FK Radnički Lukavac

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 jan 2014, 20:21

Koji je ovaj naš, osmica?
Nikako ne mogu prepoznati igrača. Liči mi na Dinu Nurića koji je nosio naš dres dok smo bili Druga liga.

slika

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 22 jan 2014, 21:05

SiouxLukavac je napisao/la:Koji je ovaj naš, osmica?
Nikako ne mogu prepoznati igrača. Liči mi na Dinu Nurića koji je nosio naš dres dok smo bili Druga liga.

slika
Jeste Dino
tuzlanska Sloboda

19sioux89
Kontakt:

Post Postao/la 19sioux89 » 22 jan 2014, 21:19

fukaratz je napisao/la:coj ovog on bi opet sranje pravio i to protiv Slobode :!: garant cete krenuti na 50 kornjaca :lol: proslu utakmicu su iz nase grupe neki dosli da prave sranje pa kad su specijalnu vidjeli odustali su iste sekunde :lol: ako vasa uprava odluci prodat utakmicu sto iskreno sumnjam vi cete se moci samo za muda gristi ;) budi mi pozdravljen
Drug ne mora se sranje napravit na toj istoj utakmici, bice utakmica i bez kornjaca ;)
14/88

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 jan 2014, 21:27

Zlajci, ovo je utakmice Branitelj - Radnički, 1. liga FBiH, on nije niti jednu odigrao u ovoj ligi ja kako znam.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 22 jan 2014, 21:47

SiouxLukavac je napisao/la:Zlajci, ovo je utakmice Branitelj - Radnički, 1. liga FBiH, on nije niti jednu odigrao u ovoj ligi ja kako znam.
Jesi siguran da nije igrao prošle godine jer je ovo slika od prošle godine.
Ovu jesen vam je u Mostaru broj 8 nosio Đemo, a nit je ovo Đemo niti je ulazio na toj tekmi ;)
tuzlanska Sloboda

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 23 jan 2014, 00:59

zlajci je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Zlajci, ovo je utakmice Branitelj - Radnički, 1. liga FBiH, on nije niti jednu odigrao u ovoj ligi ja kako znam.
Jesi siguran da nije igrao prošle godine jer je ovo slika od prošle godine.
Ovu jesen vam je u Mostaru broj 8 nosio Đemo, a nit je ovo Đemo niti je ulazio na toj tekmi ;)
Upravu si, igrao je, do mene je.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 23 jan 2014, 17:56

Adnan Jahić takođe otišao iz Radničkog, nek mu je sa srećom gdje god bude igrao, on je 6-ti igrač koji je napustio Radnički jer pored njega su još otišli (Jaranović, Redžić, O. Jahić, Hasanović, Mušić) od novih igrača tu je Eldar Ikanović (bivši igrač Budućnosti iz Banovića, Thuna), Malik Smajlović bivši kapiten Gradine iz Srebrenika, očekuje se dolazak još nekih igrača, a eto moguće je da će dres Radničkog na proljeće da nosi i Mirza Mešić bivši napadač Slobode kao i francuskog Nanta, ostaje da vidimo šta će biti u narednim danima jer i ekipa bi mogla na pripreme dal u Ulcinj kao i prošle godine ili u Makarsku ostaje da se vidi :)

Eldar Ikanović i Malik Smajlović su tu novi zasad :)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 23 jan 2014, 18:56

Mešić! :shock: oh no,samo ne to. isfurao je taj svoje davno, sad može samo smetati. Jel igrao gdje ovu zadnju godinu, nakon Slobode?

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 23 jan 2014, 22:09

studeni je napisao/la:Mešić! :shock: oh no,samo ne to. isfurao je taj svoje davno, sad može samo smetati. Jel igrao gdje ovu zadnju godinu, nakon Slobode?
Mislim da nije, slobodan je igrač, zašto baš bi dobro došao našoj ekipi jedan iskusan napadač (mislim da on ima 33 godine), sredina terena nam je sad zadovoljavajuća, još nam fali desni bek i to je to:
Golman: Lugavić
Odbrana: Jogunčić, Šubić, Jasko, Giga
Vezni red: Ikanović, Smajlović, Čejvanović
Napad: Džanić, Mace, Mešić

Ne bi bilo loše ovako pa vidjećemo :)

19sioux89
Kontakt:

Post Postao/la 19sioux89 » 23 jan 2014, 23:13

samolukavac je napisao/la:
studeni je napisao/la:Mešić! :shock: oh no,samo ne to. isfurao je taj svoje davno, sad može samo smetati. Jel igrao gdje ovu zadnju godinu, nakon Slobode?
Mislim da nije, slobodan je igrač, zašto baš bi dobro došao našoj ekipi jedan iskusan napadač (mislim da on ima 33 godine), sredina terena nam je sad zadovoljavajuća, još nam fali desni bek i to je to:
Golman: Lugavić
Odbrana: Jogunčić, Šubić, Jasko, Giga
Vezni red: Ikanović, Smajlović, Čejvanović
Napad: Džanić, Mace, Mešić

Ne bi bilo loše ovako pa vidjećemo :)
Da je tu jos Jare umjesto ovog propaliteta Macea to bi bio ubitacan napad ovako to izgleda prosjecno...
14/88

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 24 jan 2014, 00:09

Svaka čast Jaranoviću, ali svojim ponašanjem unutar ekipe sam je sebe otjerao iz Radničkog ;)

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 24 jan 2014, 02:06

samolukavac je napisao/la:Svaka čast Jaranoviću, ali svojim ponašanjem unutar ekipe sam je sebe otjerao iz Radničkog ;)
A sta je tacno uradio ?

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 24 jan 2014, 02:10

Iceplayer je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:Svaka čast Jaranoviću, ali svojim ponašanjem unutar ekipe sam je sebe otjerao iz Radničkog ;)
A sta je tacno uradio ?
Zamisli u glavi još retardiranijeg Balotelija.
U glavu si utuvio da je bogom dat...disciplina u minusu.

Kao igrač ima kvalitetu možda i za premijera,ali solista i kao takav narušava jedinstvo tima.
Neka me isprave lukavčani ako griješim
tuzlanska Sloboda

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 24 jan 2014, 02:39

Jedinstvo je htjelo Jareta na pocetku ove sezone, on je bio voljan preci ali su iz Radnickog trazili pare za njega i nista od toga nije bilo. Iako je to propalo on je dogovorio sa Jedinstvom da na polusezoni predje jer mu tad ugovor istice, sto je i uradjeno. Cuo sam da je bio nezadovoljan sto nije odmah presao pa zbog toga nije htio igrati, sta vec. Toliko ja znam :)

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 24 jan 2014, 02:45

tropic je napisao/la:Jedinstvo je htjelo Jareta na pocetku ove sezone, on je bio voljan preci ali su iz Radnickog trazili pare za njega i nista od toga nije bilo. Iako je to propalo on je dogovorio sa Jedinstvom da na polusezoni predje jer mu tad ugovor istice, sto je i uradjeno. Cuo sam da je bio nezadovoljan sto nije odmah presao pa zbog toga nije htio igrati, sta vec. Toliko ja znam :)
Tako sam i ja cuo da je namjerno se pravio "Baloteli" da bi presao u Jedinstvo...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 jan 2014, 03:46

Maid Jaganjac ce najvjerovatnije na posudbu kod vas
Sloboda Tuzla

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 24 jan 2014, 11:02

tropic je napisao/la:Jedinstvo je htjelo Jareta na pocetku ove sezone, on je bio voljan preci ali su iz Radnickog trazili pare za njega i nista od toga nije bilo. Iako je to propalo on je dogovorio sa Jedinstvom da na polusezoni predje jer mu tad ugovor istice, sto je i uradjeno. Cuo sam da je bio nezadovoljan sto nije odmah presao pa zbog toga nije htio igrati, sta vec. Toliko ja znam :)
On je dobar igrač, ali sve hoće sam, da on bude glavni, da se izdvaja od drugih, dok je Crnka bio trener on njega nije slušao uopšte, ako se nešto radi na treningu on po svom šta ga briga, on je glavni, kad je Vojo došao on to ne dopušta, mora sve da se poštuje, on nije i naravno koliko god da je dobar on ga je suspendovao zbog nediscipline i rekao dok je on u Radničkom Jaranović neće igrati, a Jaranović je opet mudro sve skontao, imao je ponudu Jedinstva na ljeto, ali on odluči u Radničkom da ostane još i naravno traži novac na ruke koji je i dobio od bivšeg predsjednika Lovića, naravno u međuvremenu se napravi pametan i sa klubom raskine saradnju i odlazi u Jedinstvo gdje ponovo dobija novac na ruke i naravno solidnu platu za naše uslove, neko ga je dobro nasavjetovao :)

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 24 jan 2014, 11:35

samolukavac je napisao/la:
On je dobar igrač, ali sve hoće sam, da on bude glavni, da se izdvaja od drugih, dok je Crnka bio trener on njega nije slušao uopšte, ako se nešto radi na treningu on po svom šta ga briga, on je glavni, kad je Vojo došao on to ne dopušta, mora sve da se poštuje, on nije i naravno koliko god da je dobar on ga je suspendovao zbog nediscipline i rekao dok je on u Radničkom Jaranović neće igrati, a Jaranović je opet mudro sve skontao, imao je ponudu Jedinstva na ljeto, ali on odluči u Radničkom da ostane još i naravno traži novac na ruke koji je i dobio od bivšeg predsjednika Lovića, naravno u međuvremenu se napravi pametan i sa klubom raskine saradnju i odlazi u Jedinstvo gdje ponovo dobija novac na ruke i naravno solidnu platu za naše uslove, neko ga je dobro nasavjetovao :)
Kod nas slusa, ko bubica je ipak je u tudem dvoristu i mora se dokazati da bi igrao...
Sto se tice plate kod nas svi igraci imaju dobre plate i premije :D

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 24 jan 2014, 11:42

fukaratz je napisao/la:Maid Jaganjac ce najvjerovatnije na posudbu kod vas
Šta igra, kakav je igrač, jel se kod vas naigrao u prvom dijelu sezone?
I ja sam čuo za ovu informaciju.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jan 2014, 11:49

Solidan igrac, vjerovatno sad za par klasa spremniji od Mesica...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.