Nikako ne mogu prepoznati igrača. Liči mi na Dinu Nurića koji je nosio naš dres dok smo bili Druga liga.

Jeste DinoSiouxLukavac je napisao/la:Koji je ovaj naš, osmica?
Nikako ne mogu prepoznati igrača. Liči mi na Dinu Nurića koji je nosio naš dres dok smo bili Druga liga.
Drug ne mora se sranje napravit na toj istoj utakmici, bice utakmica i bez kornjacafukaratz je napisao/la:coj ovog on bi opet sranje pravio i to protiv Slobodegarant cete krenuti na 50 kornjaca
proslu utakmicu su iz nase grupe neki dosli da prave sranje pa kad su specijalnu vidjeli odustali su iste sekunde
ako vasa uprava odluci prodat utakmicu sto iskreno sumnjam vi cete se moci samo za muda gristi
budi mi pozdravljen
Jesi siguran da nije igrao prošle godine jer je ovo slika od prošle godine.SiouxLukavac je napisao/la:Zlajci, ovo je utakmice Branitelj - Radnički, 1. liga FBiH, on nije niti jednu odigrao u ovoj ligi ja kako znam.
Upravu si, igrao je, do mene je.zlajci je napisao/la:Jesi siguran da nije igrao prošle godine jer je ovo slika od prošle godine.SiouxLukavac je napisao/la:Zlajci, ovo je utakmice Branitelj - Radnički, 1. liga FBiH, on nije niti jednu odigrao u ovoj ligi ja kako znam.
Ovu jesen vam je u Mostaru broj 8 nosio Đemo, a nit je ovo Đemo niti je ulazio na toj tekmi
Mislim da nije, slobodan je igrač, zašto baš bi dobro došao našoj ekipi jedan iskusan napadač (mislim da on ima 33 godine), sredina terena nam je sad zadovoljavajuća, još nam fali desni bek i to je to:studeni je napisao/la:Mešić!oh no,samo ne to. isfurao je taj svoje davno, sad može samo smetati. Jel igrao gdje ovu zadnju godinu, nakon Slobode?
Da je tu jos Jare umjesto ovog propaliteta Macea to bi bio ubitacan napad ovako to izgleda prosjecno...samolukavac je napisao/la:Mislim da nije, slobodan je igrač, zašto baš bi dobro došao našoj ekipi jedan iskusan napadač (mislim da on ima 33 godine), sredina terena nam je sad zadovoljavajuća, još nam fali desni bek i to je to:studeni je napisao/la:Mešić!oh no,samo ne to. isfurao je taj svoje davno, sad može samo smetati. Jel igrao gdje ovu zadnju godinu, nakon Slobode?
Golman: Lugavić
Odbrana: Jogunčić, Šubić, Jasko, Giga
Vezni red: Ikanović, Smajlović, Čejvanović
Napad: Džanić, Mace, Mešić
Ne bi bilo loše ovako pa vidjećemo
A sta je tacno uradio ?samolukavac je napisao/la:Svaka čast Jaranoviću, ali svojim ponašanjem unutar ekipe sam je sebe otjerao iz Radničkog
Zamisli u glavi još retardiranijeg Balotelija.Iceplayer je napisao/la:A sta je tacno uradio ?samolukavac je napisao/la:Svaka čast Jaranoviću, ali svojim ponašanjem unutar ekipe sam je sebe otjerao iz Radničkog
Tako sam i ja cuo da je namjerno se pravio "Baloteli" da bi presao u Jedinstvo...tropic je napisao/la:Jedinstvo je htjelo Jareta na pocetku ove sezone, on je bio voljan preci ali su iz Radnickog trazili pare za njega i nista od toga nije bilo. Iako je to propalo on je dogovorio sa Jedinstvom da na polusezoni predje jer mu tad ugovor istice, sto je i uradjeno. Cuo sam da je bio nezadovoljan sto nije odmah presao pa zbog toga nije htio igrati, sta vec. Toliko ja znam
On je dobar igrač, ali sve hoće sam, da on bude glavni, da se izdvaja od drugih, dok je Crnka bio trener on njega nije slušao uopšte, ako se nešto radi na treningu on po svom šta ga briga, on je glavni, kad je Vojo došao on to ne dopušta, mora sve da se poštuje, on nije i naravno koliko god da je dobar on ga je suspendovao zbog nediscipline i rekao dok je on u Radničkom Jaranović neće igrati, a Jaranović je opet mudro sve skontao, imao je ponudu Jedinstva na ljeto, ali on odluči u Radničkom da ostane još i naravno traži novac na ruke koji je i dobio od bivšeg predsjednika Lovića, naravno u međuvremenu se napravi pametan i sa klubom raskine saradnju i odlazi u Jedinstvo gdje ponovo dobija novac na ruke i naravno solidnu platu za naše uslove, neko ga je dobro nasavjetovaotropic je napisao/la:Jedinstvo je htjelo Jareta na pocetku ove sezone, on je bio voljan preci ali su iz Radnickog trazili pare za njega i nista od toga nije bilo. Iako je to propalo on je dogovorio sa Jedinstvom da na polusezoni predje jer mu tad ugovor istice, sto je i uradjeno. Cuo sam da je bio nezadovoljan sto nije odmah presao pa zbog toga nije htio igrati, sta vec. Toliko ja znam
Kod nas slusa, ko bubica je ipak je u tudem dvoristu i mora se dokazati da bi igrao...samolukavac je napisao/la:On je dobar igrač, ali sve hoće sam, da on bude glavni, da se izdvaja od drugih, dok je Crnka bio trener on njega nije slušao uopšte, ako se nešto radi na treningu on po svom šta ga briga, on je glavni, kad je Vojo došao on to ne dopušta, mora sve da se poštuje, on nije i naravno koliko god da je dobar on ga je suspendovao zbog nediscipline i rekao dok je on u Radničkom Jaranović neće igrati, a Jaranović je opet mudro sve skontao, imao je ponudu Jedinstva na ljeto, ali on odluči u Radničkom da ostane još i naravno traži novac na ruke koji je i dobio od bivšeg predsjednika Lovića, naravno u međuvremenu se napravi pametan i sa klubom raskine saradnju i odlazi u Jedinstvo gdje ponovo dobija novac na ruke i naravno solidnu platu za naše uslove, neko ga je dobro nasavjetovaotropic je napisao/la:Jedinstvo je htjelo Jareta na pocetku ove sezone, on je bio voljan preci ali su iz Radnickog trazili pare za njega i nista od toga nije bilo. Iako je to propalo on je dogovorio sa Jedinstvom da na polusezoni predje jer mu tad ugovor istice, sto je i uradjeno. Cuo sam da je bio nezadovoljan sto nije odmah presao pa zbog toga nije htio igrati, sta vec. Toliko ja znam
Šta igra, kakav je igrač, jel se kod vas naigrao u prvom dijelu sezone?fukaratz je napisao/la:Maid Jaganjac ce najvjerovatnije na posudbu kod vas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.