You get my point.

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
koliko samo gluposti u jednom postu.tvoje razmisljanje je samo jedan od pokazatelja zasto nam je drzava u klincu.normalno da te nije briga kad Čelik ima milionske dugove prema državi,a Široki ništa.kako samo ne shvataš da je neplaćanje poreza obicni kriminal i da nema razlike kada npr.Tihic,Covic,Dodik ukradu milion iz drzavnog budzeta i kada Čelik ne plati milion koji po zakonu treba platiti(u oba slucaja su te pare zavrsile u necijem dzepu i u oba slucaja je drzava ostecena za milion).na kraju krajeva,zasto je Munib Usanovic zavrsio u KPD ako je neplaćanje poreza u redu?nevin covjekPasha je napisao/la:što se mene tiče, ako ćete staviti grb Bosne i Hercegovine, ne morate plačati poreze. i slobodno recite:"Pasha sa sportsport.ba foruma nam rekao".je li ti duša na mjestu?
kako bolan ne shvatate, da to što vi redovno plačate poreze, ne interesuje nikog sem valjda poresku upravu? u mnogim zemljama klubovi ne plačaju poreze i šta na kraju bude. izbace ih u niži rang, al' oni ne izgube na popularnosti. eno ti bolonjski klubovi. zbog dugova su izbacivani u treću ligu, a je li misliš da su sad manje popularni zbog toga?
mene lično zaboli neka stvar i to sam ovdje i napisao, da li će ko stavljati grb ili neće. isto je i sa plačanjem poreza, isplatama igračima i trenerima.
Jest.Pasha je napisao/la:što se mene tiče, ako ćete staviti grb Bosne i Hercegovine, ne morate plačati poreze. i slobodno recite:"Pasha sa sportsport.ba foruma nam rekao".je li ti duša na mjestu?
Ovo prvo ti je smijesno. Pricas/te o postovanju drzave i sto vec ne, a kad treba ispuniti obveze prema istoj, za takve klubove odjednom vrhunac postovanja i ljubavi to da stavi grb na dres, a to hocemo li mi ispunjavati svoje obveze prema istoj, to nema veze, zaboga, mi smo KK Sloboda (karikiram na primjeru, da se netko ne uvrijedi), mi smo prepopularni da to radimo, mozemo mi i u nizi rang zbog neispunjavanja obveza, al sta ima veze, imamo grb na dresu, popularni smo, fora smo.kako bolan ne shvatate, da to što vi redovno plačate poreze, ne interesuje nikog sem valjda poresku upravu? u mnogim zemljama klubovi ne plačaju poreze i šta na kraju bude. izbace ih u niži rang, al' oni ne izgube na popularnosti. eno ti bolonjski klubovi. zbog dugova su izbacivani u treću ligu, a je li misliš da su sad manje popularni zbog toga?
Objasnih vec gore.mene lično zaboli neka stvar i to sam ovdje i napisao, da li će ko stavljati grb ili neće. isto je i sa plačanjem poreza, isplatama igračima i trenerima.
Ma pit će na Gospojinu u gradufelix123 je napisao/la:Od 12.-17. kolovoza hrvatska košarkaška reprezentacija ce se pripremat u Širokom Brijegu
Nažalost nema zakazana ni jedan prij. utakmica u tome periodu
igrat će se revijalna utkamcie Hercegovina vs. Hrvatskafelix123 je napisao/la:Od 12.-17. kolovoza hrvatska košarkaška reprezentacija ce se pripremat u Širokom Brijegu
kako podjeliti ce reprezentaciju skoro pola na pola pa ce onda igrat ili ?Kevin je napisao/la:igrat će se revijalna utkamcie Hercegovina vs. Hrvatskafelix123 je napisao/la:Od 12.-17. kolovoza hrvatska košarkaška reprezentacija ce se pripremat u Širokom Brijegu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.