Ja jos nisam susreo nekoga ko misli drugacijeConsigliere je napisao/la:Nek misli ko sta hoce ali Barcelona se vratila u utrku samo zahvaljujuci Atletikovom chokeu kontra Levantea i Malage a nikako nekom svojom dobrom igrom.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ja jos nisam susreo nekoga ko misli drugacijeConsigliere je napisao/la:Nek misli ko sta hoce ali Barcelona se vratila u utrku samo zahvaljujuci Atletikovom chokeu kontra Levantea i Malage a nikako nekom svojom dobrom igrom.
Joj ove djece..pinoglavi je napisao/la:Da je barca uzela titulu tačno bi mi se ogadio fudbal,a igrači reala i atletika bi se kolektivno trebali bacit sa zgrade.
Čestitam na tituli,zaslužili ste je,al dosta vam je jedna.
Ma, mislio sam na zasluzenost titule. Normalno da je ekipa koja ima najvise bodova na papiru istu i zasluzila ali treba pogledati siru sliku, ocekivanja, finansije, pomoc sudija... pa zakljuciti da bi billo nezasluzeno da je Barcelona ovo uzela danas. To sam htio reciPatrickBateman je napisao/la:Ja jos nisam susreo nekoga ko misli drugacijeConsigliere je napisao/la:Nek misli ko sta hoce ali Barcelona se vratila u utrku samo zahvaljujuci Atletikovom chokeu kontra Levantea i Malage a nikako nekom svojom dobrom igrom.
Imaš mahanjeCigri je napisao/la:Joj ove djece..pinoglavi je napisao/la:Da je barca uzela titulu tačno bi mi se ogadio fudbal,a igrači reala i atletika bi se kolektivno trebali bacit sa zgrade.
Čestitam na tituli,zaslužili ste je,al dosta vam je jedna.
Treba dati se zgadi kad navuce Ovrebo, Stark, Buska do finala itd..
Nego.
Sta ljubitelju kosarke treba da zgadi kosarka jer Makabi sutra mozda bude prvak
Donnie Darko je napisao/la:Zamisli uzmu i LŠ.
Admir_Sa je napisao/la:napokon normalan klub da osvoji titulu u ligama petice, a još mi je draže jer su mi uvijek bili dragi, još od vremena juninha, pantica, kika, kaminera i nezaboravnog golmana moline
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.