hoce li neko pomoci-Barcelona- je napisao/la:moze li mi neko reci sta da odigram za sutra neka siguricaal da nije liga prvaka moze bilo koji sport,neko ko se malo bolje razumije

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hoce li neko pomoci-Barcelona- je napisao/la:moze li mi neko reci sta da odigram za sutra neka siguricaal da nije liga prvaka moze bilo koji sport,neko ko se malo bolje razumije
Sztra cemo napisat kkad bude kompletna ponuda,al evo vec kad hoces BAYERN X,Lyon 1-Barcelona- je napisao/la:hoce li neko pomoci-Barcelona- je napisao/la:moze li mi neko reci sta da odigram za sutra neka siguricaal da nije liga prvaka moze bilo koji sport,neko ko se malo bolje razumije
please
mah treba mi da mi neko veceras napise da mogu uplatit sutra poslije skoleharry_90 je napisao/la:Sztra cemo napisat kkad bude kompletna ponuda,al evo vec kad hoces BAYERN X,Lyon 1-Barcelona- je napisao/la:hoce li neko pomoci-Barcelona- je napisao/la:moze li mi neko reci sta da odigram za sutra neka siguricaal da nije liga prvaka moze bilo koji sport,neko ko se malo bolje razumije
please
hvala$eLLa je napisao/la:evo pa valjda ce ti pomoc
bayern -man utd x2
Eisbaren - Augsburg 1
Bern - Kloten 1
Caja Laboral - CSKA M. x2
Prokom - Olympiakos 2
Partizan - Maccabi 1x
Real M. - Barcelona z1
Ne bih se slozio s tobom vezano za Partizan, 70% je to dvica, 29,9% je kec, a ostaje 0,1 za x..Google je napisao/la:E,ljudi vidim stavljate na uplate od 5km isplata vam po20-30km...zar vam se isplati rizikovati na takvo maloj isplati.....i za sustra...ne znam nisam jos pogledao ponudu...al od ovih sto vidim da su ponudjeni...igrajte Patrizan cist 1...CSKA..cistu 2......!!!!
A baš sam htio igrati na Maccabi i Caja Laboral.Google je napisao/la:E,ljudi vidim stavljate na uplate od 5km isplata vam po20-30km...zar vam se isplati rizikovati na takvo maloj isplati.....i za sustra...ne znam nisam jos pogledao ponudu...al od ovih sto vidim da su ponudjeni...igrajte Patrizan cist 1...CSKA..cistu 2......!!!!
Vidi kvotu pa pricaj da li je glupoGoogle je napisao/la:Partizan je dobio prvu u gostima...a drugu sam gledao(tv)...nisu lose igrali,iako su izgubili....Partizan ovu tekmu igra u Areni pred oko20 tisuca(hiljad) gledalaca...a to gledati po kvoti je suvise gloopo!!!!!
Naravno moze Partizan i izgubit...al ja cu odigrati keca(naravno i kvota ce bit dobra...moci ce se reskirati),jer mislim da imaju sanse za pobijedu...gledo sam hin par puta ove sezone u E.L igraju odlicno...!!!!!
pa jel ti gledas kvote ili sta ? partizan je sve dobio kuci cak i velku barcu koja je imala jedini poraz od partizana do rmGonzo je napisao/la:Vidi kvotu pa pricaj da li je glupo![]()
![]()
![]()
Na partizan je 1.7 a na ove je 2.2..![]()
Ljudi su ih podcijenili prvu tekmu kad su vodili 21 razlike i izgubili, drugu tekmu to nisu sebi dopustili pa su ih dobili do kraja sa 20 razlike, kao sto ce biti sutra isto tako otprilike..
Partizan moze nesto uraditi samo u drugoj utakmici (po meni)..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.