Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2021/2022
A sudija pustio da se igra na ciganski način. Kakav bolid yebo sve svoje.
Kako los komentator majko sveta 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sve stoji i sve je vec poznato. Odvratni su zbog toga.
Opet sve na stranu, ako večeras pokažu više, a hoće....trebaju proći. Ove djavolcice ne bih previše komentarisao
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Kakav sudac, istina, nije po meni bio faul, ali sve drugo, pravi debil, bas po mjeri Atletica, umislio jos da je centralna figura.
Bas nedavno na Areni poznati Srbijanski sudac i priča bas o pripremi sudaca za ekipe i spominje bas Atletico i njihovu prgavost. Evidentno da svi ne slušaju na casu.
Bas nedavno na Areni poznati Srbijanski sudac i priča bas o pripremi sudaca za ekipe i spominje bas Atletico i njihovu prgavost. Evidentno da svi ne slušaju na casu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa ovaj sudija je uhapsen na onom starleta partyu u Bijeljini cini mi se 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kao što kaže Pogba, lik još umislio da vlada situacijom pa mu ova ciganija radi šta hoće. Sad ćemo gledati valjanje do kraja utakmice i 300 prekršaja.
Nema sanse da ovdje ne bude penal za United.
Robaldo jedan tako, jedan glavom i to je to.
Robaldo jedan tako, jedan glavom i to je to.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ni VAR nije zvao starletana da pogleda.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Kod ovoga je jača injekcija. Ogromna NBA muda i nema brige.

Korektan na poluvremenu, ne kritikuje suce. Na kraju utakmice neće biti tako....ili se neće javiti
- legenda reala
- Kontakt:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ovaj sudija se pogubio, 90% odluka do kraja tekme ce biti pogresne.
15.10.2013.
DePaul najbolji igrac veceras
- CROtorious
- Kontakt:
Da bar mogu obje ekipe ispast i ovaj lik prestat sudit.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Pa šta je ovo u Amsterdamu, očekivao sam bar 16 golova do sada.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mogu li obje ispast, Atletikov fudbal je svetogrdje ove igre, mozda najruzniji fudbal sto sam ikad upratio kod neke ekipe.
CROtorious je napisao/la: ↑15 mar 2022, 22:12Da bar mogu obje ekipe ispast i ovaj lik prestat sudit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.