 jan 2015, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Samo vi pišite,opet će vas biti stid
Raspravljaju o čovjeku koji je prošlost,i koji više nema veze s repkom,jer nas je zakucao na dno sa 2 osvojena boda.. Baš je lijepo čitat dokle ide glupost jahača Sajokalipse

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Jah što se šamarate... jaoo 

Tema je Tino Sven Sušić.
ovo je posljednje upozorenje prije nego što forum očistim od nekolicine forumaša koji su privatizirali sve teme o reprezentaciji i vode privatne ratove.
mislim da će moji šamari biti najosjetniji, a dobiće ih onaj ko prvi spomene bilo kakvo šamaranje i nastavi sa ličnim prepucavanjima.
ovo je posljednje upozorenje prije nego što forum očistim od nekolicine forumaša koji su privatizirali sve teme o reprezentaciji i vode privatne ratove.
mislim da će moji šamari biti najosjetniji, a dobiće ih onaj ko prvi spomene bilo kakvo šamaranje i nastavi sa ličnim prepucavanjima.
Bas sam htio napisati kako ce Tino igrati za Inter u Hajduku kad me Pape preduhitri
http://sportsport.ba/bh_fudbal/transfer ... var/149823" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sportsport.ba/bh_fudbal/transfer ... var/149823" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema tu apsolutno ništa loše, niti šta smiješno što će ostati u Hajduku do ljeta. U 99% slučajeva prelazak u mnogo jaču ligu u pola sezone je samoubistvo. Samo pogledajte Džeku, koji je prešao iz VFL u MC i opet imao problema da se privikne, iako je iz jedne lige petice prešao u drugu.
E bas sam se iznenadio kad sam cuo vijest, mada vecina ovih mladih igraca iz Hrvatske prelaze u Italijansku ligu (imam takav uticaj). Svaka cast za transfer! 

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- velez_mostar
- Kontakt:
S obzirom da sam, pored Veleza, veliki navijac Intera iz Milana, da pratim taj klub jako dugo, i ne sjecam se kad sam propustio utakmicu..i jos puno toga..da ne nabrajam..moram priznati da sam sokiran ovim sto se pise, u vezi Tina, ne iz razloga sto je preko nepotizma, i Safeta isforsirana reklama tog igraca, nego zbog cinjenice da Inter ima totalne nesposobnjakovice u vodstvu koji ne znaju prepoznati supljak, i samo se njima moze uvaliti prevara..uostalom i trener je prevara.
Da li ce to znaciti da, ako ode u Inter, biti, s obzirom da ce biti clan najtrofejnijeg, i najveceg kluba od svih nasih reprezentativaca, standardni clan jedanaestorke u repci!?
Ako mora igrati, neka mu Mesha nadje barem neku poziciju koja mu odgovara(ako uopce postoji).
Safete, hvala ti jos jedanput!
Ovi sto su poceli hvaliti Tina kako bi opravdali poteze Safeta, valjda im je jasno o kojoj patetici se radi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da li ce to znaciti da, ako ode u Inter, biti, s obzirom da ce biti clan najtrofejnijeg, i najveceg kluba od svih nasih reprezentativaca, standardni clan jedanaestorke u repci!?
Ako mora igrati, neka mu Mesha nadje barem neku poziciju koja mu odgovara(ako uopce postoji).
Safete, hvala ti jos jedanput!
Ovi sto su poceli hvaliti Tina kako bi opravdali poteze Safeta, valjda im je jasno o kojoj patetici se radi.
http://pokit.org/get/img/a1dd1b12047c75 ... 2492b1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

1946
T.S. Susic je klasicni primjer igraca koji ima dobrog menadzera(e), ili prevedeno na bosanski jezik imati DOBRU STELU.
U nasoj drzavi ti za dobar posao treba jos bolja stela - pa makar bio i najsmotaniji radnik, tako i za dobar transfer u fudbalu ti (ako nemas neke fudbal.kvalitete) treba dobar menadzer - pri tome ne mislim da je Tino smotan, ali za Intera svakako nije, bar ne u ovom momentu; a svakako da bih volio, kao navijac nase reprezentacije, da preseli u grad mode i izbori svoje mjesto u timu.
Ibricic je recimo 65 hiljada puta pruzao bolje partije od Tina u dresu Hajduka, ali nije imao dobru stelu (menadzera) za nesto vise. Valjda se razumijemo
Tino, sretno!
U nasoj drzavi ti za dobar posao treba jos bolja stela - pa makar bio i najsmotaniji radnik, tako i za dobar transfer u fudbalu ti (ako nemas neke fudbal.kvalitete) treba dobar menadzer - pri tome ne mislim da je Tino smotan, ali za Intera svakako nije, bar ne u ovom momentu; a svakako da bih volio, kao navijac nase reprezentacije, da preseli u grad mode i izbori svoje mjesto u timu.
Ibricic je recimo 65 hiljada puta pruzao bolje partije od Tina u dresu Hajduka, ali nije imao dobru stelu (menadzera) za nesto vise. Valjda se razumijemo

Tino, sretno!
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 05 jan 2015, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da nije Mancini neki rod Safetu? Nepotizam opet na djelu. 

- legenda reala
- Kontakt:
pa Mancini je jedan od rijetkih trenera koji je sretniji i veći kloc od Safetacalcio je napisao/la:Da nije Mancini neki rod Safetu? Nepotizam opet na djelu.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Roberto Mancini, pravo ime Rasim Susic, rodjen 1964. u Zavidovicima, kao mali djecak usvojen od strane talijanske familije Mancini... istina se ne moze sakriti...legenda reala je napisao/la:pa Mancini je jedan od rijetkih trenera koji je sretniji i veći kloc od Safetacalcio je napisao/la:Da nije Mancini neki rod Safetu? Nepotizam opet na djelu.

Ma krampa od trenera, samo je osvojiolegenda reala je napisao/la:pa Mancini je jedan od rijetkih trenera koji je sretniji i veći kloc od Safetacalcio je napisao/la:Da nije Mancini neki rod Safetu? Nepotizam opet na djelu.
3x Seria A
4x coppa italia
2x supercoppa italia
1x englesku ligu
1x fa cup
1x community shield
1x turski kup
Sta je 13 trofeja.

1946
Pri prvoj posjeti biološkim roditeljima, starijem bratu je pričao talijanski i nazvao ga Pape uz obavezan akcent na prvom slogu i pokret rukom. Kasnije je porodica odlučila zadržati taj nadimak kao jedinu uspomenu na malog Rasku.calcio je napisao/la:Roberto Mancini, pravo ime Rasim Susic, rodjen 1964. u Zavidovicima, kao mali djecak usvojen od strane talijanske familije Mancini... istina se ne moze sakriti...legenda reala je napisao/la:pa Mancini je jedan od rijetkih trenera koji je sretniji i veći kloc od Safetacalcio je napisao/la:Da nije Mancini neki rod Safetu? Nepotizam opet na djelu.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.